Doctor in psihologie clinica

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului:

Un studiu de doctorat in psihologie clinica este un program de trei ani, care poate fi studiat full-time sau part-time. Acesta se concentrează pe cercetarea și dezvoltarea bazelor teoretice ale psihologiei clinice, care are ca scop sunt de a diagnostica, trata și pune în balanță adaptarea socială a persoanelor cu probleme relativ severe de sănătate mintală și tulburări științifice. Programul de studiu se bazează pe un sistem de credit elaborat și un plan de studiu individual sub îndrumarea unui supervizor sau consultant. Acesta este destinat pentru absolvenții psihologiei monodisciplinar.

Programul de studiu este realizat prin seminarii, instruire și consultare. Programul părții teoretice oferă o gamă largă de cursuri tematice și ateliere de lucru. In domeniul psihologiei clinice este axat pe psihopatologie, medicina psihosomatică, psihoterapie si copil psihologie clinica. Producția sa centrală este teza de doctorat, care trebuie să fie conforme cu cerințele unei lucrări de cercetare științifică recunoscută și ca temă a fost subiectul procesului de admitere. Elev lucrează la proiectul de disertație în mod independent, în cadrul consultării cu supraveghetorul ales. Rezultatele sale parțiale sunt prezentate la conferințe, reviste de specialitate și seminarii disertație, în cazul în care sunt supuse evaluării critice de către membrii consiliului departament și alți studenți.

absolvenți cu succes a programului de doctorat va fi atribuit cu doctorat grad academic

Graduate's profilului și capacitatea de inserție profesională:

Programul de studiu de doctorat se așteaptă cunoștințe teoretice și metodologice foarte bune anterioare în domeniul psihologiei clinice și capacitatea de a rezolva în mod independent și creativ cercetarea științifică provocatoare, expertizare și probleme practice. Absolvenții sunt de așteptat să fie utile în special în domeniul învățământului superior, știință, cercetare și în departamentele de specialitate de practica clinica.

App. Cerințe de încercare:

  • Studii realizate în psihologie (MA)
  • Proiectul de cercetare
  • Listă de publicații și alte activități profesionale - un criteriu de acceptare în special în rândul solicitanților de cursuri combinate
  • Curriculum vitae
  • acord preliminar cu supraveghetorul conducerii forței de muncă

Taxa de scolarizare:

Plata pentru studenții doctoranzi străini este de 2.000 de euro pe an universitar.

Ultima actualizare Ian 2017

Despre facultate

It is the university, together with a number of other educational institutions that makes Olomouc the top student city in the Czech Republic – where every fifth person in the city is a student!

It is the university, together with a number of other educational institutions that makes Olomouc the top student city in the Czech Republic – where every fifth person in the city is a student! Citește mai puţin