HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Studii Medicale în Educația sănătății De învăţare la distanţă în America de Nord 2020

Un Doctorat, sau Doctor în Filososfie, este cea mai înaltă diplomă oferită în mai multe domenii academice. Necesitând în general un proiect de cercetare și o disertație, precum și mai mulți ani de studiu, un doctorat îi califică pe absolvenți ca experți în domeniul ales.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

De la civilizații indigene la imperii moderne zi, America de Nord are o multime de hands-on oportunități educaționale pentru a oferi cercetători. Umplut cu o serie de culturi distincte, studenții se pot educa în mod bine-rotunjite.

Doctorat De învăţare la distanţă în Educația sănătății în America de Nord

2 Rezultate din Educația sănătății, America de Nord, De învăţare la distanţă Filter

Doctorat on-line de gradul de educație pentru profesiile din domeniul sănătății

Logan University
Statele Unite ale Americii, mantou
Doctorat
01 Sep 2020
<
La zi
<
3 ani
Engleză
Online

Logan University Doctorat de Sănătate Profesii Educație (DHPE) este axat pe avansarea asistenței medicale prin procesul de educație. Este conceput pentru a oferi profesioniști ...

Citeste mai mult

Doctor în Educație în Profesiile din Sănătate (EdD)

A.T. Still University, Online
Statele Unite ale Americii, Kirksville
Doctorat
01 Sep 2020
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
Engleză
Online

Acest program on-line 100% se concentrează în special pe dezvoltarea educatorilor din domeniul profesiilor din domeniul sănătății. Unic în clasa sa, acest program online este ...

Citeste mai mult