Citește Descrierea Oficială

Știi fiecare pacient are nevoie de ceva diferit. Consolidarea calificare-set și îmbunătățirea formării dvs. de medicina chineză tradițională în programul nostru va ajuta să livreze dreptul de tratament pentru fiecare persoană care se plimba prin ușa ta. Întotdeauna ai fost un vindecător - să continue călătoria ta ca fiind una cu noi. Dacă ați fost în căutarea unui program de doctorat post-universitare în San Diego, în particular un post-universitare programe de acupunctura, atunci căutarea se termină aici, la Pacific Colegiul Oriental Medicina.

Scopul medicului de medicina orientala si program de educatie acupunctura este de a promova învățarea auto-dirijată și abilități de gândire critică în cadrul medicinei tradiționale chineze, până la punctul în care acestea devin caracteristici definitorii ale profesionalismului absolventului, străduindu-se să lărgească și să adâncească cunoștințele și aptitudinile practician in ingrijirea pacientului. De la doctorat post-universitare in acupunctura nu este necesară pentru licensure, acest program oferă educație avansată, cultivarea studenților în lideri ai profesiei. Absolvenți folosesc doctoratul post-universitare pentru a spori cariera lor în calitate de experți în domeniu, deoarece acestea contribuie la dezvoltarea medicamentului.

Pacific, Colegiul a adunat o facultate de specialitate pentru a prezenta un curriculum inspira bazat pe integrarea biomedicinei cu aplicația modernă și clasică de medicina chineză. Aceste subiecte sunt susținute de chinezi studii de limbaj medical, de cercetare și de formare avansate clinice.

Programul postuniversitar de doctorat oferă șase semestru, 1,282.5 oră, program de 63,5 de credit de studiu. Acesta este compus dintr-o serie de cursuri în cinci piese în care fiecare medic post-universitare de acupunctura completează 41,5 unități de cursuri didactice și 22 de unități de cursuri clinice. Cele cinci piese sunt:

Track 1: Medicina de familie (2 credite)

 • Sănătatea mintală (Semestrul 1)
 • Geriatrie (semestrul 2)
 • Ortopedie (Semestrul 3)
 • Neurologie (Semestrul 4)
 • Sănătatea femeii (semestrul 5)
 • Medicină Preventivă (Semestrul 5)
 • Pediatrie (Semestrul 6)

Post-universitare colegii de doctorat primesc un curs avansat de studiu în următoarele concentrații medicale: pediatrie, neurologie, sanatate mintala, ortopedie, geriatrie, sanatatea femeilor, si medicina preventiva. Fiecare dintre aceste zone se concentrează pe integrarea realistă și relevantă a diagnosticului biomedicale și de tratament cu diferențiere și tratament din punct de vedere medical traditionale orientale. În timp ce studia TCM biomedicale si moderne abordari la boli, elevul este provocat să ia în considerare modurile în care textele clasice chineze sunt încă relevante în ziua de azi.

2 track: Aplicarea Clasicilor din China (1.5 credite fiecare)

 • Jing nap (Semestrul 1)
 • Nan Jing (Semestrul 2)
 • Shang Han Lun (Semestrul 3)
 • Jin Gui Yao Lue (Semestrul 4)
 • Wen Bing (Semestrul 5)

Post-universitare colegii de doctorat compare și medicina chineză clasică, cu tehnici moderne de tratament, și de a examina critic atât, cu capacitatea de a face discriminare între diferitele traduceri ale unor texte clasice. Se pune accentul pe înțelegerea în fundamentele medicinei reprezentate de texte clasice, iar maturizarea acestor teorii în forma lor modernă, astfel încât să se realizeze gândirea originală în ceea ce privește evoluția viitoare a teoriei medicinei orientale.

3 track: chineză medical limba chineză 1-6 (1.5 credite)

Aceasta piesa permite post-universitare colegi de doctorat pentru a înțelege caracteristicile de bază ale limbii literare de medicina chineză și relația sa cu limba de diferite perioade clasice și moderne vernaculare din China. Scopul acestui cale ferată este de a dezvolta o perspectivă intelectuală mai largă în medicina chineză, prin expunerea la fundamentele filosofice și culturale ale medicinei în limba sursă. Extrase din textele sursă de medicina chineză sunt traduse pentru a extinde baza de cunoștințe și de a spori abilitățile de cercetare pentru a continua învățarea auto-dirijată și să contribuie la profesia prin intermediul traducerii și comentarii.

