Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Behavioural Sanatate prevede acreditate, recunoscute și diplome de doctorat și diplome de master la prețuri accesibile pentru profesioniștii din domeniul sănătății comportamentale care doresc să-și extindă dezvoltarea lor personală și profesională.

Programele noastre oferă candidaților posibilitatea de a spori interesele lor educaționale pe o parte sau full-time prin: - Explorarea tendințelor actuale, filozofii, practici și metodologii; - Promovarea interacțiunii cu alți profesioniști din domeniul sănătății mintale și a educatorilor; - Posibilitatea candidaților hotelului.Permițând un să se concentreze în mod oficial pe domeniul lor specific (e) de interes.

Candidații care au absolvit cu succes programul nostru de doctorat se bucură de recunoaștere, precum și cunoștințele dobândite necesare pentru a îndeplini obiectivele profesionale și de a servi mai bine clienții, organizațiile și comunitățile lor.

PSYCHOALANYSIS

Din 1979 Universitatea Internațională pentru Studii postuniversitare (IUGS) a fost conferirea doctorate in psihanaliza. Rezultatele au fost accesoriu de carieră, satisfacția personală și creșterea abilităților profesionale pentru beneficiarii gradelor de doctorat.

Programele de doctorat, de doctorat și D.Psychoan, sunt oferite candidaților care au o pregătire profesională adecvată. Programul de Psihanaliza a fost stabilit pentru profesioniștii care folosesc psihanaliza ca o abordare terapeutică importantă. Absolvenții au contribuit prin predarea, cercetarea și publicarea, precum și în practicile lor terapeutice, inclusiv didactice universitare și a implicării cu institute internaționale psihanalitice, inclusiv Asociația Națională pentru Progresul Psihanaliză.

IUGS accepta cursuri de la alte institute aprobate. Elevii care au absolvit un Institut absolvent acreditat aprobat va fi îndeplinit cerințele pentru șaizeci și șase (66) credite de curs în transfer. Studenții pot intra în Programul de doctorat înainte de a finaliza cursuri lor psihanalitica.
Fiecare program IUGS este dedicat menținerea unui standard de excelență în timp ce înțelegerea nevoilor cursanților adulți care sunt profesioniști ocupat. Candidații care interacționează cu facultate, personal și alți studenți într-o comunitate bogată, de învățare de susținere.

candidati de gradul de studiu cu oameni de știință și profesioniști din alte universități, organizații non-profit, agenții publice, autoritățile publice locale, organizațiile internaționale, sistemele școlare, practicile clinice particulare, precum si sisteme de livrare de ingrijire a sanatatii. Studiile sunt adaptate la nevoile specifice de învățare ale fiecărui individ.

In plus, multi candidati grad sunt medici cu experiență cu practici de psihoterapie de succes. Acest lucru doctorat este relevant pentru profesioniștii din psihanaliza ale căror drumuri de carieră le-au condus la roluri importante în implicarea Institutului, al învățământului superior și a practicilor de psihoterapie înfloritoare. Fiecare program IUGS este dedicat menținerea unui standard de excelență în timp ce înțelegerea nevoilor cursanților adulți care sunt profesioniști ocupat.

Instructional Filosofie și Misiune

Misiunea principală a programului educațional în cursuri Comportamentale de sănătate este de a;

 • Pentru a dezvolta recenzenți competente, critici și cercetători bine informați, profesori și medici,
 • Pentru a spori și de a promova o bază cuprinzătoare de predare, cercetarea și practica comportamentale de sanatate,
 • Promovarea unor sisteme care să respecte diversitatea populațiilor de client, precum și abordări pentru cercetare, predare si practica clinica,
 • Pentru a avansa corpul literaturii academice în domeniu, prin promovarea rezultatelor cercetării și a analiza, cercetarea și etica clinice. predare și eficacitatea clinică, populații speciale, dovezi bazate pe practica, si probleme de sanatate mintala,
 • Pentru a inocula excelența și gândirea critică în domeniu.

Rezultate

Studenții trebuie să demonstreze următoarele;

