Programul de studiu Chirurgia experimentală are drept scop studierea fundamentelor teoretice ale disciplinelor medicale care utilizează procedurile chirurgicale în sensul cel mai larg. Tema cercetării este modificările moleculare, structurale, metabolice și patofiziologice ale celulelor, țesuturilor și organelor deteriorate care au loc în timpul proceselor patologice, eventual cu inducția lor experimentală și care sunt afectate chirurgical. Se acordă o atenție deosebită problemelor de reparare și vindecare a diferitelor structuri de țesuturi. Aceste procese vor fi explorate în context genetic, imunologic și endocrinologic. Pe baza specializării de mai sus, vor fi stabilite teme de chirurgie experimentală pentru studii postuniversitare în diferite domenii medicale (discipline - chirurgie, ortopedie, urologie, chirurgie plastică, ginecologie și obstetrică, otorinolaringologie).

Subiectele specifice din diverse specializări vor fi determinate de către supervizor, întotdeauna combinate de lucru clinic și teoretic.


Descrierea criteriilor de verificare și de evaluare

Examenele de admitere iau forma unui interviu pe tema doctoratului. Teză, care demonstrează aptitudinile tehnice ale solicitantului pentru un program de doctorat și abilitatea de a lucra cu literatura de specialitate străină. Proiectul este evaluat de comitetul de experți.


Condiții de admitere

Admiterea la studii de doctorat este condiționată de finalizarea cu succes a unui program de studii de masterat.

Metoda de verificare:


Literatura recomandată, întrebări eșantion

Lecturile sunt recomandate de supervizorii potențiali individuali și se bazează pe aspectele profesionale ale tezei de doctorat și ale disciplinei specifice alese. În special, monografii și reviste respectate IF. Literatura și resursele sugerate pot fi văzute în profilurile supraveghetorilor specifici.


Perspectiva de carieră

Absolvenții în chirurgia experimentală Studiile postuniversitare de doctorat în științe biomedicale (doctorat) sunt de obicei medici care au cunoștințe aprofundate de discipline teoretice și de a controla tehnicile de laborator de bază și avansate. Absolvenții trebuie să poată construi o ipoteză, să aleagă metodele adecvate pentru a testa ipoteza științifică, pentru a interpreta rezultatele activității, pentru a publica în reviste științifice (cu factor de impact) și pentru a prezenta rezultatele pe simpozioane și conferințe științifice. Absolvenții doctoratului Programul de chirurgie experimentală are calificarea excelentă pentru a avansa cu cariera sa în chirurgie și pentru a obține diplome universitare.

Durata programelor doctorale (doctorat) în biomedicină este de cel puțin 4 ani, cu posibilitatea de a participa la proiecte internaționale.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la Charles University Third Faculty of Medicine »

Ultima actualizare Ianuarie 10, 2019
Acest curs este Bazat în Campus, Online & Campus Combinate
Start Date
Oct 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
1,850 EUR
pe an academic. Taxa de înregistrare a hârtiei: 590 CZK.
Deadline
Contactează şcoala
Application submission date 1: 30.04.2019. Application submission date 2: 15.08.2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Application submission date 1: 30.04.2019. Application submission date 2: 15.08.2019

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Application submission date 1: 30.04.2019. Application submission date 2: 15.08.2019
End Date