4 track: medicina bazata pe dovezi

 • Metode de cercetare clinică 1 (1,5 credite)
 • Metode de cercetare clinică 2 (1,5 credite)
 • Metode de cercetare clinică 3 (1,5 credite)
 • Propunerea de cercetare clinică (1 credit)
 • Clinice Capstone Proiectul 1 (1 credit)
 • Clinice Capstone Proiectul 2 (1 credit)
 • Prezentare generală Capstone clinică (0.5 credite)

Aceasta piesa prezintă metodologia de cercetare clinica, proiectare, si Biostatistica impreuna cu metodologiile de rezolvare a problemelor, pentru a extinde abilitățile de raționament și de cercetare clinică. Cursuri permite post-universitare colegii de doctorat, pentru a valida concluziile lor individuale clinice, precum și principiile generale ale medicinei chineze, precum și pentru a finaliza un proiect Capstone clinic demn de plus față de baza de cunoștințe profesiei.

Piesa 5: Formare clinică

Clinic este pista de formare un curriculum cuprinzător, care permite post-universitare colegii de doctorat pentru a consolida abilitățile necesare utilizate în practica clinică. Melodia este alcătuită din cinci componente, inclusiv hands-on de formare în Clinica de Medicina Familiei, analiza și colaborarea în experiența cauza Review & Mentorship, discuții caz detaliate în Grand Rondurilor, formarea de supraveghere în experiența de supraveghere și de predare abilități și clinică observare in Medicina Integrativa practicum.

Scopul programului de doctorat post-universitare este de a stimula învățarea auto-dirijată și abilități de gândire critică în cadrul medicinei tradiționale chineze unde devine o caracteristică definitorie a profesionalismului absolventului. Ea se străduiește în continuare să lărgească și să aprofundeze cunoștințele și abilitățile practicienilor in ingrijirea pacientului. Din moment ce un doctorat nu este necesară pentru licensure, acest program oferă educație avansată, cultivarea studenților în lideri ai profesiei. Absolvenți folosesc doctoratul post-universitare pentru a spori cariera lor în calitate de experți în domeniu, deoarece acestea contribuie la dezvoltarea medicamentului.

Pentru a realiza acest lucru și obiectivele sale specifice de învățământ, Colegiul Pacific a adunat o facultate de specialitate pentru a prezenta un curriculum inspira bazat pe integrarea biomedicinei cu aplicația modernă și clasică de medicina chineză. Aceste subiecte sunt susținute de chinezi studii de limbaj medical, de cercetare și de formare avansate clinice.

Federal Dezvăluirea consumatorului Informații despre acest program

Pacific, Colegiul Oriental Medicina este acreditat de către Asociația de Vest din școli și universități. Colegiul și toate programele sale din San Diego, sunt aprobate de BPPE. MSTOM Colegiului, MSAC (CH și NY), și programe post-universitare de doctorat (SD) sunt acreditate de ACAOM.

Studii Titlu Premiat

De ce DAOM (EL) și DAOM (PG) au același titlu? Cum se va oamenii din domeniu știu ce program am finalizat?

Există încă multe discuții în comunitatea medicina orientală dacă ar trebui să existe un titlu sau două și ce ar trebui să fie acele titluri.

Până când nu există un titlu diferit consens acceptabil sugerat de profesie, un absolvent de la intrare la nivel de DAOM Pacific College va primi un doctorat de Acupunctura si Medicina orientale (sau doctorat de Acupunctura în cazul în care ați absolvit MSAC). doctorat post-grada va fi la fel, dar, de asemenea, să poarte denumirea Postuniversitar. Ne așteptăm la o rezoluție la această problemă în curând.

Care este diferența dintre Post Graduate DAOM și DAC / DAOM (EL)?

DAOM (PG) este un program post-universitar conceput pentru a dezvolta abilități avansate în familie și medicina integratoare, cercetare, clasice chineze, limba chineză, de predare, de conducere și abilități de supraveghere clinică. Absolvenții vor aduce contribuția semnificativă la baza de cunoștințe a profesiei prin AOM proiectele lor Capstone.

Cum este acreditat școala?

PCOM este acreditat de Colegiul Universitar și Comisia WASC Senior (WSCUC).

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Pacific College of Oriental Medicine »

Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Duration
48 luni
Part time
La zi
Price
28,544 USD
După locații
După dată