Doctor în chiropractica

Sherman College of Chiropractic

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în chiropractica

Sherman College of Chiropractic

Găsi calea spre o cariera in chiropractica la Sherman College

Sherman College ofera primul medic profesionist de gradul Chiropractic (DC). Studenții se pregătesc pentru licensure chiropractic ca furnizori pe deplin calificați, asistență medicală primară, care se specializează în domeniul subluxatie vertebrale prin realizarea curriculum-ului și studenți program de rezultatele învățării colegiului.

Programul e foarte solicitantă, inclusiv 4,824 ore de ceas într-o secvență de curs de set de peste 14 de trimestre sau trei și calendar o jumătate de ani Studenții învață de la facultatea noastră pasionat, expert într-un mediu de învățare hands-on, extrem de individualizat, care face pentru un succes extraordinar în rândul absolvenții noștri.

Schimba viața la Sherman College of Chiropractic

ACADEMICS

Programul nostru de 14 trimestru este concentrat și riguros, inclusiv doi ani de experiență de stagiu în clasa mondiala noastre chiropractică clinica Health Center, în cazul în care elevii se angajeze în toate aspectele legate de ingrijirea pacientului de a dezvolta competențe clinice și să se pregătească pentru examene și practica de licențiere.

Diversitate

Corpului studențesc reprezintă 42 de state și 13 țări; 44% sunt de sex feminin; 27% sunt căsătoriți; 24% sunt minorități; iar 8% sunt studenți internaționali.

Cerințe preliminare

Inainte de inscrierea la Sherman, studenții trebuie să fi obținut cel puțin 90 de ore semestru, inclusiv în științele de bază cerințe specifice courses.The AAP este 3.0 (pe o scară de 4.0) sau mai mare.

Programe de pre-Chiropractic

Mai multe instituții universitare au programe de pre-chiropractică și aranjamente similare, în loc cu Sherman, care sunt concepute pentru a facilita transferul de credite sau cursuri rapide de urmărire pentru a finaliza toate cursurile condiție prealabilă.

Ajutorul financiar

Aproape 98 la suta din elevi Sherman primesc fonduri federale de ajutor financiar și credite pentru a acoperi de școlarizare și costul cheltuielilor de trai a acestora.

Termene de aplicare

Studenți noi și transferuri

  • 2016 se încadrează: 22 august
  • Iarna 2017: 28 noiembrie
  • Primăvara anului 2017 la: 20 februarie

International Students

Data limită de aplicare

  • Iarna 2017: 9 iulie
  • Primăvara anului 2017: 03 octombrie
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Sherman College of Chiropractic
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
42 luni
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Boiling Springs, South Carolina
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Boiling Springs, South Carolina
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala