Absolvent al Facultatii de Studii Doctorale Bioanalitice este un profesionist calificat in domeniul sanitar, specializat in laboratoare clinice, laboratoare de servicii igienice, laboratoare biochimice, toxicologice si hematologice. El obține experiență teoretică și practică avansată în metodele instrumentale de analiză, validarea metodelor și acreditarea laboratoarelor bioanalitice. Absolventul controlează metodele de preparare a probelor de material biologic și analiză și instrumentația corespunzătoare. Absolventul este în măsură să evalueze semnificația clinică a examenelor de laborator și interpretarea posibilă a rezultatelor acestora într-o asemenea măsură și măsură care poate fi consultantul pentru selectarea și utilizarea metodelor de laborator în activitățile lor de diagnosticare, monitorizare, terapeutică și preventivă.


Fără specializare.


Descrierea criteriilor de verificare și de evaluare

Conținutul examenului de admitere

  • Examenul oral din metodele instrumentale actuale utilizate în analiza calitativă și cantitativă, metodele de separare, prelucrarea materialului biologic.
  • Examen limba engleză pentru evaluarea cunoștințelor în limba engleză (cel puțin C1).


Condiții suplimentare pentru bonus (practică)

  • Studii universitare cu studii superioare în domeniul bioanaliticii, farmaciei sau domeniilor conexe (cu un punctaj de 2 puncte).
  • Diplomă de diplomă de calitate cu focalizare cel puțin parțial analitică (cu 3 puncte).
  • Indicarea centrului de formare presupus și aprobarea unui supervizor specific cu gestionarea proiectului de doctorat planificat (evaluat cu maximum 5 puncte).


Criterii pentru examinarea evaluării

  1. Nivelul cunoștințelor profesionale - examinat în răspunsuri la întrebările formulate în Conținutul general al examenului de admitere (maximum 10 puncte).
  2. Proiect de doctorat depus - evaluarea complexității proiectului, abordări metodologice moderne ale unei soluții și continuitatea proiectului pe teme deja discutate de Consiliul de Suprafață (maximum 10 puncte).

Limita minimă de admitere este de 20 de puncte.

Decanul decide să accepte solicitantul (solicitanții) care au îndeplinit condițiile procedurii de admitere și, în funcție de numărul de puncte obținute, se clasifică în ordinea corespunzătoare numărului predeterminat de solicitanți acceptați pentru programul respectiv.


Condiții de admitere

Admiterea la studii de doctorat este condiționată de finalizarea cu succes a unui program de studii de masterat.

Metoda de verificare:
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la Charles University Faculty of Pharmacy »

Ultima actualizare Ianuarie 9, 2019
Acest curs este Bazat în Campus, Online & Campus Combinate
Start Date
Oct 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
2,000 CZK
pe an academic. Taxa de înregistrare on-line: 540 CZK. Taxa de înscriere la hârtie: 590 CZK.
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare