Citește Descrierea Oficială

Doctor profesional al programului de terapie fizică pregătește persoanelor fizice pentru a deveni terapeuti fizice licențiate. În urma unui proces de admitere selectivă, 56 de elevi sunt invitați în fiecare semestru toamna pentru a începe studiul în program de trei ani Professional DPT (a se vedea UCA DPT Broșură). Curriculum-ul include 123 de credite (nivel de absolvent), în cazul în care progresul elevilor din științele fundație și abilități de aplicare a pacientului de încheiere de ingrijire cu full-time rotații stagiu clinic la instituțiile de învățămînt clinice și în afara statului. O secvență de curs de prezintă cursuri profesionale de program pentru fiecare semestru; o descriere a acestor cursuri pot fi vizualizate în Graduate Buletinul UCA (a se vedea Cursuri de Terapie Fizică). A se vedea cursuri noastre condiție prealabilă check-coli pentru cursurile necesare pentru a se aplica la DPT Programului UCA.

Clasat pe locul # 11 UCA în cele mai accesibile Programe DPT

BestMedicalDegrees.com a publicat o listă cu cele mai accesibile din costul de școlarizare pentru Affordable Doctor Majoritatea fizice clasament gradul de terapie. UCA a fost clasat pe locul # 11 în Doctor cel mai accesibil de programe de terapie fizică în Statele Unite - a se vedea legătură. Programele sunt programe evaluate pe baza informațiilor disponibile în mod public cu privire la acreditare, calitatea academică, satisfacția studenților, costul și durata estimată de studiu.

UCA clasat pe locul 3 în Nation pentru PT

"2017 Topul Top Absolvent Programul reprezintă școli și programe postuniversitare tot in intreaga natiune si se bazeaza pe review-urile studenților. Din cauza elev evaluări extrem de ridicate de satisfacție, Universitatea din Central Arkansas a făcut clasament la # 3 în grade de terapie fizica! Topul complete sunt disponibile aici: http://www.graduateprograms.com/school-rankings/physical-therapy"

Acreditare

Doctor al programului de terapie fizica la Universitatea din Central Arkansas este acreditat de către Comisie privind acreditarea în Terapie Fizică Educație (CAPTE), 1111 North Fairfax Street, Alexandria, Virginia 22314; telefon: 703-706-3245; e-mail: accreditation@apta.org; site-ul web: http: //www.capteonline.org. Depunerea unei plângeri cu CAPTE: Dacă aveți o întrebare cu privire la starea de acreditare a departamentului sau doresc să-și exprime îngrijorarea cu privire la acreditare, sunteți încurajați să contacteze CAPTE.

Student Rezultate (actualizat 3-3-2017)

absolvenți din 2016 DPT UCA a atins o rată de trecere de 100% pentru examenul Terapie National Fizica (NPTE) și o rată de trecere pentru prima dată de 92,3%. Performanța absolvenților UCA DPT în ultimii doi ani este după cum urmează:

  • Rata de absolvire = 95% (2015, 2016)
  • Rata de trecere de pe NPTE: = 100% (2015, 2016)
  • Rata de ocupare = 100% (2014, 2015)

Cerințe

Profesional Programul DPT necesită un grad de bacalaureat precum și cursuri condiție prealabilă specifice. Studenții care participă pentru activitatea lor UCA de licență poate declara o diplomă de BS cu un major în științe medicale - Terapie fizica Accentul. Alte cerințe pentru admiterea la programul include un AAP minim de ansamblu de 3,00 și GPA de 3,00 în științe. La momentul aplicării unui minim de 22 din 31 de ore de științe condiție prealabilă necesare trebuie să fie finalizate cu succes (înainte de termenul limită de aplicare) .Cele Graduate Record Examen (GRE) trebuie să fie, de asemenea, finalizate precum și 45 de ore de observare a unui terapeut fizic la trei clinici de terapie fizică diferite sau facilități în cazul în care elevii trebuie să utilizeze formularul de observație clinică (vezi mai jos) pentru documentare. Studenții înscriși în programul DPT trebuie să îndeplinească anumite funcții esențiale, în scopul de a participa și de cerințele de program. Complet O listă a acestor funcții esențiale și politica departamentale este prezentată mai jos. UCA DPT Broșura oferă o descriere completă a procesului de program și de admitere.

