HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Diplome Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Shah Alam în Malaezia 2020/2021

Persoanele care doresc să-și completeze cariera sau educația se pot înscrie la un program de diplomă. Diplome pot îmbunătăți setul de competențe și calificările studenților prin pregătirea acestora pentru o anumită carieră. Aceste programe durează de obicei doar o perioadă scurtă de timp.

Malaezia este o monarhie constituțională federală din Asia de Sud-Est. Se compune din treisprezece state si trei teritorii federale si are o suprafața totală de 329,847 km patrati separate de Marea Chinei de Sud în două regiuni de dimensiuni similare, Peninsula Malaezia și Malaysian Borneo.

Orașul Selangor este renumit pentru o populație bun de studenți care sunt în căutarea postuniversitar și diplome de doctorat în științe umaniste și arte. UNISEL Universiti Selangor este una dintre cele mai bune universități din Malaezia.

Diplomă Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Shah Alam în Malaezia

rezultate găsite Filter

Diplomă în asistență medicală

Sunway University
Diploma
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Diploma noastra in Nursing asigura ca elevii sa dobandeasca abilitati in tratarea, reabilitarea, consilierea si educarea pacientilor, a familiilor lor si a comunitatii. Ei luc ...

Citeste mai mult

Diplomă postuniversitară în îngrijire primară pentru vârstnici

Sunway University
Diploma
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul își propune să ofere absolvenților cunoștințe avansate și abilități în medicină geriatrică pentru a face față creșterii îmbătrânirii populației globale și creșterea ...

Citeste mai mult