Doctorat în nutriție

Generalități

Programul de descriere

3 UNIVERSITĂȚI TOP = 1 DOCTORAT EUROPEAN Toți elevii vor avea în completarea Doctoratului ABMS Elveția un doctorat comun cu Universitatea din Dąbrowa Górnicza (WSB) și Universitatea Națională Taras Șevcenko (KNU). ABMS este certificat de EFMD EOCCS, Swiss National Quality for Education (EduQua) și ASIC UK. WSB este o universitate europeană recunoscută și KNU este o universitate publică europeană fondată acum 200 de ani și clasată printre primele 500 de universități din lume. 3 Top Universități Europene = Cel mai bun program virtual / online = 1 Top Doctorat European SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500 Advancează- ți expertiza la ABMS Conectează-te cu elevii și liderii ca și tine în programele noastre doctorale online. Veți merge atât de departe încât mintea voastră vă va lua ca doctoran la ABMS.

Pentru cercetătorii și educatorii academici Doctoratul de nutriție (DBA) semnifică cel mai înalt nivel de realizare în orice disciplină academică.

Este o parte din locuri de muncă de un nutritionist care el sau ea trebuie să efectueze promovarea unei alimentații sănătoase. Acesta este considerat în unul dintre tipurile de medicină preventivă. Este un fapt că oamenii care arată o atitudine pozitivă față de adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase tind să fie mai activi si de a trai mai mult si o viata activa. Tendința legate de răspândirea de restaurante fast-food se răspândește rapid în lume. Oamenii prefera deliciile picante de restaurante peste acasă gătite mese. Acest lucru a dat naștere la multe probleme de sănătate legate de proeminent și nevoia de nutritionisti instruit în mod corespunzător este decurge mai puternic decât oricând. Prin urmare, acele persoane care sunt interesate în urmărirea carierei lor ca nutriționiștii minim Doctorat în Nutriție foarte usor din surse online.

Faptul de a problemei este că majoritatea acestei mondial pe populație se confruntă cu probleme de sănătate legate de cauza obiceiurile alimentare greșite. Oamenii de epoca modernă sunt mai voluminoase, mai puțin activ și puternic în comparație cu oamenii din trecut. Aceste tipuri de evoluții au jucat un rol important în apariția multor probleme de sănătate periculoase cum ar fi diabetul, anomalii cardiace și obezitatea, etc. Condițiile predominante puternic sugereaza ca este nevoie proeminent pentru accent pe produsele alimentare care se consumă de către oameni și valoarea nutritivă posedă ca acest lucru este ceva care influențează în mod direct aspectele legate de sănătate ale oamenilor. Există o creștere considerabilă în multe boli care apar doar din cauza lipsei de nutriție adecvată și acest lucru a forțat oamenii să câștige cunoștințe despre alimentele și valoarea lor nutritive și acest lucru a condus la crearea de multe oportunități de locuri de muncă pentru cei care dețin Doctorat în Nutriţie. Există o abundență de colegii online, care ofera cursuri de învățământ on-line legate de nutriție, dar ABM Open University pot fi considerate ca una dintre cele mai bune. La ABM noi nu considerăm doar despre nutriție, DBA nostru in alimentatie este un amestec între management și Nutriție pentru a vă oferi un alt experiență despre cum să fie un lider real în sectorul alimentar și Nutriție.

Se poate afirma cu încredere că Doctorala in alimentatie va va oferi nu numai o cariera mare, dar, de asemenea, va avea satisfacția pe care o ajuta pe oameni prin îmbunătățirea sănătății lor. Vei face pe oameni să trăiască viața activă, lungă și sănătoasă. Management Nutriție este vorba de realizarea gestionarea adecvată a sănătății și care se ocupă cu sisteme de alimentare cum ar fi managementul de gestionare a artelor culinare, etc. este un domeniu de mare și dacă sunt susținute de calificare de învățământ puternic ca un doctorat in nutritie, atunci există multe beneficii aferente cariera care pot fi savurate. În cele din urmă, Universitatea ABM deschis este ideal pentru studenții care doresc să câștige un doctorat în nutriție.

În programele noastre de doctorat, veți:

 • Dezvoltarea și punerea în aplicare a metodelor inovatoare de cercetare.
 • Câștigă cea mai înaltă calitate a educației.
 • Realizați expertiza de publicare în reviste evaluate de colegi.
 • Deveniți un cercetător doctorat și educator de succes.
Doctoratul va duce conducerea dvs. la nivelul următor. În programele noastre de doctorat, veți:
 • Studiați și aplicați metode de cercetare inovatoare.
 • Combinați cercetarea aplicată și practica profesională.
 • Pregătiți-vă pentru a avea un impact în politică și practică.
 • Aflați strategii pentru a facilita organizații mai eficiente, mai adaptabile și pentru a crea schimbări pozitive.
 • Deveniți un lider mai inovator în domeniul dvs.
Limba de studiu: acest program de studiu a predat în întregime în limba engleză.

Avem 4 prize pe an: ianuarie, aprilie, iulie și octombrie

module:

 • Nutriție - Managementul Serviciului Alimentar
 • Managementul global
 • Management strategic și leadership
 • Management de proiect
 • Analiza sistemelor informatice strategice
 • Contabilitate și finanțe
 • Metode de cercetare
 • Metode de cercetare electronică
 • Site-uri dinamice

Cerințe de admitere:

Durata: un an academic + teza de doctorat Diploma: DBA in Nutritie Varsta: Varsta minima 25 ani Studiu anterior: Master sau echivalent OR 7 ani Experienta de management + Bachelor sau echivalent Limba Engleza: IELTS sau echivalent Numai pentru studenții din țările care nu vorbesc limba engleză sau studenții care nu au studiat la școala de limbă engleză) Metoda de studiu: Taxă on-line : 19900 Euro Cadrul European al Calificărilor: acest program este echivalent cu EQF Nivelul 8 (nivel de doctorat) Notă: Include taxa de înscriere și de rezervare (pentru a vă garanta un loc de studiu) de 240 Euro (o singură dată de plată și nerambursabilă).
Ultima actualizare Aug 2017

Despre facultate

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic ye ... Citeste mai mult

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic year part time (Friday to Sunday). Citește mai puţin