Citește Descrierea Oficială

Doctor în Medicină

4 Anul MD (3 ani 4 luni) program este pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență sau au finalizat cerințele premedical care constau în mod normal de

  • Biologie - 90 de ore semestru
  • Chimie - 90 de ore semestru
  • Fizica - 90 de ore semestru


împreună cu studiile Math, engleză, și Umanistice. Programul se desfășoară în Aruba. Acest program poate fi completat în 3 ani 4 luni. Candidații care au absolvit o diplomă de licență sau un program premedical sunt elgible de admitere în programul de gradul MD.

Programul constă în mod normal din premedical 90 ore fiecare semestru de Biologie, chimie si fizica. Aceasta include, de asemenea cursuri de nivel Master în Matematică, limba engleză și umaniste.


Elevii de transfer

Elevii de la scolile medicale recunoscute pot fi admise în calitate de studenți de transfer asupra evaluare a prerogativelor lor. Comisia de admitere a Aureus Universitatea de Medicina va analiza cererile toate candidaților înainte de admitere.


Cerințe de absolvire

După finalizarea cu succes a elementele de bază și partea clinica a programelor MD, elevii vor fi eligibile pentru a sta de USMLE Pasul 1 și Pasul 2 examen. Pase unul dintre aceste examene (sau examen echivalent în jurisdicția străină) este necesar pentru absolvire.


Politica nediscriminatorii

Aureus Universitatea de Medicina acordă admitere la studenții calificați, indiferent de culoare, vârstă, rasă, naționalitate, religie, sex, sexualitate, handicap sau stare civila.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Aureus University - School of Medicine »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date