Doctorat în kinetoterapie

Generalități

Programul de descriere

Programul de kinetoterapie de la Mercy College se angajează să ofere o oportunitate unică studenților cu medii și situații sociale diverse de a urmări un doctorat în terapie fizică. Programul este livrat într-un format de weekend și oferă un cadru pentru elevul motivat, auto-direcționat să utilizeze gândirea critică și rezolvarea problemelor pentru a încorpora cunoștințe teoretice într-o varietate de aplicații clinice și de cercetare.

Kinetoterapeuții (PT) sunt profesioniști din domeniul sănătății care diagnostică și tratează persoane de toate vârstele cu probleme medicale sau afecțiuni legate de sănătate, care le limitează capacitatea de a desfășura activități funcționale în viața lor de zi cu zi. PT-urile ajută, de asemenea, la prevenirea condițiilor asociate cu pierderea mobilității prin programe de fitness și wellness, concepute pentru a promova stiluri de viață sănătoase și active. PT-urile examinează persoanele și dezvoltă planuri de tratament folosind tehnici care promovează capacitatea de a se deplasa, reduce durerea, reface funcția și previn dizabilitatea. Acestea oferă îngrijire într-o varietate de setări, inclusiv, spitale, clinici, școli și facilități sportive.

Programul DPT al Mercy College vă va pregăti să stăpâniți competențele la nivel de intrare ale unui kinetoterapeut care promovează cele mai bune practici prin decizii bazate pe dovezi.

Drumul lui Al Roker spre recuperare după înlocuirea genunchiului - Mulțumită terapiei fizice de la un absolvent de la Mercy College

Al Roker de astăzi a revenit la serviciu, nici măcar la două săptămâni de la operația de înlocuire a genunchiului. Cu un curs riguros de terapie fizică, de la studenții Mercy College , Billy Campbell, Al a reușit să se întoarcă pe picioare mai devreme decât se aștepta. De la prima înlocuire a genunchiului Roker în urmă cu 15 ani, știința medicală și chirurgia de înlocuire s-au îmbunătățit radical. Dr. Campbell a absolvit Mercy College în 2012 cu un doctorat clinic în kinetoterapie și continuă să dea înapoi colegiului participând la cursurile de studiu de caz ale programului DPT.

Fizioterapie Fapte Rapide

 • Grad dublu 3 3.5 program BS / DPT
 • Formul curricular full-weekend, în weekend
 • Activitatea de curs poate fi finalizată în 10 trimestre (3 ani, 4 luni)
 • Dimensiuni mici de cohortă / clasă (30 de studenți) oferind o experiență educațională personalizată
 • Facultatea dedicată cuprinde terapeuți fizici cu diverse specializări care încă mai practică
 • Consilier individual al facultății pentru fiecare student
 • Formatul de weekend permite programului să folosească terapeuți fizici experți din regiune pentru a ajuta instrucțiunile de laborator și prelegeri în domeniile lor de expertiză
 • Oportunități de stagiu clinic disponibile la peste 200 de facilități în zona metropolitană tri-statală
 • Rata ridicată a ocupării forței de muncă

Rezultatele programului

 • Rata de absolvire pentru 2017 este de 76%, iar 2018 este de 88% (acest lucru indică studenții care termină la timp și nu cei care au absolvit la o dată ulterioară)
 • Rata medie generală de trecere a licenței NPTE pentru 2016 - 2017 este de 100%, 2017-2018 este de 96%.
 • Rata de ocupare pentru anul 2018 este de 100%

Rezultatele învățării programului

La sfârșitul acestui program, studenții ar trebui să poată:

