Misiunea noastră

Într-o universitate catolică franciscană , cu o tradiție de serviciu, îngrijire și deschidere pentru toți, un mediu intelectual vast, cu dezvoltarea carierei și încurajarea creșterii conștiinței de sine și a relației cu ceilalți și cu Dumnezeu, misiunea lui Briar Cliff University ' Programul Doctor of Physical Therapy (DPT) este de a urmări excelența academică în pregătirea următoarei generații de terapeuți fizici pentru a practica autonom și pentru a răspunde nevoilor pacientului și ale societății din regiune, inclusiv cele deservite, prin restaurarea, menținerea și promovarea mișcării optime, participarea la activități și bunăstarea clienților. Prin provocarea studenților de a oferi asistență calificată, reflectivă, etică, legală, compasională, competentă din punct de vedere cultural, interprofesional, bazată pe dovezi și orientată către pacient, absolvenții vor fi pregătiți să fie lideri eficienți și furnizori de servicii medicale în cadrul comunităților lor și în continuă schimbare mediul medical.

Viziunea noastra

Viziunea Departamentului de Terapie Fizica de la Briar Cliff University va fi recunoscuta la nivel regional ca un program deosebit de educatie fizica care pregateste studentii din toate mediile sa fie lideri si furnizori de servicii medicale eficiente in cadrul echipelor interprofesionale, profesia lor, - medii bazate pe.

Valorile noastre

În concordanță cu Briar Cliff University și profesia de terapie fizică, programul DPT se bazează pe valorile de bază ale serviciilor altruiste, respectului față de ceilalți, competenței culturale și un angajament neobosit față de excelență. Aceste valori ghidează toate inițiativele Programului de la conținutul cursului la practicile de angajare la admiterea studenților și asigură că misiunea, obiectivele și rezultatele programului sunt atinse. O apreciere pentru rolul programului ca parte a unei comunități mai largi va pregăti absolvenții pentru a aduce contribuții semnificative comunităților în care trăiesc și servesc.

Telurile noastre

Pentru a susține misiunea programului, programul va:

  • 1. Să ofere un curriculum inovativ care să pregătească studenții să fie practicieni interprofesionali autonomi și contemporani, să răspundă nevoilor pacienților și ale societății și să fie lideri în profesia și comunitățile lor.
  • 2. Promovarea avansării practicii de terapie fizică bazată pe dovezi.
  • 3. Colaborați cu părțile interesate locale pentru a oferi inițiative centrate pe pacienți care să abordeze provocările legate de sănătate din regiune.

Pentru a susține misiunea programului, facultatea:

  • 1. Să demonstreze un angajament față de învățarea de-a lungul vieții și avansarea experienței contemporane în domeniile în care predă.
  • 2. Serviți ca lideri și modele de model pentru studenți, absolvenți și colegi din cadrul universității, comunității și profesiei Siouxland, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, domeniile serviciilor comunitare, serviciului profesional, colaborării interprofesionale și activității științifice.

În paralel cu misiunea programului, după finalizarea tuturor cerințelor Facultății de Terapie Fizică a Briar Cliff University , studentul / absolventul va fi pregătit să:

  • 1. Să practici terapia fizică în mod autonom.
  • 2. Oferiți servicii de îngrijire a sănătății în setările insuficient deservite.
  • 3. Fii lideri în comunitățile și profesiile lor.

Despre Profesie

Fizioterapeuții (PT) sunt dedicați ajutorării oamenilor. Sunt profesioniști în domeniul sănătății care ajută pacienții răniți recent - de la nou-născuți la adulți în vârstă - să desfășoare activități normale în viața de zi cu zi, în ciuda problemelor medicale sau a altor afecțiuni legate de sănătate.

De obicei, aceasta implică tehnici de tratament pentru a muta, a reduce durerea, a restabili funcția și a preveni handicapul. De asemenea, poate implica dezvoltarea rutinelor zilnice și a programelor care promovează un stil de viață sănătos și activ și împiedică pierderea mobilității înainte de a se produce.

Fizioterapeuții lucrează într-o varietate de spații, inclusiv spitale, clinici private, case de îngrijire medicală, școli și centre de pregătire sportivă sau facilități de fitness. Dacă intenționați să practicați terapia fizică, veți avea nevoie de licență specială din statul în care intenționați să lucrați.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul American Physical Therapy Association (APTA) »

Perspectiva carierei

Terapia fizică a fost menționată ca o "Ocupație cu Outlook Bright", care se așteaptă să crească rapid în următorii câțiva ani ( sursa: www.onetonline.org ). Acest lucru coincide cu Biroul Statistic al Muncii , care estimează o creștere cu 36% a ratei de schimbare a locurilor de muncă pentru PT în perioada 2012-2022, comparativ cu media națională de 11%, ceea ce înseamnă un potențial de 73.500 de noi locuri de muncă PT la nivel național până în 2022.

Creșterea preconizată a acestei industrii este unul dintre motivele pentru care News News

Declarația APTA pentru terapia fizică
"Până în 2020, terapia fizică va fi asigurată de terapeuți fizici care sunt medici de terapie fizică, recunoscuți de consumatori și de alți profesioniști din domeniul sănătății ca practicieni de alegere cărora consumatorii au acces direct pentru diagnosticarea, intervențiile și prevenirea tulburărilor , limitări ale activității, restricții de participare și bariere ecologice legate de mișcare, funcție și sănătate. "

Sursa: American Physical Therapy Association .

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Briar Cliff University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
3 anii
La zi
Price
732 USD
pe oră de credit
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020