Doctor de Medicina (MD)

Perdana University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor de Medicina (MD)

Perdana University

Perdana University absolvit Scoala de Medicina (PUGSOM) ofera primul si singurul program de absolvire a programelor medicale in Malaezia. Acesta este un curriculum în stil american și pregătește elevul să se prezinte la examenul medical de acordare a licențelor medicale din Statele Unite (USLME).

O condiție prealabilă este o diplomă de licență în oricare dintre Științe, cum ar fi științele biomedicale, biochimie, biotehnologie, imunologie, genetică, imunogenetică, nutriție sau farmacie, cu o CGPA minimă de 3,5.

Programul MD de la PUGSOM a fost dezvoltat pentru a satisface atât nevoile malaysiene, cât și așteptările internaționale. Diferite metode de predare-învățare sunt utilizate în realizarea rezultatelor învățării programului, care includ prelegeri, tutoriale, discuții în grupuri mici, învățarea în echipă, proiecte de cercetare, sesiuni clinice cu pacienți standardizați / simulari, sesiuni clinice cu pacienți reali în spitale .

Învățământul-învățare în primii doi ani ai programului de 4 ani al MD este destinat studenților care sunt puse la dispoziție cu o bază solidă în științele medicale de bază, în timp ce li se oferă o expunere clinică precoce. Ultimii doi ani sunt realizați de o serie de clerks clinice în diverse discipline medicale și chirurgicale. Cursurile intersession sunt efectuate pe parcursul celor patru ani de școală medicală.

Cursurile noastre utilizează o platformă online Moodle, care oferă studenților curriculum-ul exclusiv și accesul direct la panoul nostru de lectori stimat, oferind numeroase întrebări de examen și întrebări, precum și oferind fiecărui student un plan pas cu pas individualizat și exclusiv strategii de luare a testelor pentru succesul lor.

Combinația unică a conținutului nostru exclusiv, precum și libertatea studenților, flexibilitatea, accesul permanent și sprijinul din partea grupului nostru de specialiști sunt ceea ce stabilește programul PUGSOM MD în afară de alții. Acest lucru oferă studenților noștri un avantaj masiv pe drumul spre succes în timpul examenului și în timpul meciului, dacă doresc să fie potriviți pentru rezidență. Recordul nostru de succes este evident nu numai în numărul de povești de succes ale studenților pe care le-am acumulat în ultimii trei ani, ci și în a avea o rată de succes de peste 95% în primul ciclu absolvit și o rată de succes de peste 80% absolvent, pentru USMLE, atât pentru CK Pasul 1, cât și pentru Etapa 2 și Pasul 2 CS. A treia noastră cohortă a absolvit în 2017.

Luăm fiecare student și îl evaluăm cu atenție din prima săptămână a programului MD, asigurându-ne că domeniile lor de îngrijorare sunt adresate imediat, permițându-ne astfel să ne îndrumăm studenții atât în ​​ansamblu, cât și individual. Programul nostru acoperă toate aspectele materialelor "testabile" stabilite de organizația USMLE și îi învață pe elevi ce trebuie să cunoască pentru a-și cunoaște competențele și strategiile necesare pentru a trece examenul. Prin menținerea în mod deliberat a mărimilor clasei noastre mici, oferim fiecărui elev o scufundare completă în diferitele scenarii clinice pe care le prezentăm pentru a obține un nivel maxim de calificare și succes în cadrul examenului CS de la nivelul 2.

Structura curriculumului

Programul MD de la PUGSOM a fost dezvoltat pentru a satisface nevoile malaysiei și așteptările internaționale. Elevii vor fi pregătiți din punct de vedere academic să participe la examenul medical de acordare a licențelor medicale din Statele Unite (USLME).

Diferite metode de predare-învățare sunt utilizate în realizarea rezultatelor învățării programului. Metodele de predare-învățare includ prelegeri, tutoriale, discuții în grupuri mici, învățarea în echipă, proiecte de cercetare, sesiuni clinice cu pacienți standardizați / simulari, sesiuni clinice cu pacienți reali în clinică și în spitale.

Predarea-învățare în primii doi ani a programului de patru ani GEM la PUGSOM se adresează studenților fiind furnizate cu un puternic picior în științele biomedicale și de sănătate, fiind în același timp cu condiția expunerii clinice timpurii din primul semestru din primul an al școlii medicale .

În ultimii doi ani în școala medicală, predarea-învățarea este efectuată de o serie de clerks clinice în diverse discipline medicale și chirurgicale. Cursurile intersession sunt efectuate pe parcursul celor patru ani de școală medicală.

La sfârșitul programului MD, elevii vor putea să practice medicina într-o manieră competentă și competentă.

Carieră Pathway

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare June 8, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Locations
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala