Doctorat în fizioterapie (preînregistrare)

Generalități

Programul de descriere

Doctor de fizioterapie (Pre-înregistrare) (DPT) este un program cu normă întreagă livrate folosind metode de predare inovatoare pentru a ajuta și contextualiza învățarea. Acest program duce la calificarea ca fizioterapeut, eligibil pentru a aplica pentru înregistrarea HCPC ca un fizioterapeut practicant. Modulele sunt livrate de către tutori cu experiență, cercetători și invitați cadre didactice academice și clinice care sunt specialiști în domeniul lor de expertiză.

Legăturile noastre strânse cu specialiștii clinici / practici permit studenților noștri acces la cele mai recente materiale clinice, cercetări și expertiză profesională din cadrul universității și a practicilor.

DPT este practica și cercetarea a condus și programul este conceput pentru a produce absolvenți care sunt echipate pentru a satisface nevoile și provocările actuale și viitoare ale sănătății

Ce veți studia

Scopul general al acestui program este de a dezvolta fizioterapeuți analitici, evaluatori, creativi și calificați cu o mentalitate antreprenorială, care să răspundă schimbărilor profesionale, sociale și culturale. Absolvenții noștri de doctorat vor fi încrezători, practicieni responsabili și empatici transformați, responsabili și empatici, lideri și cetățeni globali capabili să implementeze practici bazate pe evidențe în cadrul serviciilor publice și private, evoluând și influențând în mod inerent domenii, practici și cercetări inovatoare locale, naționale sau globale.

Elevii desfășoară peste 1000 de ore de educație clinică într-o gamă de practică, care include o plasare electivă. Modulele la nivel de doctorat vor implica dezvoltarea personală și profesională în contextul practicilor de fizioterapie și al cercetării. Elevii vor avea ocazia să desfășoare două proiecte de cercetare inovatoare.

Solicitanții programului vor fi obținut un GPA mai mare sau egal cu 3, în mod normal, într-un subiect științific referitor la fizioterapie. Gradul de licență trebuie să fi conținut o cantitate substanțială de fiziologie umană, iar experiența procesului de cercetare este esențială.

Solicitanții trebuie să aibă o înțelegere a rolului practicilor de fizioterapie și al cercetării în cadrul actualei agende de sănătate și bunăstare. Vizitele relevante în locațiile clinice, munca voluntară sau locul de muncă cu jumătate de normă într-o zonă în care impactul handicapului este experimentat sunt de dorit, dar nu esențiale. Elevii trebuie să își articuleze în mod clar motivațiile pentru a se aplica programului DPT.

Cerințe de intrare

Cerințe tipice de intrare

Solicitanții vor avea, în mod normal, o diplomă de gradul I în clasa întâi sau superioară într-o disciplină științifică referitoare la fizioterapie. Domenii cum ar fi fiziologia, biologia umană, biochimia, știința / medicina sportivă sunt exemplare. Gradul de onoruri trebuie să fi cuprins un element substanțial al fiziologiei umane în cadrul programului său de studiu.

Experiența procesului de cercetare este esențială. Elevii trebuie să își articuleze în mod clar motivațiile pentru a se aplica programului DPT.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil (ă) să accesați acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

limba engleza

Scor IELTS scolare de 7,0 (sau echivalent) cu nici un element sub 6,5.

Cerințe suplimentare

Trebuie remarcat faptul că abilitatea de a îndeplini criteriile de mai sus nu garantează un loc în Program. Studenții potențiali completează formularul de candidatură postuniversitară a Universității, care se adresează admiterilor centrale. Aplicațiile ecranului de admitere centrală pe baza criteriilor de admitere.

Aplicațiile sunt apoi transmise echipei de admitere pentru programul Doctor of Physiotherapy (Pre-registration). Toate aplicațiile la program sunt examinate de echipa de admitere. Lista scurtă se bazează pe calificările educaționale ale absolvenților, referințele academice și declarațiile personale.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • UE: £ 5500
  • International: £ 12600

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Egalitate și diversitate

Școala de Științe ale Sănătății și Științei Vieții, în conformitate cu politica de demnitate la studii și muncă a Universității Caledonian din Glasgow, se angajează să promoveze calitatea, diversitatea și un mediu favorabil incluziv și fără discriminare și practici discriminatorii pentru studenții și personalul său.

Se străduiește să se asigure că persoanele sunt tratate în mod egal, indiferent de sexul lor, starea civilă, schimbarea de gen, rasă, culoare, origine etnică sau națională, origine economică, naționalitate, handicap, religie, orientare sexuală, vârstă sau altă distincție inadecvată.

Școala se străduiește să se asigure că nici un solicitant de studiu sau student nu este dezavantajat sau discriminat în mod ilegal și că toate sunt tratate pe baza meritelor și abilităților lor relevante.

Codul de practică al Universității cu privire la elevii cu dizabilități urmează modelului social al dizabilității. Aplicațiile de la candidații cu dizabilități sau dificultățile specifice de învățare sunt evaluate utilizând aceleași criterii care au fost aplicate tuturor studenților potențiali. Vezi politica noastră de admitere.

Studenții potențiali cu dizabilități sunt încurajați să-și declare handicapul pe formularul de cerere pentru ca discuția cu privire la cerințe să poată fi inițiată și să poată fi furnizate informații privind aranjamentele disponibile la universitate.

Școala apreciază în totalitate dacă pot fi făcute ajustări rezonabile pentru criteriile de fitness la practică și se angajează să facă ajustări rezonabile furnizării de servicii și curriculum-uri care să faciliteze oportunitățile egale pentru studenții cu dizabilități, după caz.

Departamentul aderă la orientările CSP privind primirea și susținerea studenților cu dizabilități (CSP, 2010), iar principiile acestor îndrumări sunt utilizate în procesul de evaluare a cazurilor individuale. Toți elevii vor trebui să-și poată îndeplini sarcinile fără a compromite siguranța proprie sau siguranța altora, în conformitate cu legislația privind sănătatea și securitatea.

Echipa de asistență pentru persoanele cu dizabilități din cadrul Universității oferă studenților un pachet de sprijin individual adaptat, care variază în funcție de nevoile specifice de învățare și de predare, care sunt asociate cu nevoile specifice ale studenților.

Evaluarea și identificarea nevoilor de învățare ale unui student vor fi responsabilitatea echipei centrale de asistență pentru dizabilități, în colaborare cu coordonatorul de admiteri la program, coordonatorul pentru persoanele cu handicap și liderul programului.

Pentru a fi considerat că studenții din UE ar avea nevoie de mai mult decât intrarea universitară de bază stabilită în propria țară. Competența în limba engleză este măsurată cu un scor mai mare de 600 în scrisul TOEFL sau 7 în IELTS

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Ultima actualizare Iul 2018

Despre facultate

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Citeste mai mult

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Citește mai puţin