Doctor în Tehnologie Dentară

Generalități

Programul de descriere

Universitatea Goethe Frankfurt, poziționată printre primele universități internaționale de cercetare, oferă o mare varietate de programe academice, un grup divers de institute de cercetare și un accent pe abordări interdisciplinare pentru rezolvarea problemelor complexe.

Programul de masterat Masterat în Tehnologia Dentară (MDT) a fost introdus în aprilie 2019 la Universitatea Goethe Frankfurt am Main pentru a oferi o pregătire academică avansată în domeniul tehnologiei dentare. Acesta este un program de 120 ECTS cu un accent internațional, care se desfășoară în principal în limba engleză.

MDT este destinat tehnicienilor dentari (Bachelor / "Zahntechnikermeister") și dentiștilor care doresc să obțină o calificare foarte avansată în domeniul tehnologiei dentare. În cadrul programului, studenții dobândesc o înțelegere profundă a procedurilor de evaluare, planificarea și evaluarea științifică a tratamentelor complexe care necesită restaurări dentare. Programul se concentrează pe potențialul sinergic al diferitelor regimuri de tratament, precum și pe optimizarea digitală a opțiunilor de terapie existente, punând accentul pe aspectele științifice. În plus, tehnicienii dentari vor fi instruiți să efectueze pași de tratament neinvaziv asupra pacienților. Toate antrenamentele vor fi efectuate pe capetele fantomelor.

După absolvirea cursului de masterat, absolvenții vor primi titlul academic "Master of Science în Tehnologia Dentară"

Structura programului

Cursul este un program de trei ani cu frecvență redusă de studii la Universitatea Goethe, care este structurat și predat complet independent de instituțiile și companiile universitare extra în ceea ce privește atât conținutul, cât și finanțarea.

Acest curs combinat de masterat de învățare are o structură modulară și se va desfășura în principal în limba engleză. Cursul este împărțit în 17 module obligatorii și o teză de master scris.

Găsiți mai multe informații despre module pe site-ul nostru: www.goethe-dental-school.de/mdt

Pe o perioadă de 3 ani / 6 semestre, veți călători de 4 ori la Universitatea Goethe, de fiecare dată timp de aproximativ 7-8 zile. În timpul fiecărei vizite, veți avea seminare față-în-față, prelegeri, precum și cursuri de formare programate pe tot parcursul zilei.

Fiecare elev are posibilitatea de a accesa materiale didactice interactive prin intermediul unui site web pentru a monitoriza și susține studiul independent în timpul fazei de pregătire / prelucrare a materialului pentru / de la seminarii și unități de predare care au loc la campusul universitar. În plus, toate documentele de caz pot fi încărcate pe serverul universității, astfel încât acestea să poată fi evaluate pentru a asigura calitatea abilităților practice ale fiecărui student. Tutura unică îi ajută pe fiecare elev să-și termine lucrările de restaurare dentară și teza de masterat.

Cerințe de admitere

Pentru a putea participa la cursul de masterat, veți avea nevoie de următoarele:

  • Excelente abilități de limba engleză pe nivel B2 (de exemplu, TOEFL, min scor 87)

Absolvenți de universitate:

  • Primul grad academic (B sau echivalent)
  • Dentiști suplimentar Licență care vă dă dreptul să practici stomatologia în țara dumneavoastră
  • 3 ani de experiență profesională profesională

Profesioniști calificați:

  • Dovezi de calificare ca "Zahntechnikermeister" sau diplomă echivalentă în străinătate
  • 4 ani de experiență profesională profesională

După cererea dvs., vom invita candidați calificați pentru a participa la un interviu personal. Scopul interviului este să înțelegi mai bine personalitatea, experiența profesională, așteptările și motivațiile tale. În plus, candidații calificați profesional trebuie să completeze un examen separat pentru a determina caracterul adecvat cursului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Frankfurt University is a lively, urban, and cosmopolitan university that provides an excellent atmosphere in which to research, study, think, and create. The university was founded in 1914 through pr ... Citeste mai mult

Frankfurt University is a lively, urban, and cosmopolitan university that provides an excellent atmosphere in which to research, study, think, and create. The university was founded in 1914 through private funding. Thus, the university owes its establishment to the link – which is characteristic for the city of Frankfurt – between dynamic research, the legacy of the Enlightenment, and the conscious commitment of the citizens of Frankfurt to the fundamentals of international trade and industry. Citește mai puţin