Doctor în științe biomedicale & farmaceutice

University of Montana

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în științe biomedicale & farmaceutice

University of Montana

Programul Licențiat în științe biomedicale și ale farmaceutice (care urmează să fie redenumită Pharmaceutical Sciences și Drug Design în toamna 2016) oferă instruire avansată în cercetarea de bază și de translatie în cadrul științelor farmaceutice. Studenții beneficiază de o formare la interfețele de chimie medicamente, farmacologie moleculara, farmacocinetica, farmacodinamica și toxicologie.

Programul oferă MS și doctorat grade pentru a dezvolta oamenii de știință farmaceutice pentru cariere în industria academice, farmaceutica si biotehnologie, precum și agențiile guvernamentale. zonă activă de investigare includ: proiectarea și dezvoltarea de noi terapeutica, exploatând molecule mici pentru a înțelege structura de proteine ​​si functia, identificarea obiectivelor de droguri si biomarkerilor de patogeneza bolii si progresia, și optimizarea terapii farmaceutice pentru a imbunatati eficacitatea si siguranta.

Prezentare generală a programului

Programul Licențiat în biomedicale și farmaceutice Stiinte - redenumită Pharmaceutical Sciences și Drug Design pentru studenții admiși în toamna 2016 - este un program multidisciplinar cadrul Departamentului de Biomedicale si Stiinte farmaceutice la Facultatea de Farmacie de la Universitatea din Montana. Misiunea Programului Universitar este de a oferi instruire avansată de cercetare pentru studenții în științele biomedicale farmaceutice și a le pregăti pentru oportunități de carieră în industria academic, farmaceutice si biotehnologie, și agenții guvernamentale.

Programul Științe și Drug Pharmaceutical Design este destinat elaborării de noi terapii eficiente de droguri in timp ce minimizarea efectelor adverse. Elevii vor beneficia de formare didactică și de laborator în proiectarea și dezvoltarea de compusi farmacologice, inclusiv disciplinele de farmacologie moleculara si celulara si farmacodinamice (țintă de droguri și de descoperire biomarker), chimie medicamente (design de droguri și sinteză), farmacocinetica (absorbția, distribuția, metabolismul și eliminare), farmaceutica (livrare de droguri și formulare), si toxicologie (toxicitatea indusă de medicament). Cercetare în programul include o gamă diversă de arii terapeutice, inclusiv cancerul, bolile cardiovasculare, dermatologice, imun-mediate, precum și a bolilor neurologice.

Programul Universitar este extrem de colaborare în cadrul Universității larg din Montana comunitatea de cercetare cu diverse oportunități de studiu și cercetare la interfața de chimie, biochimie, biologie celulara, si genetica cu accente pe probleme de farmaceutice si importanta biomedicale. Facultatea în program sunt, de asemenea, strâns aliniate cu mai multe centre de cercetare multidisciplinara de la Universitatea din Montana, inclusiv la Centrul pentru Biomolecular Structura și dinamica, Centrul pentru Mediu stiinte medicale, si Centrul pentru structurale pentru Neuroscience funcțional.

Curriculum

Ph.D. studenții sunt de așteptat să finalizeze formarea grad în termen de cinci ani. Cerințele de ieri includ:

Cursuri de bază:

BMED 615 Farmacologie moleculară
BMED 621 Medicinal Chemistry I - Drug Design, Dezvoltare și Discovery
BMED 632 Farmacocinetica avansate
BMED 594 Seminar (Seminarul și cercetare, progresul seminarul de informare)
BMED 605 Biomedical Ethics Cercetare
BMED 609 biomedicale Statistici
BMED 627 Dezvoltarea profesională (luate în primele trei semestru al programului)
BMED 637 Subiecte în Științe farmaceutice si Drug Design (luate în fiecare semestru al programului)
BMED 697/699 Cercetare / Disertatie
Cursuri opționale:

opționale de specialitate ales în funcție de interesele de cercetare pot include cursuri oferite în științe biomedicale (farmacologie, chimie medicamente, Neuroscience, toxicologie), Stiinte Biologice, si Chimie / Biochimie.

Rotații de cercetare:

studenti absolventi se vor roti prin laboratoarele de cel puțin trei membri ai facultăților în timpul primului an în program, după care studenții vor alege un consilier facultate de cercetare, comitet consultativ, și un proiect de cercetare disertație.

Planul propus de Studiu pentru doctorat în științe farmaceutice si Drug Design

Anul 1:

 • cursul de lucru de bază
 • rotații de cercetare
 • Selecția de consilier de cercetare
 • Selecția de comitet consultativ
 • Aprobarea plan de studiu
Anul 2:
 • Finalizarea bază și de muncă curs optional
 • Seminar informațional
 • cercetare disertație
Anul 3:
 • Aprobarea de Cercetare Propunere
 • Seminar de cercetare Progress
 • Examen cuprinzător
 • cercetare disertație
Anul 4:
 • cercetare disertație
 • Prepararea de depuneri de manuscris
Anul 5:
 • cercetare disertație și scriere
 • Prepararea de depuneri de manuscris
 • apărare disertație
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
5 anii
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Missoula, Montana
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Missoula, Montana
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala