Diplomă de infirmieră

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Cursul

Programul de licență în asistență medicală UNIMAR a fost de operare din 1989 și este recunoscut de avizul Consiliului Federal al Educației nr 27/93, și Ordonanța nr 472, din 15 martie, 1993. 80 de studenți pe an sunt oferite pe timp de noapte. Locuri sunt ocupate de studenți în număr mare din alte orașe, cunoscatori de tradiția lor. Învățătura de Nursing proiectului de golf a fost construit sediul în misiune, viziunea și valorile de la Universitatea din Marilia. De la aceste premise proiectul Pedagogic a Cursului stabilește misiunea solicită inseparabilitatea de predare, cercetare și extensie. Integrarea între predare și de servicii, dreptul la sănătate și lupta pentru a construi un nou model de ingrijire, ghidat de principiile SUS, legate de echitate și de îngrijire cuprinzător pentru sănătatea oamenilor și a comunității. Cursul Nursing UNIMAR produce și învață știința de a societății integrate, cu arborele în îngrijire a sănătății.

Cariera

Manipulați progresele științifice și tehnologice ascuțite ale timpului nostru, schimbările rapide apar în toate sectoarele societății. Cu asistenta medicala nu ar putea fi altfel. În prezent, asistenta este conștient de o luptă spre noi orizonturi pentru noi realizări în toate nivelurile: științifice, politice, economice, culturale și sociale. Nursing astăzi este o zonă de sănătate care se ocupa cu diagnosticul de nevoile de sanatate, baza de prescriptie medicala, implementarea, evaluarea și ajustarea îngrijire medicală, care acționează întotdeauna pe omul (familie si comunitate), precum și asupra ecosistemului, pentru pentru a promova, menține și restabili sănătatea. Asistentele ar trebui să fie bine instruiți generalist, critică și capacitatea de reflexiv să cunoască și să acționeze asupra problemelor / situațiilor de cea mai raspandita de sanatate-boala in profilul national epidemiologice, cu accent pe regiunea lor de operare, identificarea dimensiunile bio-psiho-sociale ale determinanților săi.

Infrastructura de călătorie:

Noi credem că infrastructura este esențială pentru orice punct al cursului. Studentii nostri de la începutul cursului desfășoară activități în diferite setări: practici de laborator în cazul în care a început - formarea profesională a practicilor de asistenta medicala in acest scenariu, avem: 1 sala de operatie, 1 Ward, 1 ER, 1ambulatorio, 1 FSE, 1 de uz casnic, 1 bibliotecă și Box auto-studiu, cu manechine computerizate care reprezintă sistemele corpului uman, întreaga instalație permite contactul studentului cu profesia în scenariile controlate și protejate care asigură o mai mare siguranță și de calificare cu viitorul pacientului. Avem, de asemenea laboratoare: Anatomie de laborator, microscopie, biochimie, informatica, nutritie, printre altele. Pentru a efectua Internship supravegheate avem mai multe scenarii: Spitalul Universitar Specialitatea Clinic și acorduri cu lapte de maternitate picătură, spiritiste Spitalul de Marilia, Human Lapte Banca Marilia, UBS și Homes FSE și de asistenta medicala in orasul Marilia. În ceea ce privește colectarea de cărți de astăzi are 56,713 de titluri, baza de date EBSCO, Sciru, printre alte baze. Rețea wireles în întreaga campus.

Materiale de caracteristici specifice (laboratoare facilități specifice, echipamente și materiale)

Facilități:

Universitatea din Marilia - UNIMAR oferă servicii educaționale, după cum urmează:

  • săli de clasă, laboratoare, grupuri sanitare și alte zone în scopuri didactice;
  • Biblioteca;
  • Domenii de practică sport (terenuri și terenuri de fotbal);
  • Parcare: pentru profesori, personal și studenți;
  • Condiții de viață și zone de agrement.

Informații

Autorizativo act: Program acreditat din 1993

Professional: Asistentă

Perioada: Noapte de noapte

Durata: 10 semestre

Taxa de participare: 1005.75

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A Universidade de Marília tem como MISSÃO formar o profissional ético e competente, inserido na comunidade nacional, capaz de constituir o conhecimento, promover a cultura, o intercâmbio, a fim de des ... Citeste mai mult

A Universidade de Marília tem como MISSÃO formar o profissional ético e competente, inserido na comunidade nacional, capaz de constituir o conhecimento, promover a cultura, o intercâmbio, a fim de desenvolver a consciência coletiva na busca contínua da valorização e solidariedade humanas. Citește mai puţin
Marília , Marília , Marília + 2 Mai mult Mai Puțin