HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Diplome Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Edinburgh în Marea Britanie 2020/2021

Persoanele care doresc să-și completeze cariera sau educația se pot înscrie la un program de diplomă. Diplome pot îmbunătăți setul de competențe și calificările studenților prin pregătirea acestora pentru o anumită carieră. Aceste programe durează de obicei doar o perioadă scurtă de timp.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Scoția este la nord de Marea Britanie și are peste 790 de insule. Capitala este Edinburgh, una dintre cele mai mari centre financiare. Sistemul de învățământ a fost întotdeauna diferit de restul din Marea Britanie. Scotia are 15 de universități, dintre care unele sunt mai vechi din lume.

Diplomă Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Edinburgh în Marea Britanie

rezultate găsite Filter

Științe anatomice (Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Învățare online)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Diploma
<
Frecvență redusă
<
12&nbsp;-&nbsp;48 luni
Engleză
Online

Acest certificat și diplomă postuniversitară reprezintă o oportunitate unică pentru studenții care doresc să exploreze aspecte ale anatomiei umane prin flexibilitatea unui pro ...

Citeste mai mult