$close

Filtre

Vezi rezultatele

Cele Mai Bune Diplome în Republica Cehă 2022

Persoanele care nu doresc să investească timp sau bani pe un studiu universitar formal pot să urmeze un program de diplomă. Acesta este ideal pentru cei care tocmai au terminal liceul și pentru cei care doresc o schimbare în carieră.Republica Cehă este în inima Europei, este un vecin de Slovacia, Austria, Germania și Polonia. Universități cehe oferi reputație de lungă durată și spe… Citeste mai mult

Persoanele care nu doresc să investească timp sau bani pe un studiu universitar formal pot să urmeze un program de diplomă. Acesta este ideal pentru cei care tocmai au terminal liceul și pentru cei care doresc o schimbare în carieră.

Republica Cehă este în inima Europei, este un vecin de Slovacia, Austria, Germania și Polonia. Universități cehe oferi reputație de lungă durată și specializări interesante.

Diplome în Republica Cehă

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Czech College
Praga, Republica Cehă

Acest program este conceput în principal pentru a se adapta o asistentă medicală educat străin pentru a practica în sistemul de asistență medicală Cehă.

Acest program este conceput în principal pentru a se adapta o asistentă medicală educat străin pentru a practica în sistemul de asistență medicală Cehă. -
Diploma
Normă întreagă
Engleză, Ceh
Campus