Doctorat în medicină generală

Université Catholique de Bukavu

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctorat în medicină generală

Université Catholique de Bukavu

Doctorat in Medicina Generala

(Opțiune: chirurgie și la naștere)

Scopul principal de către specialiști de formare este de a oferi spitale publice și private de resurse umane capabile să susțină probleme specializate de sănătate a populației.

Un alt obiectiv este de a instrui resursele de care vor fi recrutați oameni de doctorat de formare suplimentară pentru a face profesori (sau academice).

cadru de învățare

Departamentele asociate cu universități.

Departamentul de Chirurgie, Ginecologie si Obstetrica, Medicina Interna & Imaging, Pediatrie și universitățile organizatoare sunt responsabile pentru formarea academic.

Toți candidat de specialitate va trebui să efectueze toate sau o parte a formării sale în aceste departamente.

Servicii de spitale non-universitare

Beneficiile de internship pot fi efectuate și parțial în serviciile spitalicești, altele decât cele asociate în mod direct cu universitățile, sub supravegherea unui expert recunoscut de program ca supervizor de master / stagiu. Specialistul medical dispus să servească în calitate de supervizor de master / stagiu trebuie să prezinte un dosar de cerere de program și se va angaja să organizeze activități academice, cum ar fi cluburile de ziar pentru a promova formarea teoretică a specialiștilor care lucrează în cadrul candidaților săi de supraveghere . El nu poate pretinde remunerația de program pentru realizarea acestei funcții.

În timp ce realizează cea mai mare parte de formare într-un serviciu non-directă asociată cu una dintre universitățile organizatorilor, candidatul specialist se va menține o legătură cu unul dintre departamentele asociate direct cu universitățile, inclusiv participarea la anumite activități academice (seminarii, cursuri) organizate de departamentul de acasă.

Managementul și durata de plasare clinice

O mare parte a timpului de specializare este dedicat de plasare clinice, în mod normal, la full-time. Ei înțeleg.

  • rotație 50 luni, în cadrul Departamentului de specializare în care are loc, sau într-un spital asociat și sub supravegherea unui tutore
  • rotație 1 luna într-un serviciu de imagine
  • rotație de 3 luni, într-o unitate de terapie (camera de urgență sau de terapie intensiva s)
  • rotație de 6 luni într-un spital din mediul rural

spitale rurale

rotațiile clinice sunt de planificare o ședere de 6 luni într-un spital din mediul rural, chiar nu este furnizat un antrenor.

Criteriile de selecție a candidaților la program

criterii academice

Scopul principal de către specialiști de formare este de a oferi spitale publice și private de resurse umane capabile să susțină probleme specializate de sănătate a populației. Un alt obiectiv este de a instrui resursele de care vor fi recrutați oameni de doctorat de formare suplimentară pentru a face profesori (sau academice).

Toți specialiștii de la academice sau care nu sunt destinate, este de a căuta pentru supravegherea cursurilor de specializare. Datorită acestui rol de supraveghere, experți, chiar și non-academice, se vor alege dintre cei mai buni absolvenți ai școlilor medicale.

  • Pentru a fi admis la formare de specialitate, el va fi printre cei la cel mai bun curriculum academic. El va fi obligat să fi obținut de grade în timpul sau la sfârșitul programului de pregătire academică, și în caz contrar, să fi finalizat ultimul an de studii medicale cu cel puțin 65%.

Originea candidaților

  • Prioritatea în formare este acordată candidaților din ambele universități organizarea programului.
  • Dar candidații din alte instituții (universități, rețele de asistență medicală) sau alte părăseau din țară sau din străinătate eligibile sale, cu condiția ca acestea să îndeplinească criteriile de eligibilitate menționate mai sus, acestea s' plătească taxele academice percepute și beneficiile lor în spitalele asociate cu organizarea universităților nu duc la o povară financiară de nesuportat pentru aceste spitale.
Această școală oferă programe în:
  • Limba franceza
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Durata
60 luni
Cu normă întreagă
Locations
Republica Democrată Congo - Bukavu, South-Kivu
Data începerii : Feb. 2019, Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Republica Democrată Congo - Bukavu, South-Kivu
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala