Read the Official Description

Conștienți de faptul că pentru profesioniștii din domeniul sănătății științele didactice și de cercetare sunt o completare esențială pentru activitatea lor de zi cu zi, Universitatea San Jorge oferă titlul oficial: Master în Cercetare în științe medicale ca o modalitate de a satisface această nevoie. Se intenționează ca elevii obține abilitățile necesare pentru a trece în condiții de siguranță în domeniul cercetării, comunicarea constatărilor și cunoștințele lor și, de asemenea, să dobândească o formare avansată de specialitate în orice domeniu de fizioterapie, Nursing si Stiinta sportul și activitatea fizică.

Adresează absolvenților / absolvenților sau absolvenți de Farmacie, Asistență Medicală, Fizioterapie, Terapie Ocupațională, Fizioterapie, Stiinta de activitate fizica si sport, Medicina si stiinte conexe, precum și un conținut diversificat în patru module obligatorii și două opționale, oferă posibilitatea elevii să dobândească cunoștințele și aptitudinile și să știe cum să se integreze în scopul de a face judecăți, să comunice concluziile lor și să încurajeze dezvoltarea lor în continuare, în mod independent.

Cercetarea este un complement esențial pentru activitatea profesională. Toate cadrele medicale vor trebui să demonstreze capacitatea de cercetare de predare și în activitatea lor profesională. Prin urmare, este esențial să se promoveze cercetarea atât pentru profesori cât și de orice absolvent profesionale, recente sau student. Dar, promovarea și dezvoltarea cercetării în științe medicale necesită o formare adecvată pentru a furniza strategii și resursele necesare pentru profesioniștii din domeniul sănătății pentru a desfășura activități de cercetare și de aplicare a rezultatelor sale. Prin urmare, și din module de cercetare aplicată și analiza și interpretarea datelor în domeniul științelor medicale, studenții dobândesc o formare adecvată în metodologia științifică, care vă va permite să studieze date și dovezi cu rigoare și să difuzeze cercetarea lor in reviste impact și prestigiu științific.

Faptul de a încorpora acest maestru unele de predare avansate prin practica modul de predare în cercetare și învățământul superior, este nou, și oferă o oportunitate pentru acești profesioniști să se adapteze la noile cerințe ale Spațiului european al învățământului superior. Continutul acestui modul este o declarație de intenție cu privire la ideea de a transmite necesitatea ca cadrele didactice să fie îndrumare și sprijin studenților, pentru a schimba rolul tradițional al cadrelor didactice și profesor, în conformitate cu tendințele actuale în domeniul educației. Acesta își propune să-i învețe să comunice în mod clar, pentru a crea un mediu sigur în care învățarea activă, practică și anime reflecție ulterioară. Mai mult decât atât, în ceea ce privește științele sănătății, devine din ce în ce mai evidentă utilizarea tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) pentru dezvoltarea activității profesionale și, prin urmare, studenții vor avea acces la cele mai inovative tehnologii de predare, cum ar fi sunt utilizarea simulatoarelor sau a sistemelor de evaluare funcțională a activității fizice clinice.

Conținutul acestui modul va acorda studentului posibilitatea de a: aplica cercetării și inovației în practică pedagogică, cunoașterea managementului calității ca element-cheie în procesul de îmbunătățire continuă în procesul de predare și de cercetare, utilizarea eficientă a tehnologiilor informare și comunicare, ca instrumente de predare, cunosc baza pentru aplicarea metodologiilor de e-learning și e-evaluarea orientată spre e-learning și pe scurt, să dobândească abilitățile necesare pentru a aplica metode de predare și de active de învățare și evaluare în concordanță cu competențele care urmează să fie elaborate de către elevi în funcție de natura disciplinei cunoștințelor.

