$close

Filtre

Vezi rezultatele

Cele Mai Bune Diplome în Statele Unite ale Redcar în Marea Britanie 2022

Persoanele care nu doresc să investească timp sau bani pe un studiu universitar formal pot să urmeze un program de diplomă. Acesta este ideal pentru cei care tocmai au terminal liceul și pentru cei care doresc o schimbare în carieră.Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul… Citeste mai mult

Persoanele care nu doresc să investească timp sau bani pe un studiu universitar formal pot să urmeze un program de diplomă. Acesta este ideal pentru cei care tocmai au terminal liceul și pentru cei care doresc o schimbare în carieră.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Diplome în Statele Unite ale Redcar în Marea Britanie

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Redcar & Cleveland College
Redcar, Regatul Unit

Diploma de acces la învățământul superior este o calificare care pregătește persoanele fără calificări tradiționale pentru studii la universitate.

Diploma de acces la învățământul superior este o calificare care pregătește persoanele fără calificări tradiționale pentru studii la universitate. -
Diploma
Frecvență redusă
Engleză
Campus