Read the Official Description

practică orientată spre o diplomă de master în cazul în care farmaciștii și alte cadre medicale împărtășesc aspectul lor specifice, cu un obiectiv clar: optimizarea terapiei medicamentoase pacientului.

farmacoterapie avansat, centrat pe pacient

Studierea acestui maestru elevii vor învăța să identifice indicatori de eficiență și de siguranță pentru fiecare pacient de management, în scopul de a personaliza obiectivele terapeutice, instrument-cheie pentru a urmări eficacitatea și siguranța tratamentului medicamentos.

practică

echipa de predare MasterAF_USJ este format din profesori și profesioniști recunoscuți pe plan internațional care predau din practica, contribuind experiența lor de a transmite studenților abilități practice și cunoștințele necesare pentru a avansa practica de ingrijire farmaceutice, autonomie și eficiență.

Ph.D. itinerariului

După finalizarea Master-ului se poate accesa în mod direct perioada de cercetare a doctorat. MasterAF_USJ este un oficial Universitatea de Master, recunoscut ca studii universitare doilea ciclu în conformitate cu criteriile actuale ale SEIS. Maestrul conține un modul Aplicată Metodologia științifică și elevii să completeze un proiect de cercetare in sine (teza de proiect master), lăsând calea deschisă pentru o posibilă realizare a unui mod de doctorat.

Tele-presentiality

Elevii se pot lua MasterAF_USJ de la distanță. Sesiunile de Master (cursuri săptămânale și ateliere de lucru pentru saptamana lunare) sunt transmise în direct prin "Sala de ședințe", platforma USJ. Studentul poate interacționa în mod direct (prin chat, voce și imagine), cu profesorul și alți studenți.

Obiective și competențe

  • Să înțeleagă sensul de "serviciu centrat pe pacient" și evoluția rolului profesional al farmacistului in cadrul unei echipe de sanatate axat pe nevoile pacientului.
  • Cunoscând procesul de îngrijire a pacienților în contextul îngrijirilor farmaceutice, precum și să dezvolte abilități de a efectua, în practică, cu eficiență și autonomie.
  • să stabilească în mod clar obiectivele terapeutice ale farmacoterapie pentru fiecare pacient.
  • Să identifice indicatori ai nevoie, eficiența, siguranța și aderența care să permită să urmăriți rezultatele farmacoterapie unui pacient.
  • Dobândi cunoștințe avansate cu privire metodologice de aplicare baze și statistici în domeniul cercetării de sănătate.

Program

MODULUL TIP CREDITE
Îngrijire farmaceutică obligatoriu 18
EXPERIENȚA obligatoriu 18
ADVANCED farmacoterapie obligatoriu 12
METODOLOGIE APLICAT SCIENCE obligatoriu 6
SFÂRȘITUL MASTER DE LUCRU obligatoriu 6
- total 60
Program taught in:
Spaniolă

See 2 more programs offered by San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge »

Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Oct. 2019
Duration
1 an
La zi
Price
6,060 EUR
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date