Doctor de Medicina (MD)

Generalități

Programul de descriere

Facultatea a fost înființată în 1935. De atunci, mai mult de 20.000 de medici au fost instruiți și au absolvit facultatea. Printre absolvenții facultății de toate anii, există 120 de doctori d.Sc. și mai mult de 650 de doctoranzi. Mulți absolvenți au creat noi școli și tendințe științifice originale. Aceștia sunt academicieni ai Academiei de Științe Medicale din Rusia VN Nikolaeva-Menshikova, VS Ryabtsev, Yu.K. Skripkin, VG Gostishev, membrii corespondenți ai RAMS AF Bykovsky, VL Guryev, OK Skobelkin, G.Ye. Ostroverkhov.

Medicină de studiu în limba engleză Medium într-unul din cele mai importante instituții de învățământ medical din Rusia. Nu este nevoie de cursuri de "premeditare", deoarece programul de studiu oferă o abordare all-inclusive.

Acest domeniu de șase ani de studii universitare de masterat pregătește absolvenții pentru profesia de medic. Se completează cu gradul de doctor în medicină generală. În cursul primilor doi ani, curriculumul cuprinde în principal cursuri teoretice (biochimie, anatomie, histologie, fiziologie, etc.).

Anul III de studii cuprinde cursuri preclinice și este pregătitor pentru studiul cursurilor clinice. În cursul celui de-al patrulea și al cincilea an, studentul trec treptat prin stagii la clinicile și departamentele individuale. Ultimul an de studii este dedicat unei pregătiri practice pre-absolvire în timpul căreia studenții lucrează în clinici și departamente sub supravegherea medicilor cu experiență. În cursul studiilor, studenții completează, de asemenea, nouă săptămâni de formare practică vocațională, în cadrul cărora se familiarizează treptat cu gestionarea și funcționarea instalațiilor de sănătate și a procedurilor practice.

Studiile sunt completate cu un examen de stat riguros la cinci subiecți.

Programul Medicină Generală de șase ani a fost recunoscut și în diferite țări din lume, cum ar fi SUA, Canada, Malaezia, India, Thailanda, Maldive, Africa de Sud, Sri Lanka, Nigeria etc.


Durata studiului

6 ani


Două prize

Septembrie


Nivel de intrare

A-nivel (WAEC, NECO, IGCSE, IB), IB, Baccalaureat, WAEC, NECO, Certificat de învățământ secundar superior, Certificat de învățământ secundar superior, Certificat național senior, Matriculation.
Viață de student

KSMU oferă studenților o educație de nivel mondial într-un mediu plin de noi oportunități și idei care vă vor ajuta să vă modelați viitorul. Învățarea de noi competențe, întâlnirea cu oameni noi și interesanți; făcând prieteni pentru viață; acestea sunt toate o parte normală a experienței universitare și KSMU nu face excepție.

Cu peste 5.500 de studenți care studiază la KSMU (peste 1.200 dintre care sunt studenți internaționali), campusul este un stup plin de activitate și un adevărat topit al cooperării multiculturale. De la evenimente sportive, până la arte, Kursk este un centru de inovare și de cultură ca nici un altul.

Studenții noștri sunt implicați într-o serie de activități, de la sport până la arte, activități sociale și alte activități intelectuale și activități îmbogățite. Campusul de viata la KSMU are ceva de oferit tuturor, indiferent de interesul pe care il ai.

Există multe modalități prin care puteți să vă întâlniți cu noi prieteni aici la KSMU de exemplu, prin aderarea la una dintre multele societăți vibrante studențești, sau prin crearea unui singur! Comunitatea noastră mare și diversă de studenți face ca un mediu foarte interesant să socializeze, să învețe noi abilități și să întâlnească oameni noi!

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vizita atracțiile istorice locale pentru a vizita și explora cu noii prieteni și pentru a afla mai multe despre cultura și istoria rusească. Ai putea petrece ore la cafenelele locale, magazine și muzee sau să te plimbi prin unul dintre cele mai frumoase parcuri din apropiere.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown a ... Citeste mai mult

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown as being the oldest medical university teaching in English medium in Russia and holding the highest number of international students from different nationality as in it spheres. Citește mai puţin