Doctor în medicină veterinară

Generalități

Programul de descriere

Durata: 5,5 ani (11 semestre)

Titlu profesional: Doctor în Medicină Veterinară, DVM

Profil de studiu: academice generale

Start Luna: Octombrie Taxa semestrială: 4000 EUR Prezentare generală Cursul distins cu certificatul EAEVE atestă cele mai înalte standarde de educație în Europa asigură candidații de cea mai bună alegere pentru curs veterinar. Studenților în timp ce studia Medicină Veterinară a obține cunoștințe despre subiectele care aparțin generale și de bază a grupurilor, care corespund cu profilul general al educației academice, atunci ei au discipline clinice. Studentul ia și practica clinică stagiile obligatorii, prin care dobândesc abilități practice utilizate în profesia veterinară. Efectuarea de formare orientate spre specii, stagii clinice, precum și posibilitatea de a alege elemente dintr-un grup de discipline opționale permite elevilor să se clarifice și să se concentreze cunoștințelor dobândite și abilități pentru viitoarea profesie practică. Cunoștințele teoretice în domeniul științei veterinare în timpul primilor patru ani de studiu oferă o bază pentru instruirea practică în ultimii ani de studiu. specializare profesională poate fi continuată pe parcursul studiilor de doctorat, studii postuniversitare și cursuri de specializare pentru medicii veterinari.

Ce vei studia? Programul pentru cursuri uniforme de o singură etapă 1-lea Științe de bază (biofizică, chimie, limbă latină, anatomie, histologie și embriologie, biochimie, genetică) și educație fizică, umanistă și limbă străină, anul II Anatomia topografică, fiziologia, biochimia ) Științe preclinice (imunologie, microbiologie, fiziopatologie) Producție animală (nutriție animală, zootehnie, etologie, bunăstarea și protecția animalelor, practica privind creșterea animalelor) Științe clinice (diagnostice clinice și diagnostice de laborator, diagnosticare a imaginilor, boli cu beneficii de insecte) Anul 4 Anii științelor clinice (bolile animalelor de fermă, bolile câinilor și pisicilor, bolile peștilor, practica clinică) Igiena alimentelor (sarcini de inspecție veterinară, Legislația veterinară, microbiologia și tehnologia produselor alimentare de origine animală, trai practice (Sanatate publica, sanatate publica, legislatie veterinara, microbiologie si tehnologie alimentara) Anul I Anul I Anul I Anul II Anul II Anul II Anul II De origine animală, formare practică în abatoare și fabrici de prelucrare a cărnii) Anul 6 Anii științelor clinice (bolile de cai, prevenirea veterinară, imunologia clinică, medicina veterinară, practicile clinice, practicile clinice) Subiecte elective legate de științele clinice.

În ce formă vor fi efectuate clase? Clasele sunt efectuate sub forma de prelegeri, de laborator, cursuri clinice si pe teren.

Cum vei fi evaluat? credite semestru, pe baza de credite de curs obținute forma clase de teste intermediară și pe termen sfârșitul anului și examenele organizate sub formă orală sau scrisă. În cazul unor teste și examene discipline pot avea părți teoretice și practice.

Cât de multe puncte ECTS face tu a lua? Standard a educației în medicina veterinară oferă nu mai puțin de 330 de credite ECTS pentru 11 curs de semestru de studiu.

Ce calificări și competențe veți obține în timpul studiilor? A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară are calificarea necesară pentru a obține dreptul de a exercita profesia de medic veterinar. Astfel de calificări sunt oferite de camerele regionale de medicina veterinara.

În cazul în care vei fi capabil să lucreze după absolvire? Absolvenții de la Facultatea de Medicină Veterinară poate lucra ca:

 • medicii veterinari de "practica liber" tratarea fermă, de companie și animale exotice,
 • medicii veterinari angajați în clinici veterinare și spitale,
 • angajați ai administrației de stat, inspecția veterinară de stat,
 • angajați ai institutelor și a centrelor de științe și de cercetare,
 • Personalul de laborator microbiologic,
 • reprezentanți ai companiilor farmaceutice și companiile producătoare de nutrețuri pentru animale de fermă și animalele de companie.

