Diplomă de licență în chiropractic

Generalități

Programul de descriere

Datorită sfaturile experților în dezvoltarea programelor de învățământ și oameni de vază ai profesiei Chiropractic, CCA a pregătit un program unic de studii are drept scop de a combina disciplina de chiropractic cu strategii de predare avansate, învățare și evaluare .

Știință, artă și filozofie

Chiropractic a fost bazându-se în mod tradițional pe trei piloni: filosofie, știință și artă. Prin urmare, în dezvoltarea curriculum-ului, prioritatea echipei noastre academice a fost de a realiza un echilibru între aceste trei piloni. Având în vedere că curriculum-ul este în conformitate cu principiile chiropractic, combina studiul științelor fundamentale și clinice cu o reflecție profundă asupra capacitatea innascuta a corpului nostru de a optimiza sanatatea lor.

Scoala bilingvă

CCA este o școală internațională cu două limbi oficiale: spaniolă și engleză. Pe parcursul primului an, clasele de predare va fi tradus simultan și, de asemenea, cursuri de limbi străine de sprijin sunt oferite pentru ca elevii să urmeze cursuri în același timp își îmbunătățesc cunoștințele. În ultimii doi ani, în timp ce toate prelegeri vor fi predate în limba engleză, va fi în practicile spaniole.

Planul de dezvoltare personală și reflectorizante practică

Aceste module sunt concepute pentru a stimula capacitatea elevilor de a înțelege ceea ce învață și cum se descurcă și a le ajuta comentariu, planul și să își asume responsabilitatea pentru învățarea independentă, în care descoperi propriile abilități de conducere și spirit de echipa.

cercetare

Curriculum-ul nostru permite de la început, elevii încep să înțeleagă și să dezvolte cercetare științifică, practică bazate pe dovezi și gândirea critică-analitică. Astfel, în ultimii ani, curriculum-ului, elevii vor avea pregătirea necesară pentru a face un proiect de cercetare final.

Experiența clinică

Modul noptieră este esențială încă de la început, astfel încât CCA oferă studenților posibilitatea de a observa și de a lucra cu chiropracticieni cu experiență în timp ce grija pentru pacientii din Chiropractic Centrul CCA. În al patrulea și al cincilea an, elevii vor oferi ingrijire chiropractic pentru pacienti sub supravegherea de profesioniști calificați.

Ultima actualizare Ian 2016

Despre facultate

Chiropractic is the largest natural health care profession in the world. Now established in over 70 countries, this rapidly growing discipline has 90,000 professionals trained at accredited colleges/u ... Citeste mai mult

Chiropractic is the largest natural health care profession in the world. Now established in over 70 countries, this rapidly growing discipline has 90,000 professionals trained at accredited colleges/universities predominantly located in North America and Anglo-Saxon countries. Chiropractic is a primary contact health care profession that is well established in a number of countries around the world. Chiropractic focuses on the relationship between the body’s structure – mainly the spine – and it’s functioning, as regulated by the nervous system. Citește mai puţin