Citește Descrierea Oficială

Deveni un MD debit liber (doctor de medicina)

Bursa de 100% pentru primul an de program disponibil

USMLE Pass-1 Garanție Pass

TAU Advantage

  • USMLE Pasul 1 Garanție Pass
  • Program de rezidență în SUA
  • Absolvent cu mai puțin Datorii
  • Cartea verde Clinic Rotations

Acreditari

ECFMG

Comisia pentru educație pentru absolvenți de medicină străină (ECFMG) evaluează disponibilitatea absolvenților de medicină internațională de a intra în programele de rezidență (USMLE) sau de burse în SUA. TAU este o școală aprobată de ECFMG.

FAIMER

Fundația pentru promovarea educației și cercetării medicale internaționale (FAIMER) promovează excelența în educația internațională a profesiilor medicale prin activități programatice și de cercetare. Listat în FAIMER, World Directory of Schools.

MCC

Consiliul Medical al Canadei (MCC) evaluează candidații medicali, prin examene și acordând o calificare numită (LMCC) celor care doresc să practice medicină în Canada. TAU este recunoscut MCC-ul meu.

MCI

Consiliul Medical al Indiei (MCI) este un organism statutar pentru stabilirea unor standarde uniforme și înalte de educație medicală în India. Consiliul acordă recunoașterea pentru a practica medicina în India. TAU este recunoscută de MCI.

Consiliul medical din Guyana

Consiliul medical din Guyana este organismul de reglementare format pentru a spori și monitoriza funcționarea fraternității medicale în Guyana. TAU este recunoscută de Consiliul Medical din Guyana.

Consiliul Național de Acreditare

Consiliul Național de Acreditare a fost format cu scopul de a stabili un sistem de asigurare a calității care să răspundă schimbărilor naționale și globale, promovând, în același timp, calitatea educației și formării în Guyana. TAU este acreditat de către Consiliul Medical din Guyana.

Programul MD Repere

  • USMLE Pasul 1 Garanție Pass sau școala va plăti pentru un program de recenzie la alegere, până la 5.000 $
  • Curriculum-ul de parteneriat academic cu Ponce Universitatea de Stiinte ale Sanatatii (PHSU), Puerto Rico, SUA pentru programul MD.
  • Cartea verde a studiilor clinice în Chicago. Rotații disponibile în alte 15 orașe din SUA
  • Training instruit USMLE. 96% Rata de trecere în USMLE
  • Structura de taxe accesibile cu plăți flexibile

Taxe

BURSA PRESEDINTELOR
Această bursă presupune renunțarea la taxa de școlarizare în proporție de 100% pentru cursul complet de 4 ani. Per aport 1 candidat va fi selectat pentru această bursă. Candidatul va fi ales pe baza MCAT, GPA
ȘCOLAREA CHANCELLORULUI
Această bursă presupune renunțarea la taxa de școlarizare în proporție de 100% pentru primul an complet al programului. Candidatul va fi ales pe baza MCAT, GPA
BURDEREA EXCELENTA ACADEMICĂ
Această bursă presupune renunțarea la taxa de școlarizare în proporție de 100% pentru primul semestru al programului. Candidații vor fi aleși pe baza MCAT, GPA

FAQS

Are Texila American University (TAU) solicită admiterea SAT / MCAT?
Pentru a se conforma reglementărilor guvernamentale, scorurile MCAT sunt solicitate de la studenții acceptați înainte de înregistrare, dar TAU nu utilizează scorurile MCAT ca o condiție pentru acceptarea la universitate.
Care este minimul AAP necesar pentru a aplica?
Nu este necesară nicio AAP minimă pentru examinarea cererii. Comitetul de admitere al TAU evaluează și analizează candidații care îndeplinesc criteriile minime care trebuie aplicate.
Care sunt standardele academice ale UAT?
TAU oferă programul de Doctor de Medicină (MD) cu un parteneriat academic cu Universitatea cu Ponce Universitatea de Științe ale Sănătății (PHSU), care este o comisie de Liaison on Medical Education (LCME), universitate acreditate.
Core și rotații elective sunt efectuate la spitale de predare și programele clinice de ambulatoriu la site-urile afiliate ale TAU. Unele rotații elective sunt oferite în Canada și Africa de Sud.
Pot absolvenții TAU practica în Statele Unite?
Da. Absolvenții TAU sunt eligibili să efectueze toate examenele de licență medicală în Statele Unite ale Americii (USMLE), înregistrându-se la Comisia educațională pentru absolvenți de medicină străină (ECFMG) și sunt eligibili să solicite licențierea în Statele Unite.
Pot fi licențiat în afara Statelor Unite?
Da. Absolvenții TAU dobândesc titlul de Doctor of Medicine (MD) care este recunoscut la nivel internațional. Cu toate acestea, cerințele de licențiere variază în fiecare țară. Absolvenții sunt sfătuiți să se adreseze Consiliului Medical al țării specifice înainte de a primi aprobarea de a practica.
Cum susține TAU elevii în obținerea unei rezidențe?
La finalizarea curriculumului de științe de bază, Oficiul pentru Afaceri Studențești îi ajută pe elevi să se pregătească pentru rezidență. În 2016-2017, primul pașaport USMLE Pasul 1 a fost de 89%. De exemplu, elevii sunt ghidați pe linia de timp pentru a satisface MATCH, cerințele pentru absolvire și cum să finalizeze în mod eficient evaluarea performanțelor studenților medicali (MSPE).
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Texila American University »

Ultima actualizare June 29, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019, Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept. 2019, Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date