$close

Filtre

Vezi rezultatele

Cele Mai Bune Diplome în Israel 2022

Persoanele care doresc să-și completeze cariera sau educația se pot înscrie la un program de diplomă. Diplome pot îmbunătăți setul de competențe și calificările studenților prin pregătirea acestora pentru o anumită carieră. Aceste programe durează de obicei doar o perioadă scurtă de timp.Oficial cunoscut sub numele statului Israel, țară vorbește fie ebraică sau arabă. Nivel… Citeste mai mult

Persoanele care doresc să-și completeze cariera sau educația se pot înscrie la un program de diplomă. Diplome pot îmbunătăți setul de competențe și calificările studenților prin pregătirea acestora pentru o anumită carieră. Aceste programe durează de obicei doar o perioadă scurtă de timp.

Oficial cunoscut sub numele statului Israel, țară vorbește fie ebraică sau arabă. Nivelurile de învățământ din țară sunt împărțite în primar, secundar și terțiar. Această țară are mai multe universități de formare profesională.

Diplome în Israel

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Strauss-Levy & Co
Ezor Tel Aviv, Israel

Aflați cum să realizați un studiu clinic care va genera suficiente dovezi clinice printr-un studiu clinic compatibil, bine conceput și de înaltă calitate.

Aflați cum să realizați un studiu clinic care va genera suficiente dovezi clinice printr-un studiu clinic compatibil, bine conceput și de înaltă calitate. -
Diploma
Normă întreagă
Frecvență redusă
6 luni
Engleză
Online