Filter
Doctorat
Japonia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Programe de Doctorat în Japonia 2019/2020

Diplomele de Doctorat sunt unele dintre cele mai prestigioase calificări oferite de către instituțiile de învățământ superior. Cei care au terminat un doctorat dețin dreptul de a fi adresați cu titlul de ”Doctor” și sunt recunocuți ca experți într-un anumit domeniu.

Japonia are una dintre sistemele de foarte integrate de învățământ superior din Asia. Japans abordare a științei și tehnologiei este extrem de evaluat, astfel, nivelul lor de educație foarte structurate de la copilărie la primar prin secundare la nivel terțiar. Cu 126 de milioane de oameni care trăiesc în Japonia are un mediu cultural bogat. Zona mai mare din Tokyo este cea mai mare zonă metropolitană din lume, cu peste 30 de milioane de locuitori.

Studii Medicale în Japonia

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Hirosaki University

Obiectivul principal al programului de studii postuniversitare este de a preda și de cercetare teorii academice și aplicațiile lor în domeniul medicinei. De asemenea, pro ... [+]

educație avansată și cercetare în domeniul științei medicale

Obiectivul principal al programului de studii postuniversitare este de a preda și de cercetare teorii academice și aplicațiile lor în domeniul medicinei. De asemenea, programul își propune să aducă contribuții la dezvoltarea culturii, în general, prin promovarea unei înțelegeri mai profunde a medicinei.

Prin intermediul cursului, studenții vor extinde corpul de cunoștințe academice în domeniul lor de concentrare pentru a obține abilități de cercetare foarte dezvoltate, ceea ce îi va pregăti pentru a desfășura activități de cercetare independente ca cercetatori medicale, precum și pentru a efectua alte activități profesionale, de înaltă specializare, după absolvire.... [-]

Japonia Hirosaki
Aprilie 2020
Engleză,Japonez
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză