Diplomă de master dual în conducerea asistenței medicale și administrarea asistenței medicale

Generalități

Programul de descriere

Obțineți un master dual în asistență medicală și afaceri: MSN / MBA sau MSN / MSM

Conceput pentru asistenții medicali care caută roluri de conducere extinse, acest masterat accesibil în asistență medicală și programul de absolvire a afacerilor oferă două opțiuni: Un MSN cu un MBA în Healthcare Administration sau un MSN cu un Master of Science in Management (Healthcare Administration concentration).

Programul de diplomă MSN acreditat CCNE se aliniază la obiectivele dvs. de carieră

Alegeți programul de studiu MSN cel mai bine aliniat obiectivelor dvs. Fiecare grad oferă un nucleu de cursuri de asistență medicală la nivel de masterat care vă pregătesc pentru practica avansată. Programul MSN / MBA are o abordare mai cantitativă, încorporând aspecte financiare, economice și juridice în curriculum. MSN / MSM pune accentul pe leadership, managementul schimbărilor și luarea deciziilor.

MSN cu dublă diplomă multiplică opțiunile de carieră

Un MSN cu MBA sau MSM vă pregătește să ghidați personalul și organizațiile din domeniul sănătății prin provocările sistemului de sănătate actual. Asumați-vă roluri manageriale sau executive, explorați elaborarea politicilor sau advocacy și sporiți-vă expertiza în problemele financiare și de reglementare care afectează asistența medicală. Aceste masterate în asistență medicală deschid multe uși.

Programul flexibil MSN / MBA sau MSM se potrivește vieții și bugetului dvs.

Programul WilmU MSN / MBA sau MSM combină academicienii riguroși cu flexibilitate și accesibilitate de neegalat. Finalizați-vă programul personal sau 100% online prin cursuri de bloc de 7 săptămâni. Tarifele scăzute ale WilmU, în stat, sunt disponibile tuturor studenților, indiferent de statul lor de reședință.

Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Wilmington University is your gateway to academic and professional success in the health care field! Programs within the College of Health Professions are unique in that we offer ONLY degree completio ... Citeste mai mult

Wilmington University is your gateway to academic and professional success in the health care field! Programs within the College of Health Professions are unique in that we offer ONLY degree completion programs for RNs. Initial preparation to become a Registered Nurse is not offered. We respect your prior learning and therefore have a liberal transfer credit policy. Because we serve working professionals, we offer flexible schedules that enable you to balance the challenges of work, personal, and educational commitments. Citește mai puţin