Citește Descrierea Oficială

Doctor în medicină - 5 ani

Cinci an, programul MD este conceput pentru a răspunde la absolvenți de liceu care doresc să obține o diplomă MD. Acest lucru necesită încă 3 semestre pentru a finaliza programul premedical evidențiate mai sus. Elevii de studiu pentru o suplimentare de un an pentru a îndeplini cerința de oră semestru 90 în biologie, chimie, fizica, engleză și Math (3 semestre). Odată ce aceste 3 semestre sunt finalizate cu succes, elevii trece pentru a finaliza stiinta de baza (de pre-clinice) parte a programului MD care constă în restul 4 ani.


Elevii de transfer

Elevii de la scolile medicale recunoscute pot fi admise în calitate de studenți de transfer asupra evaluare a prerogativelor lor. Comisia de admitere a Aureus Universitatea de Medicina va analiza cererile toate candidaților înainte de admitere.


Cerințe de absolvire

După finalizarea cu succes a elementele de bază și partea clinica a programelor MD, elevii vor fi eligibile pentru a sta de USMLE Pasul 1 și Pasul 2 examen. Pase unul dintre aceste examene (sau examen echivalent în jurisdicția străină) este necesar pentru absolvire.


Politica nediscriminatorii

Aureus Universitatea de Medicina acordă admitere la studenții calificați, indiferent de culoare, vârstă, rasă, naționalitate, religie, sex, sexualitate, handicap sau stare civila.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Aureus University - School of Medicine »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
5 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date