Ceea ce este unic pentru medicina nostru veterinar?

 • Facultatea de Medicină Veterinară este larg aclamat în Polonia, cât și în străinătate.
 • Certificatul oficial EAEVE dobândite de omologare, care atestă cele mai înalte standarde de calitate educației în Europa.
 • Comitetul de Acreditare polonez a evaluat Facultatea de Medicină Veterinară, cu cel mai înalt grad A.
 • Cea de a doua cea mai bună Facultatea de Medicină Veterinară din Polonia, în conformitate cu clasamentul de învățământ superior.
 • Cel mai popular curs în rândul întregii oferta Universității. În fiecare an există aproximativ 11 candidați luptă pentru un loc.
 • În fiecare an, studenții din Marea Britanie, Irlanda, Canada și țările scandinave se înscrie la curs.
 • Cursurile sunt predate de către profesori academice naționale și internaționale, precum și prin practicarea specialiști în medicina veterinară.
 • "Inițiativa: International Student veterinar" Studenții veterinari Asociația furnizarea de schimb de cunoștințe și experiență în rândul studenților polonezi și internaționali.
 • Facultatea de Medicină Veterinar colaborează cu mai multe universități din întreaga lume (de exemplu, Austria, Italia, Ungaria, Spania, China, Turkay), precum și pe baza unor acorduri bilaterale, doctoranzilor și cercetătorilor li se oferă participarea pe termen scurt sau programe de formare pe termen lung în străinătate.
 • WUELS Facultatea de Medicină Veterinară este membru al Asociației Europene a Instituțiilor pentru Educație veterinar (EAEVE) și Rețeaua Veterinar european studenților și a personalului de transfer (VetNEST.
 • Facultatea are echipament high-tech pentru tratamentul animalelor, care este unic printre centrele de cercetare altă țară: rezonanță magnetică, tomografie și dispozitive de elastografie.
 • O gamă largă de cursuri opționale, cum ar fi Stomatologic, Boli de animale exotice, Gastroenterologie, Cardiologie, Managementul calitatii in Food Manufacturing.
 • A 10 și al 11-lea curriculum semestru cuprinde doar clase practice pe parcursul căreia elevii se confruntă cu un contact direct cu un număr mare de specii de animale și clase în instalațiile de prelucrare a produselor alimentare și abatoare. Elevii cooperează cu personalul policlinicii veterinar, să ia parte la 24 de ore de serviciu medical veterinar și de asistență în caz de urgență apeluri casa (Clinica Mobile).
Cerințe de intrare Programul nostru Medicină Veterinară este destinat în principal pentru High School / Absolvenții de liceu care îndeplinesc cerințele minime. Candidații pentru aceste studii trebuie să posede un nivel ridicat de cunoștințe cu privire la subiectele de: Chimie, Biologie si engleza la nivel B2. Acest lucru trebuie să fie dovedită prin rapoarte de certificate sau de la școală.

Procesul de admitere Perioada de admitere: mai-septembrie Taxa de admitere: 19 EUR (pentru toți candidații) Documente necesare și informații despre aplicație: http://www.wet.up.wroc.pl/en/recruitment

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

WROC?AW UNIVERSITY OF ENVIRONMENTAL AND LIFE SCIENCES focuses its wide-ranging activities on education and research covering agriculture and related sciences. The profile of the WUELS and its mission ... Citeste mai mult

WROC?AW UNIVERSITY OF ENVIRONMENTAL AND LIFE SCIENCES focuses its wide-ranging activities on education and research covering agriculture and related sciences. The profile of the WUELS and its mission are directly involved in transformation programmes dealing with rural development and food quality and management, with full respect paid to social support and interaction. Citește mai puţin