Oferit de: Colegiul de Nursing și Profesii de îngrijire a sănătății

Prezentare generală

Deveniți un Executiv Nursing
Universitatea din Grand Canyon, Doctor of Nursing Practice (DNP), ghidează asistenții medicali avansați înregistrați în practica avansată, asistenții informatici și asistenții medicali în aplicarea cercetării curente la practici sau provocările sistemului pentru a obține un impact pozitiv. Doctor de programe Nursing Practice sunt diferite de programele de doctorat care alăptează, în cazul în care asistentele medicale efectuează cercetări originale pentru a adăuga la corpul de teoria academică și cunoștințele de asistență medicală. Dacă sunteți un lider orientat spre practică, atunci un DNP este pentru dvs.

Oferite prin Colegiul de Nursing și Profesii de îngrijire a sănătății, doctoratul nostru de gradul de practica medicala gradul de gradul constă în curriculum aliniat la AACN esențiale pentru Nursing DNP. Nu trebuie să vă părăsiți practica sau organizația pentru a participa la una sau mai multe rezidențe în programul de doctorat în programul de îngrijire medicală. Mai degrabă, prin intermediul discuțiilor de la egal la egal și a unor activități aprofundate, bazate pe aplicații, integrați și sintetizați învățarea didactică în mediul de practică curent sau dorit. Aceste activități de imersie în practică sunt concepute astfel încât să vă ajute să vă îndepliniți obiectivele personale și profesionale, în timp ce atingeți cunoștințele și aptitudinile adecvate pentru cel mai înalt nivel de practică medicală.

Diplomă de bacalaureat în îngrijire medicală, de masterat în asistență medicală și Doctor de practici nursing la Universitatea Grand Canyon (GCU) sunt acreditate de către Comisie privind Colegiul Nursing Educație (CCNE). Selectați state pot avea cerințe suplimentare pentru a îndeplini standardele lor; referință acordul de înscriere sau contactați CGU pentru mai multe informații.

Rezultatele de ieri

Aplicați cercetările curente la practica dvs.
De-a lungul programului online DNP, te afli în practici care oferă o profunzime mai mare și o aplicație pentru învățare. Identificați și evaluați un subiect de conducere al schimbării organizaționale sau o practică de sănătate care devine baza îmbunătățirii practicii directe (DPI), care trebuie efectuată înainte de finalizarea programului.

Printr-o riguroasă curriculum și o discuție de la egal la egal în programul Doctor of Nursing Practice, aveți posibilitatea de a extinde fundamentele teoretice și științifice actuale ale practicii de asistență medicală, inclusiv baza de cunoștințe a disciplinei, proiectarea și evaluarea soluțiilor clinice, precum și conducerea schimbării clinice și organizaționale .

Ce veți învăța

Extindeți-vă cunoștințele teoretice
Subiectele de curs din programul de doctorat în domeniul asistenței medicale includ:

  • Tehnologia informației în domeniul sănătății
  • Zonele emergente ale sănătății umane
  • Știința aplicată în asistența medicală avansată
  • Traducerea cercetării în practică
  • Managementul populației
  • Analiza datelor
  • Rezultatele pacientului și schimbări durabile
  • Leadership pentru practica medicala avansata

Rezultatele carieră

Advance în partea de sus a câmpului
Practicile concentrate programe DNP online, cum ar fi cele oferite la GCU, sunt concepute pentru a vă pregăti pentru a traduce de cercetare existente în soluții inovatoare care îmbunătățesc rezultatele asistenței medicale și de a promova schimbarea de lider în organizațiile de asistență medicală. Ca un DNP, puteți alege să lucrați într-o clinică sau spital ca director executiv al asistenței medicale, să vă continuați practica ca asistență medicală înregistrată în practica avansată sau să serviți ca educator de asistență medicală cu pregătire suplimentară.

Locațiile de program

Pe net
Urmăriți o educație de generație următoare, cu o diplomă online de la Universitatea Grand Canyon. Câștigați gradul dumneavoastră cu comoditate și flexibilitate cu cursuri online care vă permit să studieze oricând, oriunde. CGU ofera conducerea cea mai experimentată în furnizarea de programe de gradul online. membri ai facultăților full-time si instructori adjuvant complet instruiți, echipați cu medii academice puternice și experiență practică în domeniile lor, vă sprijin la fiecare pas din drum. Proiectat cu cariera profesională orientată în minte, clasele noastre online oferă un mediu intim care stimulează discuțiile captivante și provocatoare. Alege din programele pentru toate colegiile noastre distincte, în zonele de muncă cu cerere mare. Clase de a începe în mod frecvent.

Seară
Programele de seară ale Universității Grand Canyon răspund cerințelor profesioniștilor care preferă un mediu de învățare în persoană. Clasele noastre de noapte întâlni doar o dată pe săptămână și oferă interacțiunea și discutarea unei clase tipic colegiu. clase de noapte sunt proiectate pentru un anumit număr de elevi, oferind un mediu cald și cultivarea care suportă o experiență de îmbinare. Intr-o cohorta seara, vei progresa prin programul de studii cu aceleași colegii de carieră-minded, oferind o oportunitate de a rețelei și pentru a crea relații care trec dincolo de sala de clasă. Clase de a începe în mod frecvent în diferite locații, inclusiv campusul nostru principal.

Dezvaluirea programelor online si seara

Program predat în:
Engleză

Vezi 25 mai multe cursuri de la Grand Canyon University »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date