Filter
Doctorat
Spania Tip de studiu: Online Ritm: Tot

Vezi Programe de Doctorat în Nutriție Online în Spania 2019/2020

Un Doctorat în Filosofie, sau Doctorat, poate necesita opt sau mai mulți ani de studiu, precum și o lucrare de disertație. În majoritatea domeniilor, un Doctorat îi califică pe absolvenți să devină profesori de un anumit subiect. Sunt disponibile mai multe programe diferite.

Studiul nutriției se poate concentra pe modul de pregătire a alimentelor sănătoase, pe care dietele pot provoca boli sau modul în care se pot stoca diferite tipuri de alimente. Studiul modului în care alimentele afectează oamenii poate fi benefic pentru nutriționiști, bloggeri de sănătate sau formatori personali.

Învățare online se referă la utilizarea mijloacelor electronice și a tehnologiilor de informare și comunicare (TIC) în educație. Cu învățare on-line unul are flexibilitatea de a accesa studiile lor în orice moment și de oriunde se pot loga pe.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Doctorat în Nutriție Online în Spania

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Nutriție, Spania, Online

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Programul de doctorat în nutriție permite subiecților să fie studiați și să efectueze lucrările de cercetare doctorală în una dintre liniile de cercetare oferite în urma ... [+]

FUNIBER se alătură experienței și resurselor la Universitatea Internațională Ibero-Americană și Universitatea Tehnologică din Panama pentru a oferi o pregătire științifică și profesională solidă societății pentru a atinge cel mai înalt grad academic: Doctor, într-o linie de cercetare. Doctorat în proiecte - Mediu - Management de afaceri - TIC - Comunicare - Organizare - Sănătate și nutriție - Calitate - Energie - Arhitectură - Securitate - Turism - Inginerie - Tehnologie industrială Doctorat în educație - Didactică Predarea aplicată și psihopedagogia Predarea limbii și lingvistica aplicată Didactica educației muzicale Didactica educației fizice Educația și sănătatea - Educația de mediu - Educația și cultura - Economia educației - Factorii învățării în educație - Orientare și îndrumare în sistemul de învățământ - Tehnologie educațională, inovație educațională cu TIC - Organizarea și gestionarea centrelor educaționale - Proiectare și consiliere curriculară în centrele educaționale - Atenție la diversitate, educație specială și educație incluzivă - Formare a profesorilor - Evaluarea centrelor și a personalului didactic pentru calitatea procesului de predare-învățare. - Metodologia cercetării educaționale. - Comunicare Aceste programe de doctorat oferă un profil orientat către cercetarea profesională și au un nivel academic excelent și un design curricular flexibil și adaptat, care permite studenților doctoranzi și doctoranzilor să obțină pregătire adecvată pentru interesele lor și avansarea globală a cunoștințelor. Obiectivul acestui program este de a instrui medicii care contribuie la dezvoltarea umană, științifică și tehnologică a societății. Caracteristicile esențiale ale programului sunt: - A fi în posesia masterului / masterului. - Ia un program de studii... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2020
Spaniolă
Online
Citiți mai multe în limba engleză