Diploma de studii postuniversitare online / Certificat în exercițiul clinic

Generalități

Programul de descriere

Obiectivul general al acestei diplome / certificat postuniversitar în exercițiul clinic este de a permite medicilor să prescrie exercițiul ca modalitate de prevenire a bolilor și de tratament într-o manieră sigură, eficientă și științifică. Materialul acoperit de acest curs include modalitatea de a evalua cu exactitate activitatea și starea de fitness și de a aplica aceste cunoștințe pentru prescrierea sigură și eficientă a exercițiului. Cercetarea prezentată pe parcursul acestui curs va permite o înțelegere a rolului exercitării în prevenirea și tratarea bolilor, în timp ce scenariile de caz și discuțiile de grup vor ajuta la aplicarea acestor cunoștințe la pacienții cu diferite patologii.

Acest certificat postuniversitar în Clinical Exercise va fi livrat online și va aborda modul în care activitatea fizică și exercițiul fizic pot deveni o parte integrantă a prescripției pacientului. În ultimii ani, au apărut dovezi cu privire la rolul exercițiului ca instrument de tratament pentru cei cu depresie, anxietate, tulburări cognitive, boli reumatismale și alte condiții în care exercițiile fizice nu erau în mod tradițional considerate benefice. Acest curs în Clinic Exercise a fost special conceput pentru a oferi profesioniștilor din domeniul sănătății cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni încrezători în exercițiul individual de prescriere la persoanele cu diferite patologii.

Module și evaluare

Acest nivel 9 Diploma de studii postuniversitare / Certificat în Exercițiul Clinic este livrat complet online și constă din patru Module care se desfășoară în perioada septembrie-iunie.

  • Modulul 1: Sistemul cardiovascular și respirator (10 ECTS)
  • Modulul 2: Activitatea fizică și exercițiul (5 ECTS)
  • Modulul 3: Exercitarea în prevenirea și tratamentul bolilor (10 ECTS)
  • Modulul 4: Exercițiul de prescripție pentru populațiile clinice (5 ECTS)

Elevii vor obține credit pentru o angajare satisfăcătoare cu prelegeri, prin efectuarea cursurilor necesare și prin finalizarea cu succes a examinărilor online și a sarcinilor desemnate.

Cerințe de admitere

Acest curs, sub rezerva aprobării consiliului, este deschis celor care au o diplomă de onoare în domeniile Fizioterapie, Medicină, Nursing, Terapie Ocupațională, Nutriție / Dietetică și Fiziologie. Solicitanții cu alte calificări vor fi evaluați individual, de către comitetul de selecție a cursurilor.

Solicitanții trebuie să aibă, de asemenea, o cunoaștere fluentă a limbii engleze. Elevii a căror limbă maternă nu este engleza vor avea nevoie de o calificare recunoscută în limba engleză, în conformitate cu cerințele stabilite în secțiunea 1.5 a documentului Cadrului 3 al Calendarului Postuniversitar.Taxe: 3288 €

Experiența de învățare online

Experiența de învățare online va fi în mod inerent diferită față de cea a predării față în față. Avantajele sunt că studenții pot participa de oriunde în lume, atâta timp cât au calificările necesare și acces la internet și tehnologie suficientă pentru a participa la curs. Natura online a acestui curs oferă flexibilitate elevilor prin care pot alege când și unde să se angajeze cu materialele de curs. Cu această flexibilitate, totuși, provine provocări. Rata abandonului cursurilor online este cunoscută a fi mai mare decât cursurile obișnuite față-în-față. Pentru a încuraja implicarea efectivă în continuare a cursului și pentru a profita la maximum de acest curs, am recomanda tuturor studenților să își rezerveze timpul în fiecare săptămână pentru a-și îndeplini sarcinile de învățare atribuite. Pentru finalizarea cu succes a acestui curs, este important să vă aliniați programul cu motivația dvs. și să contribuiți în mod regulat la comunitatea de clasă online, prin intermediul forumurilor de discuții și participării la seminariile web. Comunicarea regulată cu colegii de clasă și cu cadrele didactice universitare vă poate ajuta să comparați progresul dvs. și să depășiți dificultățile cu care vă confruntați.

Deoarece cursul propus este la un nivel postuniversitar, este de așteptat ca o mare parte din învățare să fie auto-dirijată, totuși orientarea și sprijinul vor fi oferite de către coordonatorul cursului sub formă de ore de lucru deschise, feedback privind misiunile și moderarea discuții online.

scrisoare de recomandare

După ce a absolvit un BSC. (Hons) în științe sportive și de exerciții, am fost suficient de norocoasă să fiu acceptat să particip la primul curs postuniversitar în cursul de exerciții clinice. Aceasta, pentru mine, a fost o alegere ideală care îmi lega în mod corespunzător interesele personale și responsabilitățile mele curente. În plus, flexibilitatea oferită de învățarea la distanță online a însemnat că am putut să studiez și să iau parte la cursuri din Orientul Mijlociu, în timp ce ocupam un loc de muncă cu normă întreagă.

În general, cursul a fost o experiență plăcută. Prelegerile au fost informative, aprofundate și au fost oferite de persoane prietenoase și cunoștințe, în timp ce forumurile de discuții acopereau frecvent subiecte actuale și relevante. Un punct de atracție deosebit pentru mine a fost varietatea gamei de experiențe și experiențe pe care fiecare coleg de clasă le-a adus. Acest lucru a facilitat un mediu pozitiv de învățare și mi-a permis să învăț de la o serie de opinii diferite împărtășite în mod regulat.

Cunoștințele aprofundate pe care le-am câștigat în timpul finalizării acestui curs mi-au oferit încredere pentru a evalua în condiții de siguranță și pentru a prescrie exerciții fizice persoanelor care suferă de condițiile pe care le-am limitat experiența anterioară.

Ultima actualizare Apr. 2018

Despre facultate

For over 400 years, the commitment to provide a superior education has seen Trinity College Dublin gain a well-deserved reputation as one of the world’s best universities, and as Ireland's top univers ... Citeste mai mult

For over 400 years, the commitment to provide a superior education has seen Trinity College Dublin gain a well-deserved reputation as one of the world’s best universities, and as Ireland's top university. Citește mai puţin