 • cunoaștere cuprinzătoare a sănătății comportamentale, teoria practica clinica si prin literatura de specialitate, bibliografie, precum și dezvoltarea unui contur adnotat pentru disertație sau proiect,
 • cunoașterea aprofundată a metodologiilor de cercetare, prin formularea unei întrebări de cercetare de sanatate comportamentale si selectarea unui mijloc adecvat de colectare și analiză a datelor,
 • Bine-a dezvoltat abilități de gândire critică, inclusiv cele de analiză și sinteză, inclusiv abordări de conștientizare și avantaje ale metodelor de cercetare calitative și cantitative,
 • Nivelul absolvent scris și abilități de comunicare orală,
 • cabinet de psihoterapie competentă și abilități de cercetare cu persoane fizice, copii, adolescenți, familii, cupluri, psihoterapie de grup în vârstă și, de asemenea,
 • practică și abilități de cercetare competente în ceea ce privește problemele de sănătate mintală, cu o conștientizare suplimentară a următoarelor:
 1. Comorbidităților cu boli fizice;
 2. <li>   Abord&#259;ri &icirc;ncruci&#537;ate teoretice pentru tratament de sanatate mintala si de cercetare;</li> 
  <li>    Con&#537;tientizarea capacit&#259;&#539;ii / dorin&#539;a de a schimba &icirc;n psihoterapie &#537;i;</li> 
  <li>   Abord&#259;ri ale colabor&#259;rii cu al&#539;i lucr&#259;tori de &icirc;ngrijire a s&#259;n&#259;t&#259;&#539;ii profesionale &#537;i de s&#259;n&#259;tate mintal&#259;.</li>
  

Ușurința cu discursul despre subiect prin Disertatie de apărare sau examinare orală și, atunci când este cazul, la mese rotunde cu colegii și facultate,
Un minim de 85% st&#259;p&acirc;nirea de materiale de examinare &#537;i a capacit&#259;&#539;ii de a participa la analiza de articole de cercetare &#537;i capacitatea de a traduce aceste articole in componentele de practica clinica.

Conținut

 • IUGS oferă următoarele grade în Comportamentale Sănătate:
 1. Doctor în Filosofie (PhD);
 2. <li>   Doctor &icirc;n psihologie (PsyD).</li>
  

Portofoliul și transcrieri studentului sunt examinate de către decanul după discuția cu elevul pentru a determina obiectivele sale. Cele 66 de credite necesare pentru picioare avansate vor fi aprobate în urma acestui proces. Domenii incluse în aceste credite pentru acceptare in avans in picioare includ, dar nu sunt limitate la:

 1. Diferite abordări teoretice în practica clinică;
 2. Componentele de caracteristici unice de psihoterapie cu populatii speciale, inclusiv, dar nu se limitează la:
 • Bolnav mintal, inclusiv psihoze, nevroze și interacțiunea cu abordările medicale,
<li>   probleme de copilarie,</li> 
<li>   problemele popula&#539;iei adulte,</li> 
<li>   probleme, Gerontologic</li> 
<li>   Aspecte legate de sex, orientare sexual&#259; &#537;i etnie &#537;i</li> 
<li>   Abuzul de substan&#539;e &#537;i diagnostic dublu.</li>

Potrivite abordări teoretice în practica clinică.

Metode de cercetare, statistici, &#537;i de proiectare &#537;i de cercetare etic&#259;.
etica clinic&#259;
Copil&#259;ria &#537;i dezvoltarea uman&#259;
practicum psihoterapie
Cerin&#539;ele de absolvire includ urm&#259;toarele cursuri care trebuie luate la IUGS: <ul><li> Behavioural Health Research I (3) credite</li> 
<li>    Behavioural Health Research II (3) credite</li> 
<li>   Dizertatie sau proiect (18) credite</li> 
<li>    Seminar Absolvent de 8 zile la 10 zile Residency (3) credite</li> 
<li>   Creditele necesare pentru finalizarea doctoratului &icirc;n Behavioural S&#259;n&#259;tate (93)</li>

Secvenţă

 1. Portofoliul și transcrieri studentului sunt examinate de către decanul după discuția cu elevul pentru a determina obiectivele sale.
 2. În avans pot fi luate concomitent cu studenții celelalte cursuri permanente IUGS credite de curs în valoare totală (66) pentru gradul de doctorat. Studenții trebuie să completeze (66) avansate de credite permanente cu diplomă pentru gradul de doctorat, înainte de a îndeplini cerințele lor academice din Comportamentale de sănătate.
 3. Cercetarea trebuie să fie completat, aprobat și depus înainte de a începe să lucreze la cercetare II.
 4. Seminarul Graduate poate fi completat în orice moment în timpul înscrierea studentului la IUGS, dar trebuie să fie finalizate înainte de îndeplinirea cerințelor lor academice în Behavioural de sănătate.

Strategiile de instruire vor include, dar fără a se limita la:

 1. lecturi de texte și articole din reviste academice alocate; 2. Seminar de revizuire a acestor lecturi atribuite; 3. cursuri interactive; 4. discuții în grupuri mici, în cazul în care elevii vor evaluate la nivelul lor de participare; 5. Folosirea mass-media (bibliotecă online Questia oferite de Universitate și alte surse selectate de către student, Mentor, și decan) electronice; 6. Examene: examinare cumulativă și cuprinzătoare pentru a asigura stăpânirea materiei subiect.
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la International University For Graduate Studies - IUGS »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Feb 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019, Feb 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019, Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date