Doctor în Stomatologie (Dentist)

Generalități

Programul de descriere

Facultatea de Stomatologie a fost deschisă la Kursk State Medical University în 1997. În prezent, mai mult de 300 de studenți sunt în prezent instruiți la facultate.

Facultatea oferă un program de cinci ani de stomatologie . Procesul de predare-învățare are rolul de a sublinia dezvoltarea competenței practice. O atenție deosebită este acordată dezvoltării personalității elevilor și a obiceiurilor de lucru, subliniind o abilitate personală care reprezintă factori-cheie pentru o carieră de succes.


Curriculum

Elevii sunt predate discipline generale (chimie, biologie, matematică, fizică, anatomie, fiziologie etc.) în primul și al doilea an universitar. Ulterior, se acordă o atenție sporită domeniilor nou apărute în studiul farmaciei: biologie moleculară, biotehnologie, biofarmaceutice și biofarmaceutice. Aspectele clinice ale farmaciei moderne au un accent mai puternic în fiecare an. Programul de studiu include 6 luni de practică la ambele farmacii publice și spitalicești.


Programul de studiu

Studiul stomatologiei este împărțit în subiecte teoretice (Anatomie, Fiziologie, Histologie și Embriologie, Chimie, Biochimie, Biofizică), subiecți preclinici și clinici (Microbiologie, Farmacologie, Fiziologie Patologică, Chirurgie, Medicină Internă, Neurologie, Psihiatrie). Principalul accent se pune pe subiecte specializate cum ar fi stomatologia preventivă și cardiologie, stomatologia preclinică, tehnologia protetică, radiologia dentară, ortodonția, endodonția, parodonția, stomatologia conservatoare și chirurgia orală. O parte esențială a programului este dedicată formării practice. Planul de studiu include, de asemenea, cursuri privind managementul, etica, legislația și aspectele sociale ale stomatologiei. Programul de studiu al stomatologiei este încheiat cu examene de stat finale în conservarea stomatologică, ortodonție și protetică și chirurgie orală.


Durata studiului

5 ani


Două prize

Septembrie


Nivel de intrare

A-nivel (WAEC, NECO, IGCSE, IB), IB, Baccalaureat, WAEC, NECO, Certificat de învățământ secundar superior, Certificat de învățământ secundar superior, Certificat național senior, Matriculation.


Absolvenții KSMU primesc diploma de medic stomatolog în practica generală (medicul stomatologic în practica generală).


Cazare este oferită în Pensiune studențească din apropiere. Taxă de școlarizare accesibilă.

Viață de student

KSMU oferă studenților o educație de nivel mondial într-un mediu plin de noi oportunități și idei care vă vor ajuta să vă modelați viitorul. Învățarea de noi competențe, întâlnirea cu oameni noi și interesanți; făcând prieteni pentru viață; acestea sunt toate o parte normală a experienței universitare și KSMU nu face excepție.

Cu peste 5.500 de studenți care studiază la KSMU (peste 1.200 dintre care sunt studenți internaționali), campusul este un stup plin de activitate și un adevărat topit al cooperării multiculturale. De la evenimente sportive, până la arte, Kursk este un centru de inovare și de cultură ca nici un altul.

Studenții noștri sunt implicați într-o serie de activități, de la sport până la arte, activități sociale și alte activități intelectuale și activități îmbogățite. Campusul de viata la KSMU are ceva de oferit tuturor, indiferent de interesul pe care il ai.

Există multe modalități prin care puteți să vă întâlniți cu noi prieteni aici la KSMU de exemplu, prin aderarea la una dintre multele societăți vibrante studențești, sau prin crearea unui singur! Comunitatea noastră mare și diversă de studenți face ca un mediu foarte interesant să socializeze, să învețe noi abilități și să întâlnească oameni noi!

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vizita atracțiile istorice locale pentru a vizita și explora cu noii prieteni și pentru a afla mai multe despre cultura și istoria rusească. Ai putea petrece ore la cafenelele locale, magazine și muzee sau să te plimbi prin unul dintre cele mai frumoase parcuri din apropiere.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown a ... Citeste mai mult

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown as being the oldest medical university teaching in English medium in Russia and holding the highest number of international students from different nationality as in it spheres. Citește mai puţin