HEALTHCARESTUDIES.RO

Compară Programe de Doctorat Cu jumătate de normă în America de Nord

Un Doctorat, sau Doctor în Filososfie, este cea mai înaltă diplomă oferită în mai multe domenii academice. Necesitând în general un proiect de cercetare și o disertație, precum și mai mulți ani de studiu, un doctorat îi califică pe absolvenți ca experți în domeniul ales.

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Doctorat Cu jumătate de normă în America de Nord

rezultate găsite Filter

Medic de acupunctura si medicina orientala

South Baylo University
Campus La zi Part time Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Los Angeles

Universitatea Baylo de Sud (SBU) oferă cursuri și stagiatură de formare pentru programul de studii de doctorat. SBU încurajează studenții și facultate pentru a excela academic într-un mediu de susținere și cultivarea.

Ph.D. în domeniul științei biomedicale

UMaineOnline (University of Maine)
Online La zi Part time Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Orono

Odată acceptată în oricare Ph.D. în Biomedical Science, sau Ph.D. în programul de inginerie biomedicala, si inainte de identificarea unui mentor disertație, studenții vor fi informat de către Comitetul consultativ An (FYA). Există un membru al comitetului FYA la fiecare instituție parteneră.

Ph.D. în inginerie biomedicala

UMaineOnline (University of Maine)
Online La zi Part time Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Orono

Odată acceptată în oricare Ph.D. în Biomedical Science, sau Ph.D. în programul de inginerie biomedicala, si inainte de identificarea unui mentor disertație, studenții vor fi informat de către Comitetul consultativ An (FYA).

Doctor chiropractic

New York Chiropractic College
Campus La zi Part time 5 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Seneca Falls + 1 mai mult

Doctor de gradul de program Chiropractic avanseaza Misiune, Viziune și Valori din New York, Colegiul de acupunctură prin prepararea sa de medici de Chiropractic care ofera asistenta medicala primara si de colaborare,

Doctor în etică de asistenta medicala

Duquesne University
Campus La zi Part time 2 - 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Pittsburgh + 1 mai mult

Toate programele Healthcare Etică (HCE) includ cursuri universitare si rotatii sau stagii de etica clinice. Elevii pot studia full-time sau part-time. Studenții part-time trebuie să ia un minim de 2 cursuri în fiecare semestru toamna si primavara. De obicei, cursuri de gradul HCE sunt predate în după-amiaza și seara.

Doctor în Educație în Profesiile din Sănătate (EdD)

A.T. Still University, Online
Online La zi Part time 3 - 7 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Kirksville + 1 mai mult

Acest program on-line 100% se concentrează în special pe dezvoltarea educatorilor din domeniul profesiilor din domeniul sănătății. Unic în clasa sa, acest program online este conceput pentru a practica medici, educatori de sănătate, lideri și directori care doresc să-și urmeze pasiunea de a preda.

Doctor în Știința Heath (DHSc)

A.T. Still University, Online
Online La zi Part time 3 - 7 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Kirksville + 1 mai mult

Acest program pregătește studenții să înțeleagă mai bine și să gestioneze eficient și să evalueze soluțiile la provocările actuale ale accesului la asistență medicală, costurilor și calității. Personalul medical are la dispoziție cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în managementul proiectelor, luarea deciziilor, conducerea organizațională, stabilirea de standarde bazate pe dovezi și dobândirea de competențe pentru a aplica cercetarea în practica profesională. O rezidență de o săptămână este organizată în Arizona, iar studenții pot alege din următoarele concentrații: sănătate globală, leadership

Doctor al Administrației Sănătății (DHA)

A.T. Still University, Online
Online La zi Part time 3 - 7 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Kirksville + 1 mai mult

Acest program online de 100% pregătește profesioniștii din domeniul sănătății să devină lideri inovatoare și soluționari de probleme în cadrul industriei de asistență medicală. Prin combinarea teoretică cu cea practică, cursul oferă studenților cunoștințele holistice necesare pentru a se transforma în cariere care îmbunătățesc și influențează sistemele de administrare a asistenței medicale.

Medic de practica de asistenta medicala, cu un accent in conducerea educationala

Grand Canyon University
Campus Online Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

DNP în programul de educație medicală încurajează studenții să se angajeze cu populațiile din perspectiva bazată pe valori a viziunii creștine asupra lumii și să înțeleagă efectele diferitelor viziuni asupra lumii asupra culturilor, îngrijirii pacienților și vindecării, în cadrul sistemelor actuale de asistență medicală.

Doctor de Practica Nursing

Grand Canyon University
Campus Online Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

Universitatea din Grand Canyon, Doctor of Nursing Practice (DNP), ghidează asistenții medicali avansați înregistrați în practica avansată, asistenții informatici și asistenții medicali în aplicarea cercetării curente la practici sau provocările sistemului pentru a obține un impact pozitiv.

PhD in Global Health / International Public Health

EUCLID (Euclid University)
Online La zi Part time 2 - 4 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Washington Gambia Gambia Online + 3 mai mult

Psihologia clinică (PsyD), program la ICI

California Institute of Integral Studies
Campus La zi Part time 3 - 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii San Francisco + 1 mai mult

Programul PsyD la ICI este unic. Situat în inima orașului San Francisco, a noastră a fost prima universitate acreditată în America de Nord pentru a oferi programe care se conectează intuitii de psihologie de Vest cu spiritualitatea de Est.

Doctor post-master în practica medicală

Sacred Heart University Online
Online Part time 3 ani Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Fairfield

Programul post-master de medicină on-line al practicii de nursing practică oferit de Sacred Heart University infuzează practică-axat educație doctorală cu inovație și practică de cercetare clinică și bursă.

Post-Profesional Terapie Ocupațională Doctorat

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Campus Online La zi Part time Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Medford + 1 mai mult

Programul de Doctorat Post-Profesional Terapie Ocupațională (PPOTD) la Tufts pregătește terapeuții ocupaționali să-și îndeplinească rolurile de conducere care vor avea un impact asupra indivizilor și grupurilor din societate și lume în domenii precum sănătatea, funcționarea, sănătatea și calitatea vieții. Absolvenții programului vor fi pregătiți să implementeze proiecte de lider și să difuzeze rezultatele. Acest program poate fi completat cu normă întreagă sau part-time și necesită un total de 8 credite.

Master în Terapia Ocupațională: Maestru Post-Profesional

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Campus La zi Part time 1 an Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Medford + 1 mai mult

Diplomă post-profesională Master este pentru terapeuți ocupațional înregistrate cu o diplomă de licență în OT.