Doctor în medicină generală

Palacky University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în medicină generală

Palacky University

Noi oferim practic orientate, cursuri moderne, acreditate la nivel internațional în medicină generală. Absolvenții noștri sunt medici pe deplin competitive, scor ridicat în testele USMLE și asigurarea de locuri de muncă în întreaga lume, din SUA în Japonia.

Planurile de învățământ a programului de studiu Medicina Generala este identic cu cele urmărite de studenti medicale cehi, în afară de a fi predate în limba engleză. Ele sunt conforme cu standardele Uniunii Europene.

Sase ani Programul de Medicina Generala a fost, de asemenea, acreditat de SUA, Canada și Malaezia, pentru a numi doar acele țări majoritatea studenților provin.

Pe parcursul primilor trei ani ai programului, studenții au cursuri obligatorii în limba cehă. O buna intelegere a ceh este necesară pentru comunicarea cu pacientii si cu colegii din saloane, cum ar fi asistente medicale, care ar putea vorbi numai ceh.

programul de studiu

Primele patru semestre ale programului de studiu Medicină Generală acoperă în principal discipline teoretice (Anatomie, Biologie, Biochimie, Biofizică, Histologie, Fiziologie). subiecți preclinice (Patologie, Microbiologie, farmacologie) sunt predate în semestre 5-7. subiecții clinice sunt introduse în următoarele semestre (Medicina Interna, Chirurgie, Pediatrie, Obstetrica si Ginecologie, Neurologie), împreună cu subiecții asociate cu serviciile de sanatate publica (Medicina sociala, Drept medical).

Întregul an al șaselea este dedicat de la patul de formare in Medicina Interna, Chirurgie, Obstetrica Ginecologie si. Programul se încheie în semestrele 11 și 12 cu examenele de stat finale in Medicina Interna, Chirurgie, Obstetrica si Ginecologie, si de medicina preventiva.

Studii și acreditare

La ceremonia de absolvire, absolvenții în General Medicicine li se acordă Doctor gradul de Medicina Generala (Medicinae Universae Doctor, prescurtat MUDr., Echivalent cu MD).

Absolvenții care sunt cetățeni ai UE pot practica apoi medicina in toate țările din Spațiul Economic European. Absolvenții care nu sunt cetățeni ai UE practică la nivel mondial în țările în care facultatea noastră este recunoscută.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
6 anii
Cu normă întreagă
Locations
Republica Cehă - Olomouc, Olomouc Region
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Republica Cehă - Olomouc, Olomouc Region
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala