Diplomă de master în nutriție în activitatea fizică și sport - semipresencial

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

 • Modality: Amestecate
 • Durata: 1 an universitar
 • credite ECTS: 60

Presentación

În societatea noastră există o preocupare tot mai mare de a aprofunda toate aspectele legate de nutriție și de sănătate. Tot mai multe dovezi ale legăturii intime dintre prevenirea si chiar tratarea diferitelor patologii și diferitele orientări și strategii alimentare. Sportul nu a fost străin de această preocupare și a fost mult timp știu că nutriție sport este esențele o parte a performanței și succesele lor. În acest sens, considerăm că așa-numitele „formare biologică“, care include nutriție, hidratare, stilul de viață, etc. este, în acest moment, ceva esențial în viața oricărui atlet și, desigur, oricine.

Pe de altă parte, asistăm la o confuzie extraordinară în elementele de bază ale Sport Nutrition cum este considerat în multe trimestre că acest lucru se bazează exclusiv pe produsele de droguri și consumul acestora depinde exclusiv de dezvoltarea activității fizice și sportului. Acest lucru nu este, nutriție sport este „nutriție sport“ și bazele lor sunt în utilizarea unor criterii științifice de diferite produse alimentare și aplicații strategice de proiectare.

Gradul de Master în Nutriție în activitatea fizică și Științe Sport de la Universitatea Catolică San Antonio de Murcia este poziționat în mod clar la sediul descrise, pariurile la sănătate ca bază fundamentală pentru fiecare aspect legat de activitatea fizică și sport și să obțină cel mai mare performanțele atletice într-un loc curat și sănătos. Pentru a face acest lucru în adâncimea maximă oferta noastră de program și rigoare în aspectele biochimice și fiziologice care susțin nutriție sport precum și în studiul aprofundat al produselor alimentare și de prelucrare a produselor alimentare sale pentru a îmbunătăți performanța. Acestea sunt, de asemenea, incluse în evaluarea de predare a statutului și a psiconutricionales aspectele nutriționale care afectează sportul și alte aspecte care completează un program cuprinzător și atractiv.

Bazat pe tot ceea ce este descris, Master în Nutriție în activitatea fizică și sport își propune să realizeze formarea completă, actualizată și structurată științific pentru toți profesioniștii care doresc să aprofundeze domeniul nutriției sportive și, astfel, face simultan domeniul sănătății.

destinatari

Grade de la care se pot accesa această diplomă de studii postuniversitare sunt:

 • Absolvent / Diplomă în Nutriție Umană și dietetică
 • Alte calificări legate direct: fac parte din zona de stiinte medicale și activitatea fizică și sport (*)

Profilul dorit de intrare va fi:

 • Interesul în probleme de nutriție, activitate fizică și sport
 • cariere Oriented în unitățile de nutriție clinică, organizații sau cluburi sportive profesioniste, centre de înaltă performanță.

Perspectivele de carieră

Profilul absolvent este bine adaptată la cererea tot mai mare pentru profesioniștii din domeniul alimentației în activitatea fizică și de către sportivi, organizațiile sportive profesionale sau cluburi și chiar de către cetățeni care joacă sport ocazional.

Master în activitatea fizică și sport va instrui profesioniștii din domeniul Health Sciences capabil să dezvolte și să gestioneze nutriție sport la sportivi amatori și profesioniști.

Planul de studiu

Modulul I - Concepte pentru o alimentație corectă planificare

 • fiziologice și metabolice ale exercitării
 • Termoreglare, hidratare și exercițiile fizice
 • psiconutricionales aspecte ale sportului
 • Tehnici culinare în sport

Modulul II - Aplicată Sport Nutrition

 • Nutriție în sport de înaltă performanță
 • nutriție sport adaptate la situații speciale
 • SIDA ergogenic

Modulul III - Valoarea nutrițională

 • evaluarea stării de nutriție aplicată în domeniul sportului
 • kinanthropometry

Modulul IV - Lucrări de plasare și Master tezei de doctorat

 • Master tezei de doctorat
 • Plasament
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

La Universidad Católica San Antonio - UCAM, como universidad católica, se caracteriza por ofrecer a sus alumnos una formación integral, basada en los conocimientos teóricos y técnicos específicos de c ... Citeste mai mult

La Universidad Católica San Antonio - UCAM, como universidad católica, se caracteriza por ofrecer a sus alumnos una formación integral, basada en los conocimientos teóricos y técnicos específicos de cada titulación más la formación humana anclada en los principios del humanismo cristiano, a esta labor se dedican un claustro docente de reconocido prestigio y un equipo de tutores personales, Citește mai puţin
Murcia , Spania Online + 1 Mai mult Mai Puțin