 • Sintetizează cunoștințele din științe ca fundament pentru practica terapiei fizice
 • Dezvolta programe eficiente de prevenire, promovare a sănătății, stare de bine și fitness
 • Utilizați eficient elementele de screening și examinare ale managementului pacient-client pentru a formula eficient un plan de îngrijire sau trimitere la clienți de toate vârstele, de-a lungul setărilor
 • Utilizați în mod eficient elementele evaluării, diagnosticului și prognosticului managementului pacient-client pentru a optimiza rezultatele la clienții de toate vârstele, de-a lungul setărilor.
 • Implementați și gestionați eficient un plan de îngrijire, incluzând intervenții adecvate bazate pe dovezi, luând în considerare deficiențele și dizabilitățile fizice, cognitive și psihice și resursele disponibile pentru a optimiza rezultatele la clienții de toate vârstele, de-a lungul mediului.
 • Implicați-vă într-un proces dinamic de anchetă științifică pentru a spori practica terapiei fizice în mediul în care se schimbă îngrijirea sănătății
 • Integrați etica profesională, valorile și responsabilitățile în practica terapiei fizice
 • Avocați pentru profesia și nevoile de îngrijire a sănătății unei societăți diverse
 • Comunicați eficient cu toți membrii părților interesate din domeniul sănătății (inclusiv membrii echipei inter-profesionale, pacienți / clienți, membri ai familiei, îngrijitori, consumatori și plătitori)
 • Gestionează eficient practica, inclusiv finanțele, politicile de reglementare, cerințele legale și indicatorii de calitate

physiotherapy, weight training, dumbbellstevepb / Pixabay

Cerințe de diplomă

Studenții trebuie să completeze minimum 90 de credite pentru a fi luate în considerare pentru acceptare. Aceste credite trebuie să includă cele 60 de credite ale cursurilor de învățământ general necesare, o concentrare minoră (15 credite de studii superioare de nivel superior) și condițiile preliminare pentru kinetoterapie.

Studenții care au finalizat cu succes cel puțin șapte cursuri de condiții prealabile enumerate mai jos cu o condiție prealabilă minimă și cumulativ GPA de licență de 3.0 sunt eligibili să aplice la program. Toate cursurile obligatorii trebuie finalizate cu succes înainte de intrarea în Programul de kinetoterapie. Nu mai mult de un curs de știință obligatoriu poate fi luat în timpul verii înainte de a intra în program.

Experiență voluntară sau de muncă în terapie fizică este necesară. Cel mult treizeci de elevi vor fi acceptate în fiecare clasă.

Vă rugăm să rețineți că nu pot fi acceptate mai mult de 75 de credite de la un colegiu de doi ani. Studenții vor avea credințe străine și a căror primă limbă nu este engleza sunt obligate să completeze șase credite de compoziție engleză la nivel universitar pentru a satisface cerințele de grad dublu și să completeze TOEFL (conform politicii College). Cei care dețin deja o diplomă de licență / BS sunt obligați să completeze doar condițiile prealabile și programa de terapie fizică. După finalizarea cu succes a primului an al programului, studenții sunt capabili să solicite un licențiat în științe în sănătate. După finalizarea cu succes a cursului final al programului, studenții vor primi un doctor în grad de kinetoterapie.

Laborator de simulare clinică

Laboratorul de simulare clinică al Școlii de Sănătate și Științe Naturale pregătește studenții pentru viitorul lor ca profesioniști în domeniul sănătății. Spațiul de 12.000 de metri pătrați constă din mai multe laboratoare specializate pentru a simula diferite discipline în cadrul unei unități de îngrijire a sănătății. Studenții pot lucra în echipă în timp ce practică evaluarea pacientului, gândirea critică, comunicarea și intervențiile pe baza unor scenarii specifice ale pacientului.

Oportunități de carieră

Oportunitățile de carieră pentru absolvenții Doctorului de Kinetoterapie la Mercy College includ lucrul în clinici private de ambulatoriu, spitale de îngrijire și reabilitare acută, instalații de asistență calificată, sisteme școlare, îngrijire la domiciliu, facilități de sănătate și wellness, industrie și centre de cercetare și practică privată. Absolvenții Mercy College sunt în prezent; în funcții de supraveghere, proprietari de practici private și facultate academică.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Scien ... Citeste mai mult

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Sciences. Mercy College challenges its faculty and staff to make higher education work for anyone hungry enough to earn a better place in life. With campuses in Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan and Yorktown Heights, the vibrancy of the College culture is sustained by a diverse student body from around the region. Citește mai puţin
Feribotul Dobbs , New York , New York , Yorktown Heights , SUA Online + 4 Mai mult Mai Puțin