Citește Descrierea Oficială

Doctorat în Healthcare Etică

Toate programele Healthcare Etică (HCE) includ cursuri universitare si rotatii sau stagii de etica clinice. Elevii pot studia full-time sau part-time. Studenții part-time trebuie să ia un minim de 2 cursuri în fiecare semestru toamna si primavara. De obicei, cursuri de gradul HCE sunt predate în după-amiaza și seara.

Cursurile sunt concepute cu un accent pe competențe de cercetare. Acest lucru va facilita o mai bună scrierea dizertații.

Student învățare Rezultate

  • Cunoștințe fundamentale. Elevii pot înțelege și analiza teoria și metodele de etica medicala, precum si teme aplicate majore.
  • Studiu de multi-disciplinare. Elevii pot referi critic etica medicala cu câmpuri multi-disciplinare în sistemul de sănătate ca o întreprindere de diverse și la nivel mondial (de exemplu, cercetarea empirică, drept, medicină, filozofie, religie, știință).
  • Bursa. Elevii pot de cercetare și de a scrie eseuri academice, preda și de a comunica în mod eficient, și lucrări prezente academice care prezintă argument convingător (s), se angajeze literatura științifică, și să demonstreze gândirea critică și de analiză.
  • Profesionalism. Elevii pot integra de învățare academice cu învățarea experiențială în rotații clinice / de organizare ca o funcție de serviciu, de învățare și dezvoltare ca o etică profesionist din domeniul sanitar.
  • Conducerea etic. Elevii pot funcționa cu expertiza in etica medicala si asigura conducerea etice cu cunoștințe, abilități, competențe și care caracterizează servicii profesionale (de exemplu, consultări etică, calitatea de membru în comitetele de etică și de placi de revizuire institutionale).
  • Co-curriculare practici pentru Life-Long Learning. Elevii pot stimula practicile de co-curriculare de-a lungul vieții de învățare de personal de valoare și să se angajeze componentele clinice, de organizare, și de deontologie profesională de asistență medicală într-un context global. Practici includ: reviste și literatură pentru evoluțiile în domeniul eticii medicale accesează; crearea de rețele cu colegii din asociațiile și setările profesionale; promovarea unei comunități de oameni de știință în programele Centrului, cum ar fi prin participarea la seminarii și colocvii, pregătirea pentru examene cuprinzătoare, și scrierea de proiecte de doctorat.

Curriculum de doctorat

Curriculum-ul de doctorat necesită doisprezece cursuri (36 credite), dincolo de gradul de masterat. După Examene de zboruri, ambele programe de doctorat necesită 6 credite de ore de disertație. Nu este un curs de pre-condiție (3 credite). Dacă Master un student nu include cursuri echivalente pentru cursul de pre-condiție HCE, pe parcursul pre-condiție relevante vor fi luate în plus față de cele douăsprezece cursuri de doctorat.

Track Admiterea bacalaureat necesită cursuri șaisprezece (48 credite), dincolo de diploma de bacalaureat. Programul de rotație de etică este intitulat, stagiile clinice și organizaționale în etică (CORE). Programul oferă studenților HCE cu un curriculum bazat pe experiență pentru a învăța într-un mod supravegheat, pas-cu-pas cunoștințele academice și abilitățile profesioniștilor pentru furnizarea de servicii de etică în domeniul îngrijirii sănătății. Curriculum-ul se concentrează pe integrarea etica clinice, de organizare, și profesionale în întreaga organizație de îngrijire a sănătății. Programul urmărește, de asemenea, pentru a oferi un mentor ucenicie pentru a instrui pe elevi să întreprindă consultări etica clinice, inclusiv în faza de pre-consultare.

Junior rotații (HCE 646, 647) sunt intens supravegheate și apar la UPMC Mercy Hospital, care este adiacent la Universitatea Duquesne. Senior stagiile de rotație (HCE 681, 682), în care elevii funcționează ca un ethicist-în-rezidență, apar la UPMC Mercy Hospital sau la o altă instituție de îngrijire a sănătății. HCE are mai multe parteneriate cu furnizori locali, regionali, și naționale de sănătate pentru a facilita aceste stagii. Taxe Internship includ educație profesională etică a personalului instalației, cercetare etica, politica de revizuire sau dezvoltare pe probleme etice, și de consultare caz prospectiv și retrospectiv. Fiecare stagiu de trei credite necesită aproximativ 150 de ore de muncă în cadrul instalației atribuit.

De obicei, rotații etică și stagii poate fi inițiată după finalizarea de 18 de ore de credit de lucru desigur. Programul CORE adoptă o abordare etică integrat, cum au fost dezvoltate de către Administrația de Sănătate Veteranilor, să pună în aplicare competențele de bază pentru Clinic de etica de consultare (revizuite recent de catre Societatea Americana pentru Bioetică și umaniste). O schiță detaliată a programului de bază este disponibil în Manualul HCE de Politici și orientări.

Tezei de doctorat (PhD) sau de proiect (DHCE)

Doctorat este un grad de cercetare care combină educația academică și clinica de a instrui elevii într-un mod sistematic și critic de a fi cercetători în domeniu. Prin urmare, teza de doctorat se concentrează pe cercetare și scris competențe adecvate pentru a fi învățați de succes în domeniu.

Un comitet Facultatea (Director și Cititorii) este atribuit supraveghea student în faza de scriere de doctorat. După ce Comitetul constată că disertație sau proiectul a fost finalizat în mod satisfăcător, există o apărare de doctorat oral cu posibile următoarele rezultate: aprobarea formală sau obligația de a retrimite textul bazat pe critici la apărare.

După finalizarea cu succes de mai sus veniturile studenților la absolvire, în conformitate cu cerințele de la Universitatea de depunere a textului de doctorat și de planificare pentru absolvire.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 - 4 anii
Part time
La zi
Price
1,112 USD
pe credit
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019