Student în anul întâi de admitere

Studenții care încep de la un boboc ca UCA cu 30 sau mai mare pe ACT (1320 pe SAT în gândirea critică și matematică) de la liceu sunt eligibile pentru admiterea bobocilor la programul DPT. candidații boboc de admitere trebuie să declare majoră lor de a fi Bachelor of Science în științe medicale - Fizică Sublinierea Terapie ca un boboc la UCA. Boboc recunosc studenții care mențin condițiile necesare vor fi admise în mod automat la programul DPT. înscrierea efectivă va avea loc după terminarea bacalaureatului degree.To menține boboc elevii de stare de admitere trebuie: să ia toate cursuri la Uca, finaliza GRE până la 1 octombrie a anului superior (termenul limită de aplicare DPT), participa la trei reuniuni de pre-PT Club în fiecare an, să mențină un 3.70 GPA cumulativ și 3.50 știință AAP, complet 45 de ore de observare a unui terapeut fizic la 3 setări diferite de terapie fizică, complet de 22 de ore de știință solicitate de 1 octombrie a anului superior și finaliza gradul BS și toate premisele cerute de luna august anul de înscriere în programul DPT.

Aplicare

Departamentul de Fizică UCA Termen limită de aplicare Terapia este 1 octombrie, în fiecare an. Aplicarea la Programul DPT Professional necesită completarea unei cereri on-line pe site-ul kinetoterapeut Centralizat Application Service (PTCA) la https://portal.ptcas.org/. Primii solicitanții sunt invitați la un interviu obligatoriu programată pentru prima zi de vineri, în decembrie (8 decembrie 2017).

Costul estimat al Programului

Costurile totale pentru cei trei ani ai programului UCA DPT sunt sub media națională pentru universitățile publice. Atunci când calculează cu toamna 2015 ratele de școlarizare, programul de trei ani este estimat la un cost de aproximativ $ 40,016.05 pentru un rezident Arkansas (care nu include cameră / bord sau cărți). Ca de la toamna 2015 semestru, de școlarizare Absolvire și taxele orare pentru locuitorii din Arkansas și rezidenții statelor învecinate Arkansas (Louisiana, Mississippi, Missouri, Oklahoma, Tennessee, si Texas), un total de $ 243,04 pe oră semestru absolvent. Dintre locuitorii de stat (state care nu sunt contigue Arkansas) pentru Toamnă 2015 plătească $ 486,08 pe oră semestru absolvent. Taxele plătite pe semestru universitare de un total de $ 118,50, taxe de plătit pe oră totală $ 57,81. In plus, Colegiul de Sanatate si Stiinte comportamentale Taxa este de 14.00 $ pe oră de credit, iar taxa Lab este de 5.00 $ pe oră de credit. În exemplu, elevii din primul semestru al Programului DPT ia 17 de ore de credit care rezultă în școlarizare combinate și taxele de 5,535.95 $ pentru 2015 pentru un student în stare. Studenții care doresc un ajutor financiar ar trebui să facă cunoscută în cererea lor de ajutor real pe oră semestru în cadrul Programului DPT așa cum sa menționat în secvența de curriculum la pagina 7. Taxele de școlarizare și se pot schimba în orice moment.

La înscrierea în program studenții DPT Professional li se cere să aibă asigurare de sănătate personală care să acopere cel de prejudiciu minim accidentale. La înscrierea studenților trebuie să furnizeze, de asemenea, o copie a dosarelor de imunizare si a completa un raport anual a tuberculozei (TBC), testul cutanat sau radiografia toracică. Pe parcursul primului an al programului, studenții vor fi instruiți cu privire la finalizarea unui control național de fond penal și să devină certificat în furnizor de asistență medicală Resuscitarea cardiopulmonară (CPR). În funcție de plasare clinice de educație, elevii ar putea avea nevoie, eventual, să devină certificat în prim-ajutor sau completează un copil Maltratare Registry Verificare, ecran de droguri, examen fizic, sau actualizare de imunizări. Elevii vor fi informați în prealabil și responsabil pentru costurile de astfel de elemente. De asemenea, studenții ar trebui să anticipeze potențialele cheltuieli legate de călătorie pentru experiențe educaționale clinice.

International Students

Toți studenții internaționali care se aplică programul DPT trebuie să îndeplinească, de asemenea, cerințele pentru studenții internaționali (vezi mai jos) și să depună o cerere prin intermediul biroului UCA International afaceri (a se vedea mai jos), în plus față de aplicarea lor la programul DPT prin PTCA. Vă rugăm să rețineți că serviciile World Education (WES) este serviciul preferat de evaluare transcriere străine pentru solicitanții PTCA cu cursuri de bază non-SUA. Numai WES vor fi acceptate începând cu ciclul 2014-2015 de aplicare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la University of Central Arkansas »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
123 - 166 ore
Part time
La zi
Price
- a se vedea tabelul de scolarizare Tarifele sub cost & Taxe
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019