Munca de îngrijire în asistență medicală și fizioterapie, acesta ar trebui să fie completate de proiecte de cercetare pentru dezvoltarea managementului care alapteaza, structurile și metodele de lucru și resursele necesare. În Master, aspectele legate de cercetare și de inovare in domeniul ingrijirii sanatatii, asistentei medicale clinice, în situații asociate cu handicap și dependență, de prevenire și de promovare a sănătății în terapia durerii și geriatrie și gerontologie vor fi abordate. Mai mult decât atât și din moment ce acest maestru ar trebui să urmărească în permanență pentru a îmbunătăți competența profesională a studenților, ei vor avea cele mai avansate dintre cele disponibile în prezent și în special de tehnologie de predare clinice de înaltă fidelitate mijloace de simulare.

Prin această formare la nivel mondial este destinat studenților să fie în măsură mai târziu pentru a da răspunsuri la situații complexe în cadrul unei echipe, conceperea și realizarea de proiecte de cercetare ale subiectelor studiate în acest modul și pentru dezvoltarea dinamică de competențe grupuri de lucru, organizarea asistenței medicale și care vizează atât cercetarea de promovare a sănătății în acest domeniu de intervenție clinică.

Modulul opțional Fizioterapie si Stiinta activității fizice și sportului permite studenților să se dezvolte în paralel, în două linii: clinică, care achiziționează atât bazele pentru o motivare corespunzătoare diagnostic orientat, cum ar fi formarea în fizioterapie avansată și linia cercetare și predare în fizioterapie, care să genereze profile profesionale, cu o capacitate critică și pentru a promova producția de cercetare științifică în terapie fizica si activitate fizica Stiinte si sport. Faptul că această universitate are linii deschise de cercetare in biomecanica, neurologice și neuropsihice fizioterapie reabilitare este un aspect care dă valoare și susține abilitățile de predare a acestui maestru. Mijloacele și resursele pe care le reprezintă, un nivel foarte specializat poate fi extrem de atractiv și benefic pentru cei care le pot folosi și capacitatea de predare, fie ca bază pentru cercetare.

Se intenționează ca această educație absolvent servește la formarea profesorilor-cercetători fizioterapeuti capacitatea reală de a dobândi gradul de doctor și o parte din facultatea de o universitate așa cum se întâmplă deja în unele țări vecine cu un profil profesional numit Mișcarea om de știință sau numit cercetător kinetoterapeut (PT Research).

În ceea ce privește aspectul că acest modul dedicat Stiinte de activitate fizica si sport, vor fi analizate aspectele aprofundate legate atât de evaluarea stării fizice în situații normale și patologice, cum ar fi activitatea fizică și relația sa cu alte factori bio-psiho-social. de cercetare vor fi abordate în noile tehnici de biomecanica și analiza mișcării. Se intenționează ca elevii să cunoască diferitele dimensiuni care influențează activitatea fizică a individului., Este capabil să stabilească cele mai importante interdependențele între ele și să tragă concluzii care să permită o înțelegere mai cuprinzătoare a proceselor de ameliorare a stării sănătate fizică și / sau îmbunătățirea și aplicarea cunoștințelor și a concluziilor trase la unicitatea fiecărei persoane și de context.

Din cunoștințele și abilitățile dobândite în modulele menționate, studentul, cu tutela și îndrumarea unui profesor, va fi gata de a planifica, dezvolta, prezent și apăra Teza de lucru de master. Scopul final este de a permite, în viitor, pentru a aborda proiecte mai ambițioase, cum ar fi teza de doctorat sau activitățile profesionale în privat academic, cercetător, medicale sau industriale, publice sau pentru care formarea este necesară în cercetarea într-o specialitate, cum ar fi Farmacie, Asistență Medicală , terapie ocupațională, Podiatry, Științe fizică și Sport Medicină și științe conexe.

În cele din urmă, fiind în același timp conștienți de faptul că cursurile de predare și de specializare în științe medicale tratate aproape exclusiv tehnice, de diagnostic și terapeutic, conținutul acestui Master oferă importanța necesară pentru alte aspecte, cum ar fi îmbunătățirea relațiilor interpersonale, abilități de conducere, de luare a deciziilor, de comunicare și de îmbunătățire a performanței personale atât și organizarea muncii. Obținerea unor rezultate optime în sănătate și sociale necesită prezența profesioniștilor abilități non-tehnici bazate pe lucrul în echipă, comunicarea, prioritizarea sarcinilor, coordonarea și utilizarea corespunzătoare a resurselor, aspecte acestea se prefigurează conținutul acestui proiect de formare.

