Filter
Diploma
Canada Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Diplome în Medicină în Canada

Persoanele care doresc să-și completeze cariera sau educația se pot înscrie la un program de diplomă. Diplome pot îmbunătăți setul de competențe și calificările studenților prin pregătirea acestora pentru o anumită carieră. Aceste programe durează de obicei doar o perioadă scurtă de timp.

Studiile în domeniul științelor medicale oferă studenților o bază largă de educație în industria sănătății și pregătirea pentru o carieră într-un cadru clinic sau non-clinic. Elevii pot alege să lucreze în administrarea și gestionarea asistenței medicale sau să folosească instruirea în domeniul științelor medicale ca bază pentru educația medicală ulterioară.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

Diplomă în Medicină în Canada

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Medicină, Canada

Vancouver Career College

Programul asistentei medicale oferă formarea specializată necesară pentru a lucra ca îngrijitor intermediar sau extins care lucrează cu pacienți vârstnici sau cu handicap ... [+]

Programul asistentei medicale oferă formarea specializată necesară pentru a lucra ca îngrijitor intermediar sau extins care lucrează cu pacienți vârstnici sau cu handicap.

Programul îi învață pe elevi cunoștințele medicale fundamentale de care vor avea nevoie pentru a reuși în această industrie, inclusiv terminologia medicală, fiziologia, condițiile cronice. Elevii învață să monitorizeze sănătatea pacientului, să păstreze dosarele pacienților și să creeze o rețea de sprijin pentru un pacient cu nevoi speciale și pentru familia sa.

Elevii din acest program completează două stagii clinice de îngrijire clinică pentru a-și pune aptitudinile în practică. Absolvenții primesc mai multe certificări în plus față de Diploma de asistență medicală, inclusiv certificări în asistarea medicamentelor în asistată viață, prevenirea violenței pentru muncitorii sanitari provinciali, FOODSAFE nivel 1, CPR "C" și AED, sănătate mintală prim ajutor primar, WHMIS și mai mult .... [-]

Canada Burnaby Abbotsford Port Coquitlam
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză