Citește Descrierea Oficială

Perdana University Graduate School of Medicine (PUGSOM) oferă primul și singurul program de absolvire a studiilor medicale în Malaezia. Acesta este un curriculum în stil american și pregătește elevul să se așeze în Statele Unite pentru examenul medical de licențiere medicală (USLME).

O condiție prealabilă este o diplomă de licență în oricare dintre Științe, cum ar fi științele biomedicale, biochimie, biotehnologie, imunologie, genetică, imunogenetică, nutriție sau farmacie, cu o CGPA minimă de 3,5.

Programul MD de la alt = "PUGSOM a fost dezvoltat pentru a satisface atât nevoile malaysian, cât și așteptările internaționale. Diferite metode de predare-învățare sunt utilizate în realizarea rezultatelor învățării programului, care includ prelegeri, tutoriale, discuții de grup mici, , proiecte de cercetare, sesiuni clinice cu pacienți standardizați / simulari, sesiuni clinice cu pacienți reali în spitale.

Învățământul-învățare în primii doi ani ai programului de 4 ani al MD este destinat studenților care sunt puse la dispoziție cu o bază solidă în științele medicale de bază, în timp ce li se oferă o expunere clinică precoce. Ultimii doi ani sunt realizați de o serie de clerks clinice în diverse discipline medicale și chirurgicale. Cursurile intersession sunt efectuate pe parcursul celor patru ani de școală medicală.

Cursurile noastre utilizează o platformă online Moodle, care oferă studenților curriculum-ul exclusiv și accesul direct la panoul nostru de lectori stimat, oferind numeroase întrebări de examen și întrebări, precum și oferind fiecărui student un plan pas cu pas individualizat și exclusiv strategii de luare a testelor pentru succesul lor.

Combinația unică dintre conținutul nostru exclusiv, precum și libertatea studenților, flexibilitatea, accesul permanent și sprijinul din partea grupului nostru de lectori specialiști reprezintă ceea ce stabilește programul alt = "PUGSOM MD în afară de alții. Acest lucru oferă studenților noștri un avantaj masiv pe drumul spre succes la examen și în timpul meciului, dacă doresc să fie potriviți pentru rezidență. Rezultatele noastre de succes sunt evidente nu numai în numărul de povești de succes pe care le-am acumulat în ultimii trei ani, ci și în o rată a succesului elevului de peste 95% în prima cohortă absolventă și o rată de succes de peste 80% în cea de-a doua cohortă absolventă, pentru USMLE, atât pentru CK-ul Pasul 1 cât și pentru Pasul 2 CK și Etapa 2. CS-ul nostru a absolvit în anul 2017.

Luăm fiecare student și îl evaluăm cu atenție din prima săptămână a programului MD, asigurându-ne că domeniile lor de îngrijorare sunt adresate imediat, permițându-ne astfel să ne îndrumăm studenții atât în ​​ansamblu, cât și individual. Programul nostru acoperă toate aspectele materialelor "testabile" stabilite de organizația USMLE și îi învață pe elevi ce trebuie să cunoască pentru a-și cunoaște competențele și strategiile necesare pentru a trece examenul. Prin menținerea în mod deliberat a mărimilor clasei noastre mici, oferim fiecărui elev o scufundare completă în diferitele scenarii clinice pe care le prezentăm pentru a obține un nivel maxim de calificare și succes în cadrul examenului CS de la nivelul 2.

Structura curriculumului

Programul MD de la alt = "PUGSOM a fost dezvoltat pentru a satisface nevoile malaysiene și așteptările internaționale. Studenții vor fi pregătiți din punct de vedere academic pentru a se prezenta la US Medical Examination Licensing (USLME).

Diferite metode de predare-învățare sunt utilizate în realizarea rezultatelor învățării programului. Metodele de predare-învățare includ prelegeri, tutoriale, discuții în grupuri mici, învățarea în echipă, proiecte de cercetare, sesiuni clinice cu pacienți standardizați / simulari, sesiuni clinice cu pacienți reali în clinică și în spitale.

Învățământul-învățare în primii doi ani ai programului GEM de patru ani la alt = "PUGSOM se adresează studenților care au o bază solidă în științele biomedicale și de sănătate, fiind în același timp asigurată o expunere clinică precoce din primul semestru al primului an de școală medicală.

În ultimii doi ani în școala medicală, predarea-învățarea este efectuată de o serie de clerks clinice în diverse discipline medicale și chirurgicale. Cursurile intersession sunt efectuate pe parcursul celor patru ani de școală medicală.

La sfârșitul programului MD, elevii vor putea să practice medicina într-o manieră competentă și competentă.

Carieră Pathway

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Perdana University »

Ultima actualizare October 5, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare