Neuroștiința ocupă o poziție specială în sistemul de domenii științifice datorită specificității ridicate a țesutului neuronal funcțional care diferă semnificativ de alte țesuturi în aproape toți parametrii observați la toate nivelurile. La aceasta se adaugă enorma eterogenitate a populației neuronale funcționale și faptul că una dintre manifestările cardinale funcționale ale lumii exterioare este o reflectare a activității mentale. Neuroștiința reunește o serie de sub-discipline ca neuroanatomie, neurofiziologie, neurochimie, neurologie, neurochirurgie și psihiatrie.

Programul de studiu se desfășoară în colaborare cu Institutul de Medicină Experimentală și Institutul de Fiziologie al Academiei de Științe din Republica Cehă.


Descrierea criteriilor de verificare și de evaluare

Examenele de admitere iau forma unui interviu pe tema doctoratului. Teză, care demonstrează aptitudinile tehnice ale solicitantului pentru un program de doctorat și abilitatea de a lucra cu literatura de specialitate străină. Proiectul este evaluat de comitetul de experți.


Condiții de admitere

Admiterea la studii de doctorat este condiționată de finalizarea cu succes a unui program de studii de masterat.

Metoda de verificare:


Literatura recomandată, întrebări eșantion

Lecturile sunt recomandate de supervizorii potențiali individuali și se bazează pe aspectele profesionale ale tezei de doctorat și ale disciplinei specifice alese. În special, monografii și reviste respectate IF. Literatura și resursele sugerate pot fi văzute în profilurile supraveghetorilor specifici.


Perspectiva de carieră

Programul de doctorat (doctorat) în neuroștiințe este conceput pentru studiul structurii, funcțiilor și tulburărilor sistemului nervos. Programul Neurosciences acoperă în special neuroanatomia, neurofiziologia, neurogenetica, neuropatologia și neuropathofiziologia, metodele utilizate în aceste discipline, cunoștințele clinice esențiale ale neurologiei, neurochirurgiei și psihiatriei, precum și metodele de diagnostic utilizate în aceste discipline. Absolventa a cursului de studiu in Neurosciences are cunostintele de baza ale tuturor partilor de mai sus ale disciplinei, este capabila de o munca stiintifica independenta si bine-versat in stadiul actual al cunostintelor in domeniul disertatiei sale. Absolvent al cursului de studiu în Neuroștiințe este menționat ca autor în bazele de date de bază de referință ale domeniului său de studiu.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la Charles University Third Faculty of Medicine »

Ultima actualizare Ianuarie 10, 2019
Acest curs este Bazat în Campus, Online & Campus Combinate
Start Date
Oct 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
1,850 EUR
pe an academic. Taxa de înregistrare a hârtiei: 590 CZK.
Deadline
Contactează şcoala
Application submission date 1: 30.04.2019. Application submission date 2: 15.08.2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Application submission date 1: 30.04.2019. Application submission date 2: 15.08.2019

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Application submission date 1: 30.04.2019. Application submission date 2: 15.08.2019
End Date