Doctor în medicină - 4 ani

Aureus University - School of Medicine

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în medicină - 4 ani

Aureus University - School of Medicine

Doctor în Medicină

4 Anul MD (3 ani 4 luni) program este pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență sau au finalizat cerințele premedical care constau în mod normal de

  • Biologie - 90 de ore semestru
  • Chimie - 90 de ore semestru
  • Fizica - 90 de ore semestru


împreună cu studiile Math, engleză, și Umanistice. Programul se desfășoară în Aruba. Acest program poate fi completat în 3 ani 4 luni. Candidații care au absolvit o diplomă de licență sau un program premedical sunt elgible de admitere în programul de gradul MD.

Programul constă în mod normal din premedical 90 ore fiecare semestru de Biologie, chimie si fizica. Aceasta include, de asemenea cursuri de nivel Master în Matematică, limba engleză și umaniste.


Elevii de transfer

Elevii de la scolile medicale recunoscute pot fi admise în calitate de studenți de transfer asupra evaluare a prerogativelor lor. Comisia de admitere a Aureus Universitatea de Medicina va analiza cererile toate candidaților înainte de admitere.


Cerințe de absolvire

După finalizarea cu succes a elementele de bază și partea clinica a programelor MD, elevii vor fi eligibile pentru a sta de USMLE Pasul 1 și Pasul 2 examen. Pase unul dintre aceste examene (sau examen echivalent în jurisdicția străină) este necesar pentru absolvire.


Politica nediscriminatorii

Aureus Universitatea de Medicina acordă admitere la studenții calificați, indiferent de culoare, vârstă, rasă, naționalitate, religie, sex, sexualitate, handicap sau stare civila.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Locations
Aruba - Oranjestad
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Aruba - Oranjestad
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala