HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Diplome Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Johannesburg în Africa de Sud 2020/2021

Persoanele care nu doresc să investească timp sau bani pe un studiu universitar formal pot să urmeze un program de diplomă. Acesta este ideal pentru cei care tocmai au terminal liceul și pentru cei care doresc o schimbare în carieră.

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

Orașul Johannesburg este cea mai mare sursă de aur și diamante în Africa de Sud. Aceasta este baza a Curții Constituționale din Africa de Sud și este cel mai mare și mai bogat oraș din provincia Gauteng. Acesta este acasa, la Universitatea din Johannesburg.

Diplomă Part time în Statele Unite ale Johannesburg în Africa de Sud

rezultate găsite Filter

Diplomă în îngrijiri medicale de urgență

University of Johannesburg
Diploma
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Solicitanții li se va solicita un interviu personal structurat, o evaluare fobie, un examen medical, o aptitudine fizică și o evaluare a competenței înotului.

Citeste mai mult

Diplomă PG în Managementul și Leadershipul în Sănătate - CIQ, Marea Britanie

Westford University College
Diploma
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
10 săptămâni
Engleză
Campus
Online

Asistența medicală de calitate este esențială pentru bunăstarea unei națiuni și este important ca organizațiile care doresc să se măsoare împotriva standardelor internaționale ...

Citeste mai mult