Diplomă dublă în domeniul farmaciei și biotehnologiei

Generalități

Programul de descriere

Extindeți-vă orizonturile

Diplomă dublă în domeniul farmaciei și biotehnologiei de la Universidad Europea este predată în șase ani și vizează combinarea formării farmacistului cu cele mai inovatoare cunoștințe în domeniul tehnologiilor aplicate științelor biologice, o zonă cu o proiecție viitoare în industria farmaceutică .

Evoluțiile în noile tratamente de origine imunologică reprezintă o provocare pentru industria farmaceutică, denumită în prezent biofarmaceutic. Aceasta face ca industria să solicite experți în medicină capabili să răspundă noilor provocări ale sectorului dintr-o perspectivă globală de cercetare, dezvoltare, producție, control și comercializare a produselor terapeutice.

Gradul dublu în Farmacie și Biotehnologie combină cele mai bune dintre cele două grade.

Facilități profesionale:

Lucrează într-un mediu real cu laboratoare specializate în biomedicină, biologie, genetică, microbiologie, chimie sau tehnologie farmaceutică; laborator pentru dezvoltarea de proiecte biotehnologice; facilități ale CSIC și Institutul de Sănătate al Carlos III pentru practici de imunologie sau Spitalul Paraplegics din Toledo pentru dezvoltarea unor practici de titlizare mai complexe care necesită utilizarea de echipamente mari.

Spitalul de farmacie:

În farmacia noastră comunitară, farmacie spitalicească și consultații clinice farmaceutice situate în spitalul simulat, unic în Spania, veți putea să vă confruntați cu cazuri clinice reale din prima zi cu care să învățați într-un mod practic, sigur și avansat.

inovare:

Nu numai în tehnologie și metodologie didactică; de asemenea, în subiecte noi, cum ar fi farmacogenetica.

Excelenta cloister:

Conectați-vă la viața profesională din mâna profesorilor noștri. Experienți profesioniști activi care își dezvoltă activitatea în zonele celor mai importante spitale și companii din țară.

CUNOȘTINȚAȚI LA PREVENIREA ȘI CERCETAREA SĂNĂTĂȚII CU CARE AȚI VĂ REDUCIȚI SUMA DE DIDACTICĂ PÂNĂ LA 15%.

Formare practică, utilă și reală:

Studiați diploma dublă în domeniul biotehnologiei în domeniul farmaciei la Universidad Europea este să vă înveți profesia cu un model inovator de pregătire cu eficacitate dovedită internațională, pe de o parte pe baza integrării conținutului curricular, a educației interprofesionale, a scenariilor simulate și a învățării clinice de calitate, astfel încât aveți cea mai bună pregătire în calitate de farmacist și la care puteți utiliza metodologia proiectată pe bază de școli, care constă într-un sistem complet de învățare inovatoare în care vă veți bucura de învățare și de lucru pe proiecte reale de cercetare biotehnologică, obținând o pregătire eminamente practică și multidisciplinară.

Toate acestea, cu un follow-up academic individualizat, precum și sprijinul unui mentor personal care vă va însoți în cariera dvs. academică și profesională.

facilități

Pentru a putea profita la maxim de modelul academic inovativ, Facultatea de Științe Biomedicale și de Sănătate vă oferă cele mai avansate laboratoare - camere de simulare, echipate cu cea mai inovatoare tehnologie:

- laboratoare specializate echipate cu cele mai avansate echipamente și echipamente informatice în care veți aplica toate cunoștințele experimentale: biomedicină, biologie, genetică, microbiologie, chimie, tehnologie farmaceutică etc.

- Laboratorul propriu de gradul de a fi capabil să dezvolte practici de tehnologie farmaceutică

- Facilitățile CSIC și al Institutului de Sănătate Carlos III pentru practicile de virusologie și imunologie. Colaborarea cu centrul de cercetare al Spitalului Paraplegics din Toledo pentru dezvoltarea unor practici de titlizare mai complexe, care necesită utilizarea de echipamente mari

- Laboratoare de cercetare, conduse de cercetători de prim nivel și în care colaboratorii de burse colaborează.

- Laboratorul de dezvoltare a proiectelor biotehnologice

- Săli de lucru, săli de clasă bioinformatică, Hub Emprende, etc.

