Diplomă de licență în fizioterapie

Generalități

Programul de descriere

Licențiat în Medicină
210 de credite ECTS
Admisie 20
Programul de studii în fizioterapie
Campus: Satakunnankatu 23, Pori

Date importante

Perioada de aplicare: ianuarie 2020
Examen de admitere: aprilie 2020
Studiile încep: toamna 2020

Experții de mișcare și capacitatea funcțională

Un fizioterapeut este capabil să elaboreze un plan de fizioterapie de înaltă calitate, bazat pe dovezi, împreună cu un client și să stabilească planul de evaluare, nevoile clientului și raționamentul clinic. Programul de studii în domeniul fizioterapiei deschide oportunități de lucru în domeniul reabilitării, atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public. După absolvire, aveți dreptul să utilizați un fizioterapeut titular de profesie, așa cum este prevăzut într-un decret.

Studenții SAMK vor fi angajați

Puteți lucra în domeniul reabilitării atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public. Cunoștințele dvs. de bază se află în domeniul evaluării și sprijinirii mișcării și funcției. Puteți lucra cu persoane de toate vârstele în spitale, centre de sănătate, practici private, industrie, cluburi sportive, clinici și organizații neguvernamentale.

 • Fizioterapeut (AMK).
 • Licențiat în Medicină.
 • Un instructor în activitatea fizică adaptată.

Campusul modern și versatil

Noul campus SAMK este situat în centrul orașului Pori și reprezintă mediul de învățare al viitorului.

 • Peste 4000 de studenți.
 • Diversificate: afaceri, asistență medicală și servicii sociale, tehnologie, turism.
 • Aproximativ 600 de grade pe an.
 • Linii de trafic bune: situat lângă Centrul de călătorie din Pori. Este ușor să ajungeți cu autobuzul local sau la distanță și la distanță de mers pe jos de aeroport.

Conţinut

 • Abilități de comunicare și interacțiune.
 • Cerințele și competențele profesiei viitoare.
 • Funcționalitatea umană și capacitatea de mișcare.
 • Dovezi bazate pe metode de fizioterapie.
 • Instruire practică.
 • Cercetare și dezvoltare de fizioterapie.

Un fizioterapeut este capabil să elaboreze un plan de fizioterapie de înaltă calitate, bazat pe dovezi, împreună cu un client și să stabilească planul de evaluare, nevoile clientului și raționamentul clinic. Fizioterapeutul ia în considerare orientările etice, legislația și eficacitatea în activitatea sa. Are bune abilități interculturale, interactive și educaționale și poate participa la proiecte care implică o cooperare multidisciplinară.

caracter internațional

Internaționalitatea este integrată ca o parte naturală a programului de studii. Competența internațională se manifestă ca abilități lingvistice, abilități interactive și competențe culturale. Studentul operează în grupuri și rețele cu persoane din diferite medii culturale, dezvoltând abilități de comunicare interculturală. Studentul are, de asemenea, posibilitatea de a încheia studii sau perioade de practică în străinătate.

După absolvire, aveți dreptul să utilizați un fizioterapeut titular de profesie, așa cum este prevăzut într-un decret. Informații suplimentare .

Autoritatea Națională pentru Afaceri Medicalegal (TEO) și biroul provincial de stat supraveghează practica fizioterapiei, care este reglementată de legislația, valorile, etica profesională și practicile eficiente din cadrul fizioterapiei. Informații suplimentare .

Formare practică și teză

Instruirea practică introduce studentul în sarcini practice care sunt esențiale în special în ceea ce privește aptitudinile profesionale și aplicarea cunoștințelor și aptitudinilor în activitatea profesională. Instruirea practică poate fi finalizată în sectorul privat sau public, ca antreprenor sau într-un alt mediu de lucru aprobat separat, care îndeplinește criteriile stabilite, fie în Finlanda, fie în străinătate.

În teză, vă demonstrează capacitatea de a vă aplica cunoștințele și aptitudinile în îndatoririle practice legate de studiile profesionale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international stu ... Citeste mai mult

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international students studying in our campuses every year. Citește mai puţin
Pori , Pori , Rauma , Huittinen , Kankaanpää , Finlanda Online + 5 Mai mult Mai Puțin