Pentru a efectua fiecare dintre aspectele discutate, Master are o facultate restante de profesori, multidisciplinar și este format din medici profesioniști cu exercitarea de solvabilitate de protecție extensivă personalizată a studenților și direcția muncii lor teza de master.

Obiective și competențe

Propunerea de învățământ de Master, luate în considerare în designul său și în dezvoltarea secvențială de formare elevii lor ar trebui să se desfășoare cu respectarea drepturilor fundamentale, a principiilor democratice, principiile egalității între bărbați și femei, solidaritatea, protecția mediului , accesibilitate universală și design pentru toți și cultură a păcii.

Master plan a fost elaborat în baza ideilor generale ale Spațiului european al învățământului superior (SEIS), precum și directivele și liniile directoare ale Ministerului Educației și Științei, precum și criteriile emise de Universidad San Jorge.

În plus față de coincidență generală au stat tuturor acestor criterii, precum și spiritul de inovație și de deschidere promovată de către toți actorii care au fost implicați în procesul de proiectare și de elaborare a planului, colectate hotărât de către membrii acestui comitet.

În scopul de a îndeplini cerințele care decurg din legislația UE și de stat, gradul de Master îndeplinește următoarele obiective generale:

  • Adaptarea la Spațiul european al învățământului superior (SEIS).
  • Adaptarea la Spațiul European de Cercetare (SEC).
  • Conformitatea cu Dublin descriptorii stabilit pentru programe de Master al Spațiului European al Învățământului Superior, și în conformitate cu descriptorii conținute în Cadrul spaniolă al Calificărilor pentru Învățământul Superior (MECES).
  • Faceți cunoștință cu deficiențele educaționale ale absolvenților ce țin de domeniul cercetării și mai specific pentru cercetare in stiinte medicale.
  • Încorporarea de cercetare orientate pe drumul cel bun pentru sănătate, în funcție de piața actuală are nevoie de formare.
  • Tren absolvenți pentru a aborda domenii de cercetare în mediile academice profesionale și / sau.
  • Diplome Oferta și Grade absolvenților în ramura de cunoștințe de stiinte medicale, un acces la studii doctorale printr-un program care vizează realizarea unei lucrări de cercetare legate de domeniul lor de studiu de Master.

Fiecare și fiecare dintre aceste obiective, care să conducă la asigurarea accesului absolvenților și / sau absolvenți la studii postuniversitare pentru generarea, transferul și adaptarea R + D + I, în special absolvenți ale căror calificări nu le permite accesul la acest ciclu direct.

Obiectivele specifice pe care trebuie să le îndeplinească calificările, constau dobândi competențe specifice legate de grupurile de lucru de cercetare și de organizare și de cercetare pentru predare aplicate, grupate în cunoștințe și abilități.

Echilibrul necesar între aspectele teoretice și practice ale formării în care disciplina este destinat cu acest masterat de master, trebuie să vă asigurați rândul său, dobândirea de competențe, abilități și cunoștințe riguroase bazate pe profilele de mai sus.

Program

MODULUL TIP CREDITE
APLICATE DE CERCETARE DE SĂNĂTATE ȘTIINȚE obligatoriu 10
ANALIZA DATELOR ȘI INTERPRETAREA ÎN SĂNĂTATE ȘTIINȚE obligatoriu 10
CERCETARE ȘI PRACTICA DE PREDARE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR obligatoriu 12
Tendințe noi în știință CERCETARE IN KINETOTERAPIE ȘI SPORT facultativ 10
TENDINȚE NOI ÎN CERCETARE NURSING facultativ 10
SFÂRȘITUL MASTER DE LUCRU obligatoriu 18
- total 60
Program taught in:
Spaniolă

See 2 more programs offered by San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge »

Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Oct. 2019
Duration
1 an
La zi
Price
6,720 EUR
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date