Disciplina definită funcțional care studiază funcțiile de reglementare a organelor ca răspuns și adaptarea sistemelor specifice ale organismului la schimbările din mediul extern și intern în stările normale și patologice. Există o dominare a tranziției de la studiul manifestărilor indirecte ale anumitor funcții la studiile propriilor mecanisme funcționale și de reglementare la nivel celular și molecular pentru a utiliza cunoștințele dobândite pentru prevenirea, diagnosticarea și terapia bolilor umane.

Programul de studiu se desfășoară în colaborare cu Institutul de Fiziologie al Academiei de Științe din Republica Cehă.


Descrierea criteriilor de verificare și de evaluare

Examenele de admitere iau forma unui interviu pe tema doctoratului. Teză, care demonstrează aptitudinile tehnice ale solicitantului pentru un program de doctorat și abilitatea de a lucra cu literatura de specialitate străină. Proiectul este evaluat de comitetul de experți.


Condiții de admitere

Admiterea la studii de doctorat este condiționată de finalizarea cu succes a unui program de studii de masterat.

Metoda de verificare:


Literatura recomandată, întrebări eșantion

Lecturile sunt recomandate de supervizorii potențiali individuali și se bazează pe aspectele profesionale ale tezei de doctorat și ale disciplinei specifice alese. În special, monografii și reviste respectate IF. Literatura și resursele sugerate pot fi văzute în profilurile supraveghetorilor specifici.


Perspectiva de carieră

Programul de doctorat în domeniul fiziologiei și fiziopatologiei umane oferă o introducere în metodologia lucrării științifice cu interes special pentru caracterizarea mecanismelor funcționale și de reglementare ale organismului uman în organismul sănătos și bolnav. Studiul mecanismelor moleculare predomină cu scopul de a utiliza constatările teoretice în prevenirea, terapia, diagnosticarea și reabilitarea bolilor și tulburărilor umane. Alinierea standard și internațională este confirmată de examenul de stat în domeniul specializării și al apărării tezei care reflectă cunoștințele absolvenților în specializarea sa, nivelul de mastering a metodologiei moderne și invenția sa în rezolvarea problemelor științifice. Programul este legat de multe domenii de medicină clinică. Durata standard de studiu este de patru (4) ani.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la Charles University Third Faculty of Medicine »

Ultima actualizare Ianuarie 10, 2019
Acest curs este Bazat în Campus, Online & Campus Combinate
Start Date
Oct 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
1,850 EUR
pe an academic. Taxa de înregistrare a hârtiei: 590 CZK.
Deadline
Contactează şcoala
Application submission date 1: 30.04.2019. Application submission date 2: 15.08.2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Application submission date 1: 30.04.2019. Application submission date 2: 15.08.2019

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Application submission date 1: 30.04.2019. Application submission date 2: 15.08.2019
End Date