- Sali de simulare: Farmacie simulată comunitară și Spitalul simulat în care se află consultările noastre în domeniul farmaciei spitalicești și farmaceutice. În acest fel, vă veți adapta la tratamentul publicului, al pacienților și al altor profesioniști din domeniul sănătății și veți putea să deveniți un profesionist care să răspundă nevoilor actuale de asistență medicală ale populației.

caracter internațional

Pregătiți-vă să fiți un profesionist la nivel mondial, completând experiența dvs. de formare cu un sejur internațional.

În cadrul Facultății de Științe Biomedicale a Universidad Europea din Madrid punem un pariu pe un program internațional cu dublă diplomă în domeniul farmaciei și biotehnologiei, în care veți face cel puțin un subiect predat în întregime în limba engleză. În plus, veți desfășura activități în aceeași limbă pe parcursul studiilor noastre cu noi.

Faceți șederi internaționale în universități de prestigiu, unde puteți urma cursuri, stagii în laboratoare de cercetare, companii practice din sectorul farmaceutic și practici profesionale în domeniul farmaciei din țările Schengen (Uniunea Europeană: Marea Britanie și Franța). Universitățile cu care menținem un acord sunt:

 • REGATUL UNIT: UNIVERSITATEA PORTSMOUTH
 • REGATUL UNIT: UNIVERSITATEA DIN GREENWICH
 • REGATUL UNIT: UCL, LONDON CROATIA: UNIVERSITATEA RIJEKA
 • GERMANIA: UNIVERSITATEA DIN WURZBURG
 • MÉJICO: UNIVERSIDAD VALLE DE MÉJICO
 • BRAZILIA: UNIVERSIDADE POTIGUAR
 • CHILE: UNIVERSIDAD ANDRÉS BELLO

În plus, veți participa la organizarea de evenimente în campusul universitar: prelegeri și cursuri de masterat oferite de cei mai buni profesioniști din acest sector și de vorbitori de prestigiu internațional și multe alte activități.

Colaborarea companiilor

Principalele instituții unde practicați

În plus față de pregătirea teoretică și practicile de simulare pe care le veți avea în cadrul Facultății de Farmacie, veți încheia antrenamentul cu o învățătură practică de cea mai înaltă calitate. Pentru a face acest lucru, vă desfășurați stagiile în farmacii care au implementat ghidul de bune practici al Colegiului Oficial al Farmacistilor din Madrid (COFM) și / sau al spitalelor (Grupul Quirónsalud). Puteți, de asemenea, să faceți stagii curriculare în centrele de cercetare științifică sau în companiile farmaceutice.

Unde pot lucra?

La sfarsitul Double Diploma in Farmacie si Biotehnologie de la Universidad Europea din Madrid vei fi un profesionist de inalta calificare pentru exercitarea profesiei dumneavoastra in domeniul Farmacie comunitara si de spital, cu o viziune completa a Managementului si ingrijirea farmaceutice si de educatie interprofesionala . De asemenea, veți fi pregătit să lucrați și în alte domenii ale profesiei, cum ar fi cercetarea, dezvoltarea, producția, marketingul, managementul și controlul calității noilor medicamente, dispozitive medicale și produse biotehnologice.

Veți fi consolidat abilitatea de a analiza, comunica și de a lucra ca o echipă, dezvoltând abilități de management al afacerii cu un nivel ridicat de limba engleză, ceea ce va permite o proiecție internațională.

Companiile și sectoarele în care vă puteți dezvolta profesia:

 • Centrele de cercetare
 • Companiile farmaceutice
 • Industria alimentară
 • Industria chimică și de mediu
 • Produse cosmetice și alte produse de sănătate
 • Biroul de farmacie
 • Centre de spitale și alte servicii de sănătate
 • Administrarea sănătății
 • Consultanți și centre de predare

Farmacie o profesie reglementată

Obiectivul fundamental al diplomei farmaceutice de la Universidad Europea din Madrid este de a pregăti profesioniști cu un profil adaptat competențelor reglementate ale profesiei prin Ordinul CIN / 2137/2008, din 3 iulie, care stabilește cerințele pentru verificarea diplomelor universitare oficiale care se califică pentru exercitarea profesiei de farmacist.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Citeste mai mult

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Citește mai puţin
Madrid , Shanghai , San Diego , Irvine , Comunitatea Valencia , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spania Online , Las Palmas de Gran Canaria + 9 Mai mult Mai Puțin