Programul de studiu investighează mecanismele de interacțiune a factorilor chimici, fizici și biologici ai mediilor de viață și de lucru ale organismului. Acesta integrează abordări metodologice, în special în domeniul toxicologiei, al biologiei moleculare și al imunologiei. Este baza teoretică pentru domeniile de medicină preventivă, adică. igiena și epidemiologia.


Descrierea criteriilor de verificare și de evaluare

Examenele de admitere iau forma unui interviu pe tema doctoratului. Teză, care demonstrează aptitudinile tehnice ale solicitantului pentru un program de doctorat și abilitatea de a lucra cu literatura de specialitate străină. Proiectul este evaluat de comitetul de experți.


Condiții de admitere

Admiterea la studii de doctorat este condiționată de finalizarea cu succes a unui program de studii de masterat.

Metoda de verificare:


Literatura recomandată, întrebări eșantion

Lecturile sunt recomandate de supervizorii potențiali individuali și se bazează pe aspectele profesionale ale tezei de doctorat și ale disciplinei specifice alese. În special, monografii și reviste respectate IF. Literatura și resursele sugerate pot fi văzute în profilurile supraveghetorilor specifici.


Perspectiva de carieră

Absolvent al programului de doctorat (doctorat). Medicina Preventivă va realiza o educație în domeniul medicinii preventive. Pe principiile medicinii bazate pe dovezi, absolventul va putea să evalueze importanța diferiților factori care influențează asupra sănătății individului și a întregii populații și să determine posibilitățile și modalitățile de prevenire a tulburărilor de sănătate.

Prin apărarea tezei de doctorat, absolventul susține abilitatea de a desfășura lucrări individuale de cercetare, publicarea rezultatelor în reviste științifice și îndrumarea tinerilor cercetători. Durata standard a studiului este de patru (4) ani, ceea ce permite, de asemenea, activități științifice internaționale.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la Charles University Third Faculty of Medicine »

Ultima actualizare Ianuarie 10, 2019
Acest curs este Bazat în Campus, Online & Campus Combinate
Start Date
Oct 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
1,850 EUR
pe an academic. Taxa de înregistrare a hârtiei: 590 CZK.
Deadline
Contactează şcoala
Application submission date 1: 30.04.2019. Application submission date 2: 15.08.2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Application submission date 1: 30.04.2019. Application submission date 2: 15.08.2019

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Application submission date 1: 30.04.2019. Application submission date 2: 15.08.2019
End Date