Doctorate în Medicină Populare

Programele de Doctorat în asistență medicală sunt concepute pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în cercetare în domeniul medical. Programele de doctorat includ de obicei o combinație de cursuri academice și cercetare, și, în funcție de program, pot include și instruire practică. Studiile de doctorat au scopul de a avansa cunoștințele în domeniul legat de medicină, iar studenții trebuie să conducă o cercetare originală și să prezinte o disertație la finalul studiilor lor care este apoi examinată de un comitet de experți. Absolvenții programelor de doctorat în medicină își pot continua cariera în cercetare în mediul academic, guvern sau industrie. Un doctorat în medicină poate fi obținut într-o varietate de specializări. Câteva dintre cele mai populare programe de doctorat sunt în domeniul sănătății publice, asistenței medicale, nutriției și farmaciei. Programele în psihologie clinică, știință alimentară și medicină alternativă sunt de asemenea la mare cerere. Atuncă o privire la câteva dintre cele mai populare programe de doctorat în medicină enumerate mai jos, compară curriculum-uri, costuri și locații de studiu înainte de a alege ce ți se pare mai interesant. Nu uita că poți economisi timp și contacta direct biroul de admitere al universității pentru mai multe informații completând formularul nostru online.

Doctorate în Asistență Medicală adăugate recent

Long Island University

Doctor of Pharmacy Programul Profesional - LIU Brooklyn

Octombrie 28, 2018
LIU Farmacie - The Arnold

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs

Educația sănătății și performanța umană

Septembrie 9, 2018
Ph.D. în Leadership - Sănătate

University of Pécs

Farmacie în engleză

Octombrie 1, 2018
Programul Academic oferit de Facultatea de Farmacie duce la gradul de Farmacie cu un Pharm. D. titlu. Acest program se extinde pe o perioadă de cinci ani (10 semestre).

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un Doctorat în Medicină?

Ce este un Doctorat în Medicină?

Un Doctorat în Medicină este cel mai înalt studiu academic în domeniul medical care îi pregătește pe profesioniștii științifici în medicină. Studenții la programe de doctorat în medicină își dezvoltă un nivel avansat de cunoștințe și de formare într-o disciplină științifică legată de diferite procese care influențează sănătatea sau de livrarea și organizarea serviciilor medicale. Un Doctorat în medicinp duce de obicei la o carieră la nivel superior în predare, administrare, practică sau cercetare aplicată, toate acestea necesitând capacități conceptuale și analitice avansate. Programul de studiu pentru studenții la doctorat durează de obicei 4 până la 5 ani pentru a fi finalizat. Această perioadă cuprinde 2 ani de cursuri urmați de 2 până la 3 ani pentru a finaliza și susține teza de doctorat.

Care sunt beneficiile unui Doctorat în Medicină?

Un Doctorat în Medicină este opțiunea perfectă de studiu pentru cei care doresc să desfășoare cercetări la nivel superior și șă aibă o carieră de conducere în domeniul asistenței medicale. Absolvenții au beneficii legate atât de opțiunile de carieră, cât și de nivelul salariului. Un Doctorat în Medicină poate oferi beneficii importante și la nivel personal: absolvenții pot contribui la îmbunătățirea sănătății oamenilor prin cercetarea la nivel superior care se concentrează pe subiecte cruciale în medicină și rezultatele pot apoi fi traduse în practică și politică.

Ce se studiază la un Doctorat în Studii Medicale?

Programele de Doctorat în Medicină le oferă studenților abilitățile analitice și teoretice cruciale care pot fi folosite pentru a aborda un spectru larg de probleme legate de serviciile de sănătate, dar și de politica medicală. Studenții primesc de asemenea instruire avansată în metode de cercetare pentru dezvoltarea cunoștințelor legate de probleme centrale pentru îmbunătățirea sănătății. O parte importantă a programelor de Doctorat este finalizarea unei teze de doctorat care prezință rezultatele unei cercetări independente și originale efectuate de către student. Candidații la doctorat trebuie de cele mai multe ori să își prezinte teza în fața unei comisii experte de examinare la finalul studiilor lor doctorale. Există mai multe specializări pentru Doctorat din care poți alege, câteva dintre cele mai populare fiind în nutriție, sănătate publică, asistență medicală, farmacie, științe bio-medicale, psihologie clinică și asistență socială.

La ce fel de carieră te poți aștepta cu un Doctorat în Studii de Medicină?

Căile principale de carieră pentru absolvenții unui program de Doctorat în medicină înclud cercetarea, practica clinică, învățământul și administrarea. Studiile de Doctorat în Medicină îi pregătesc pe studenți pentru cariere avansate de cercetare la universități, organizații de elaborare a politicilor, dar și în industria medicală. Absolvenții studiilor de doctorat în Medicină sunt calificați pentru a lucra ca profesori și pentru cercetare științifică cu perspectivă largă și pot aplica pentru poziții academice la universități, colegii și institute de cercetare. Mulți absolvență sunt angajați și în sectorul privat, în organizații de cercetare non-profit, în grupuri de consiliere, în agenții medicale internaționale sau în centre de cercetare.

Care sunt costurile pentru un Doctorat în Medicină?

În funcție de țară, de instituția de învățământ și de tipul programului, costurile pentru un Doctorat în Medicină variază foarte mult. În unele țări, studenții la doctorat plătesc taxe de școalrizare, pe când în alte țări ei sunt angajați ca personal de cercetare de către universitate. Unele facultăți oferă subvenții care acoperă cheltuielile legate de instruire. Alte posibilități de acoperire a costurilor pentru doctorat sunt bursele, ajutoarele financiare, alocațiile de predare sau alocațiile de cercetare.

De ce să faci un Doctorat în Studii Medicale Online?

Un Doctorat în Medicină online reprezintă o opțiune excelentă pentru studenții dedicați și auto-motivați și oferă flexibilitatea de a studia în funcție de propriul program. Studiul online este realizat prin tehnologii de ultimă generație precum salile virtuale de clasă, camerele de chat, prezentările video și e-mail. Totuși, completarea unui Doctorat în Medicină necesită adesea experiență directă și susținerea tezei doctorale în fața unui grup de experți, așadar multe programe nu pot fi făcute în întregime online.

Doctorat în Medicină sau MD - care este diferența?

Doctoratul în Medicină nu trebuie confundat cu un MD (Doctor în Medicină). Diferența principală dintre cele două este că programele de Doctorat sunt orientate de obicei pe cercetare, pe când programele MD sunt orientate mai mult pe partea profesională. Diferența exactă între Doctorat și MD depinde în continuare de tradiția de învățămât din țara în care se găsește programul anume oferit.