Citește Descrierea Oficială

Doctor în Medicină


În această nouă eră de medicina, Facultatea de Medicina se bucură de noi provocări și descoperiri constructive în timp ce lupta pentru un nivel mai ridicat de excelență și conducere în educație, cercetare, și de servicii. Facultatea este determinată de a aduce o abordare modernă a medicinei academice, precum și evoluție constant pentru a satisface cele mai exigente și up-to-data de nevoile facultate și studenți noastre.


În primul rând, ne-am investit în arhitectura și infrastructura care formează expresia fizică a ambițiilor noastre în educația științelor, medicina, umaniste, și mobilizare internațională. Clădirea noastră Medical Education, medical bibliotecă umaniste, centru de dezvoltare de facultate, studiouri, laboratoare, și clădiri formează bazele permanente ale viitorului nostru colectiv.


În al doilea rând, Facultatea este una dintre primele scoli medicale din regiune să întreprindă reforme fundamentale în curriculum medical. Noi oportunități academice oferim elevilor noștri, care sunt practic de neegalat în Taiwan. Curriculum-ul încurajează atât colaborarea învățare și de grup individual de activ. Cursurile sunt disponibile pe subiecte care se întind pe glob, acopera cele mai recente descoperiri științifice, și infiltrezi adânc în trecut. Studentii nostri sunt instruit de către facultatea noastră de a urmări cunoștințe, atât în ​​lățime, precum și adâncimea de învățare.


În al treilea rând, ne-am investit foarte mult în facultatea prin sprijinirea și facilitarea membrii facultății noastre în dezvoltarea lor academică și dezvoltarea personală. Facultatea de Medicina a recunoscut că introducerea unui nou curriculum ar necesita redistribuirea multe resurse, precum și dezvoltarea de noi. În special, ar fi necesare noi tehnici de predare. Angajamentul Yang-Ming la dezvoltarea facultate este parte a angajamentului său general de excelență.


În al patrulea rând, și cel mai important, ne-am reangajate pentru studenții noștri prin procese de promovare activă a dezvoltării lor personale și profesionale. Dincolo de studiile lor medicale, studenții noștri sunt încurajați să-și extindă interesele lor extracurriculare, gândirea liberă, și de exprimare, adăugând la bogăția lor intelectual, artistic, și sociale. Facultatea noastra își dă seama că nu suntem educarea medici doar excelent, dar, de asemenea indivizi pasionati si responsabile, precum și concentrarea asupra creșterii individuală a fiecărui elev este una dintre realizările noastre mandru.


Cresterea noastra a continuat în toate domeniile de mai sus a dezvoltat o bază solidă pentru maturare, curaj, și libertate. Angajamentul nostru de a facultate și studenți noastre este mândru mărturia la devotamentul de la Facultatea de Medicină la exercitarea de idealuri sale.

Curriculum

Noul nostru curriculum își propune să evolueze ca zone de avans cunostinte medicale. Acesta este construit pentru a fi atât de fundamentale și integratoare, își propune să ofere cunoștințe dincolo de informații memorarea, încurajează curiozitatea intelectuală, sporește competențele elevilor în reflecție și analiză, încurajează bursă și independența de gândire, și dezvoltă o apreciere pentru umanitate și un sentiment profund de recompensele de învățare.

Studenții noștri vor intra într-o lume în schimbare rapidă și un sat global de creștere a experiențelor cosmopolit și interconectare. Ele trebuie să fie echipate cu competență în limba engleză și să învețe să transcende idei tradiționale, modele, și relațiile cu scopul de a modela noi gânditor. Noi aspirăm mai presus de toate că au absolvit au promovat capacitățile lor intelectuale, artistice, morale, civice și ca gânditori independente cu o pasiune pe tot parcursul vieții de învățare.


Admitere

Universitatea Națională Yang-Ming (NYMU) Facultatea de Medicină (FOM) invită cereri din partea studenților a căror experiență academică și de fitness pentru practica medicală sugerează potențialul realizarea academice și dăruire pentru a servi nevoile de sanatate ale ființei umane.

În fiecare an, aproximativ 120 de FOM acceptă studenți noi. În conformitate cu Ministerul Educației politicii în diversificarea admitere facultate, elevii pot intra FOM prin următoarele moduri:


i. Admiterea de National Elevii examinare doresc sa se inscrie prin examinare trebuie să ia următoarele examene: chineză, engleză, matematică, fizică, chimie, biologie si cultura generala.

II. Admiterea de auto-aplicare Studenții doresc să se înscrie prin auto-cerere trebuie să terminat liceul sau să dețină o calificare echivalentă, precum și luarea de examenele de admitere.Examenele de admitere

i. Primul tur Examen: test de General scris organizat de Ministerul Educației. Testul scris constă în chineză, engleză, matematică, științe sociale, si Biologie. Acest test reprezintă 40% din categoria în evaluare examinare.

II. Al doilea tur Examen:

A. Interviu: realizat de Universitatea, care reprezintă 50% din evaluare.

b. Scrisori de recomandare: 10% din evaluare.

iii. Alții

1) În fiecare an, Facultatea de Medicină acceptă doi studenți de peste mări. Vă rugăm să consultați anunțul anual pentru detalii.

2) Studenții care atinge performanțe remarcabile la concursuri recunoscute pe plan internațional pot fi exceptate de la anumite examene descrise mai sus.

Vă rugăm să rețineți: toate cerințele pot fi modificate. Vă rugăm să consultați anunțul anual la cererea dumneavoastră.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date