HEALTHCARESTUDIES

Programe de Doctorat Part time Cea Mai Bună în Statele Unite ale Bradford în Marea Britanie

Un Doctorat, sau Doctor în Filososfie, este cea mai înaltă diplomă oferită în mai multe domenii academice. Necesitând în general un proiect de cercetare și o disertație, precum și mai mulți ani de studiu, un doctorat îi califică pe absolvenți ca experți în domeniul ales.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Bradford are cinci instituții de învățământ superior și, recent, a fost lăudat de către Ofsted pentru realizările lor de școlarizare. Există, de asemenea, Muzeul Național de mass-media, Bradford Muzeul industriale, de fierbere Hall Museum și o galerie de artă numit Bradford 1 Galerie.

Doctorat Part time în Statele Unite ale Bradford în Marea Britanie

rezultate găsite Filter

Doctorand (Facultatea de Studii de Sănătate)

University of Bradford
Doctorat
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;7 ani
Engleză
Campus

Invităm aplicații de la studenți entuziaști care doresc să exploreze un aspect al practicii legate de grupurile noastre de cercetare.

Citeste mai mult

PhD (Școala de Farmacie și Științe Medicale)

University of Bradford
Doctorat
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

Aplicați pentru a studia doctoratul dumneavoastră la Școala Bradford de Farmacie și Științe Medicale, care cuprinde cercetări multidisciplinare în Centrul de Științe Farmaceut ...

Citeste mai mult